- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bilmiyorum evet anı tepki verdim ama adamın bana para göndereyim diye araması fln hoşuma gitmedi. Yani müsait gonderseydi madem o kadar düşünceliydi değil mi amaYani çocukça ama sevimli de benceAnnemin arkadaşının oğlu vardı. Universite de ailesinin olduğu şehirde kazandı. İkinci sınıfta bir sevgilisi oldu. Kızın babasının işi bozulmuş bir ara hatta oyle ki yemek alacak parasi kalmamış kızın:-( Çocuk annesine söylemiş kadin da kızı hep yemeğe falan aldi. Sonra evlendiler. Beni cocuk aklimla çok etkilemisti. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Kızma sevgiline ama rahatsız olduğun şeyleri de açıkla tabii.
Teşekkür ederim. Aynen işte kendisi dese hiç sorun değil. Gidip ailesine eternal sıkışık para gönderseniz ben versem fln dese hiç bir anormallik yok ama bu şekilde hiç hoşuma gitmedi. Ya ben ailemden isterim o kadar sıkışık olsam değil mi ?Ben bu konuda size tamamen hak veriyorum. İnsan paraya da sıkışabilir, başka önemli bir sorun da olabilir. Siz nişanlınıza güvenip bunu ona açmışsınız. Onun bu durumu ailesine anlatması belki iyiniyetindendir ama düşünceli olması hatta o böyle bir teklifte bulunacaksa bile bunu sizi kötü hissettirmeyecek şekilde yapması gerekirdi. Kaldı ki ailesiyle paylaşmışsa bile babasının sizi arayıp bu şekilde konuşmasını asla tasvip etmiyorum. Sizin de dediğiniz gibi hem ileride ne olacağı bilinmez hem de evlendiğinizde daha şimdiden bu şekilde müdahaleler başlamışken bunun önüne geçilemez. Bence tavrınızın arkasında durmalısınız.
Bi ara o kadar çok düşünüyordum ki para konularını o ara açmıştım ama ne bileyim koşup ailesine anlatsın diye değil ki ne biliyim. Bu konuda büyük bir ayrım var aramızda zaten. Benim ileride aldığım parayı kendi kendime harcayacagimi fln düşünüyor. OffBence en başta sizin söylemenin yanlış ben olsam söylemem
bu para işleri ileride size çok sıkıntı olacak diğer konulardan da biliyorum
hiçbir şekilde kabul etmeyin kendisinden de
hatta bu yüzden bile ayrılıktan döndüğünüzu düşünüyorum
inşallah bir daha böyle bir olay yasamazsiniz
Yani tabii kiTeşekkür ederim. Aynen işte kendisi dese hiç sorun değil. Gidip ailesine eternal sıkışık para gönderseniz ben versem fln dese hiç bir anormallik yok ama bu şekilde hiç hoşuma gitmedi. Ya ben ailemden isterim o kadar sıkışık olsam değil mi ?
Valla ben çok fena kıydım. Saydirdim Saydirdim ama pişman değilimYani tabii kiAma dusunememis demek ki. Ay vallahi ben ilk defa bir erkeğe kiyamadim ya... Ay bilemedim
İnşallah demiycem gerçekten hayırlısı ne ise o olsun. Barışmak daha yıpratıcı oluyor bazenTatlıya baglarsiniz inşallah. ;-)
Himm...dolmuş gibisin sen? Bana mı öyle geldi?İnşallah demiycem gerçekten hayırlısı ne ise o olsun. Barışmak daha yıpratıcı oluyor bazen
Evet biraz öyleyim. O yüzden alttan almicam ona karşıHimm...dolmuş gibisin sen? Bana mı öyle geldi?
Evet biraz öyleyim. O yüzden alttan almicam ona karşı[/QUOTE
Yanlis ya kendisi yollamasi lazim bende kizardimİyi akşamlar. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var , kendim realistik olamıyorum. Bu ay epey sıkışıktim bunu nisanlimla da paylaşmıştım. Ama para istemek fln değil yani sadece durumumu izah ettim. Bugün babasigil brni aradı, kızım işte hesap nonu gönder para yollayalım fln . Yok saolun fln dedim ama kapatınca nişanlıma epey sinirlendim. Ben ona durumumu gidip ailesinden para istesin diye anlamamıştım, niyeti iyi ama kendimi küçük düşmüş hissettim. Arayıp ya o an kendimi tutamadım bağırdım epey. Neden bana söylemeden böyle birşey yapıyorsun fln? O da beni suçladı ve benimle artık geçinemedigini fln söyledi. Moralim çok bozuk. . Ben mi büyüttüm bilmiyorum ama kredi kartı borcu mu o insanların ödemesi fikri beni çok rahatsız etti yani ileride ne olacağını bilemeyiz değil mi ? Ben okuttum vs.tarzi cümleleri duymak istemiyorum çünkü. Sizce haksız mıyım? Her türlü yoruma açığım
Bilmem ki.. 27 yaşında kendisiEvet söylemesi yanlış olmuş kaç yaşında nişanlın sanırım biraz gençliğine verilecek bir davranış gibi ama .. ??
Bilmem ki.. 27 yaşında kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?