çok mu abarttım?

Yani haklisin
Kendisi sana gönderse teklifi etse tamamda
Bunu ailesine anlatmasi banada normal gelmedi, ama tabiki bu onun kötü veya fesat oldugu anlamina gelmez.

Sakinlesinince konusup durumu anlatin.

Bilmiyorum evet anı tepki verdim ama adamın bana para göndereyim diye araması fln hoşuma gitmedi. Yani müsait gonderseydi madem o kadar düşünceliydi değil mi ama

Bence en başta sizin söylemenin yanlış ben olsam söylemem
bu para işleri ileride size çok sıkıntı olacak diğer konulardan da biliyorum
hiçbir şekilde kabul etmeyin kendisinden de
hatta bu yüzden bile ayrılıktan döndüğünüzu düşünüyorum
inşallah bir daha böyle bir olay yasamazsiniz

Teşekkür ederim. Aynen işte kendisi dese hiç sorun değil. Gidip ailesine eternal sıkışık para gönderseniz ben versem fln dese hiç bir anormallik yok ama bu şekilde hiç hoşuma gitmedi. Ya ben ailemden isterim o kadar sıkışık olsam değil mi ?

Bi ara o kadar çok düşünüyordum ki para konularını o ara açmıştım ama ne bileyim koşup ailesine anlatsın diye değil ki ne biliyim. Bu konuda büyük bir ayrım var aramızda zaten. Benim ileride aldığım parayı kendi kendime harcayacagimi fln düşünüyor. Off

Yani tabii ki Ama dusunememis demek ki. Ay vallahi ben ilk defa bir erkeğe kiyamadim ya... Ay bilemedim

Öyle herşey aileye söylenmez. Seni haklı buldum.

Nişanlın gerekirse kendine diye para isteyecek, sana gönderecekti.

Aileye söylemek, onların seni araması... Hakikaten kücük düşürücü şeyler bunlar!!!

Yanlis ya kendisi yollamasi lazim bende kizardim

Evet söylemesi yanlış olmuş kaç yaşında nişanlın sanırım biraz gençliğine verilecek bir davranış gibi ama .. ??

valla ben de yerinde olsam sinirlenirdim, ama ayrılmayı düşünmezdim.
Sevgilinin yaptiğı da, babasının teklifi de ani fakat kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
Doldurma kendini.
Ahlaksız teklif almışsın gibi de çılgınca davranma.

Bence abartilacak bi durum yok ortada..belki babsbndan para istedi ne icin istedeni babasina solemek istemedi ama ustelyince soledi ve ailesi de biz gonderelim gelinimz deger verdigimizi sevdigimizi gorsun die dusunduler hersey olabilir..evet hos bi durum degil.ama senin kucuk dustugun bi durum yok.her insan maddi skntya dusebilir..nisanlinim niyetine bak once, seni kucuk dusurmek icin bunu yapmadi sonucta.he uslubu hatali evet alip kendi verse daha hos olurdu o noktaya odaklanin uslubunu elestrin ama dedgim gbi birbirinizi kirmaya degecek bi konu degil bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…