- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet birtakım şeyler öyle gerektirdi
Yani tahmin yürütüyorum şimdi o niyetle bunu yaptıysa senden gördüğü sert karşılık zoruna gitmiş olsaydı o yüzden dedim ya sert çıkışmasaydın keşke diyeEvet biliyorum. Ama bende kırıldım biraz en azından beni sakinlestirebilirdi oda anlamak dinlemek yerine üstüme geldi
Tamam iyi göndermesinler zaten bir daha yapmaz en azından böyle birşey. Benim karakterim böyle evet gururluyum dersin geçersin fazla uzatma da ailesine de teşekkür edersin düşünmeniz bile yeter diye nişanlım beni yanlış anlamış ihtiyacım yok dersinİzah ettim zaten. Ama dediğiniz gibi anlamadı. Yok ne kadar gururluymusum fln yok arayıp diyecekmiş göndermeyin ona para fln diye. Kırıldığım noktayı anlayamıyor
Doğru söylüyorsunuz. En kötüsü de yaptığı şeyin bana ne hissettirdiğini ona anlatamıyorum. Suçlu olan ben oldum resmen.Valla o birtakim seyler hata olmus o zaman.....
para konusunda haklisin ama demekki karsindaki adam henuz bunlarin inceligini dusunecek kadar olgunlasmamis demektir. Nisanlisinin borcunu odemek icin babasindan para istiyor hem sen icin hemde onun icin utanc verici birsey ama iste herne hikmetse o utanmamis isterken.
Isin zor senin bu nisanliyla...
Kv ve kp konusunda da haklisin ellerine koz vermemekte fayda var...
Ailesine söyledim zaten istemiyorum fln diye. Ama bu çocuk beni deli ediyor hala anlamıyor beniTamam iyi göndermesinler zaten bir daha yapmaz en azından böyle birşey. Benim karakterim böyle evet gururluyum dersin geçersin fazla uzatma da ailesine de teşekkür edersin düşünmeniz bile yeter diye nişanlım beni yanlış anlamış ihtiyacım yok dersin
Çok yerinde bir yorum teşekkür ederim. Aramadan bana söylese ya da kendi isteyip bana gönderse bile anlarım. Ama başkasının benim borcumu ödemesi bilmiyorum rahatsız etti brni
Teşekkür ederim :) Anormal değil misim demekki :)evet kendine istesin madem çok yardım etmek istiyor
valla anlamsız buldum ben de
Teşekkür ederim :) Anormal değil misim demekki :)
Yok girmem merak etmeyin :)neyse sen gene gaza gelip dönülmeyecek yollara girme :)
iyice bi kafasına vura vura anlat neyi yanlış yaptığını
O kadar sıkışık olsam ailemden isterdim aynen. İnsanlara her halimi açmak istemem ne olur ne olmaz değil mi şu dünyada?İyi yapmışsın. Nişanlı da olsa başkasının babasından para almak, ne münasebet, kendi annen baban dururken. İyi yapmışsın.
Emin ol ileride başına kakılırdı bu durum.O kadar sıkışık olsam ailemden isterdim aynen. İnsanlara her halimi açmak istemem ne olur ne olmaz değil mi şu dünyada?
Ailesine söyledim zaten istemiyorum fln diye. Ama bu çocuk beni deli ediyor hala anlamıyor beni
Valla aynen. Zaten burda o kadar çok onu okuyoruz li kimseye güvenilmez bunu iyi idrak etmek lazım. Ailem duysa tabi kızar ne alaka onlar senin borcunu ödeyecek derler. Mantık işte. Benim yerime kendini koysa anlar ama o da zorAbartmıyorsunuz. Kendi adına isteyip çaktırmadan size verse size dokunmazdı. Sonuçta karşısındaki sevdiği insanın kimse zor durumda kalmasını istemez. Ama anlattığınız bir sorunun 3. kişiler tarafından geri dönüş olması çok çok kötü. Belki sizin anne-babanız duysa bunu size daha da çok kızarlar. İnsanın birazcık karşısındaki insanın gururunu düşünmesi lazım bu konularda. Yani sizin ihtiyacınız olsa bana borç ver dersiniz. Onu da söylememişsiniz kendi kendine neden ailesini devreye sokuyor. Hele hele babası arayıp kızım hesap numaranı ver diyecek ben de olsam ortalığı yıkardım. Sanki bu, ileride yaşadığınız tüm sorunları KV den duyabileceğinizin bir işareti gibi geldi bana.
Kesinlikle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar hepimiz insanız bi yerde muhakkak geçerdi bu konu. Bende çok seviyorum çok tatlı ama dimiEmin ol ileride başına kakılırdı bu durum.
Ayrıca profil foton kalp ben... Lee Min Ho
Tek hatam haşlama olayını baya bir abartmam oldu farkındayımHaklisin da
Nisanlini cok haslamadan da anlatabilirdin. Boyle seyleri ailesiyle paylasmamasi gerektigini
Evli barklı kadınım hala izlerimKesinlikle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar hepimiz insanız bi yerde muhakkak geçerdi bu konu. Bende çok seviyorum çok tatlı ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?