Cok mu abarttim?

Bence bunda bir şey yok. O arkadaşıyla tanışmamanız sizi germiş sanırım. Yoksa olur öyle, ben iş arkadaşlarımın aracında arkaya binmeye utanıyorum ki bu ikilemimi bildirince onlarda arkaya geçmemin hoş olmayacağını söylüyorlar.

hatta bazen eşleri beni önde görür kalkmak isterim, hem arkadaşı hem eşi sitem ederler. bunlar gerçekten minik şeyler. hiç kendinizi ve evliliğinizi yormayın.

DEJAVU
ben bu konuyu görmüş gibiyim
fikrime gelince sıkmayın canınızı arkadaşı diye düşünün

Bence çok abartmış sınız benim isyerumde de benden 8 10 yaş küçük gençler var bazen benim bazen onların arabalarıyla öğlen yemeğe gideriz kardeşim gibi onlarda bana abla abla der illa bir art niyet aramayın yani hele polislik gibi bir meslekte kadın erkek değil mesai arkadaşı olmak esastır

Evet kizlar size bir sorum var esim bugun sınava gitti bende gelmek istiyorum dedim cocugum olunca yaninda iki saat beklemeyin dedi .. Bende ustelemedim... Buraya kadar sorun yok sonra calistigi yerden kendinde sekiz yas buyuk bir abla var yeni geldi dogu gorevine bu da ayni yerde sinava girecekmis benide gotur demis benim esimde tamam abla demis ben bunu bu abla denen insan arayinca cikarken bana hbr ver diyince duydum o an birsey diyemedim.. Daha ne kadini gordum ne tanidim sanirim esi ve cocuklari yaninda degil burda kendi yaşıyor die duymuştum..
Benim en yakin arkadasim da bu kadini bizim arabanin on koltuğunda gormus marketteyken sok olmus ( cok yakin arkadasim oldugu icin birbirimizden bisey saklamayiz ) bana dedi bende bisey diyemedim... Simdi bana bi akil verin bu kadin on koltuga hangi samimiyetle binmis olabilir ben simdi esime ne tepki vermeliyim cok fena oldum
Bence de kadinin yaptigi yanlis. Ne bu samimiyet one oturmalar falan

Arkaya mı geçecekti. Arabaya binmesi değil de öne oturmasına takıldı iseniz boşuna takılıyorsunuz bence
Ha arabaya binmesine takılıyorsanız da boşa takılıyorsunuz. 8 yaş büyükmüşş bir de.

Bence abartmissin. Is arkadasina sofor muamelesi yapip arkaya oturmasi daha ayip. Ama ben onceden bilmek isterdim. Su kisiyle gidecegim falan diye onceden soylemeliydi bence.

Evet kizlar size bir sorum var esim bugun sınava gitti bende gelmek istiyorum dedim cocugum olunca yaninda iki saat beklemeyin dedi .. Bende ustelemedim... Buraya kadar sorun yok sonra calistigi yerden kendinde sekiz yas buyuk bir abla var yeni geldi dogu gorevine bu da ayni yerde sinava girecekmis benide gotur demis benim esimde tamam abla demis ben bunu bu abla denen insan arayinca cikarken bana hbr ver diyince duydum o an birsey diyemedim.. Daha ne kadini gordum ne tanidim sanirim esi ve cocuklari yaninda degil burda kendi yaşıyor die duymuştum..
Benim en yakin arkadasim da bu kadini bizim arabanin on koltuğunda gormus marketteyken sok olmus ( cok yakin arkadasim oldugu icin birbirimizden bisey saklamayiz ) bana dedi bende bisey diyemedim... Simdi bana bi akil verin bu kadin on koltuga hangi samimiyetle binmis olabilir ben simdi esime ne tepki vermeliyim cok fena oldum
arabada kımse yok ön koltuga oturacak normalde ben olsam bende üzülür takardım

Back
X