Esimle konustum kizlar rahatsiz olduğumu ben kendisine cok guvendigimi fakat disaridan gorenler icin kucuk bi yerde olduğumuzu hareketlerimize dikkat etmemiz gerektigimizi ayni seyi kendim yapsaydim nasil davranacagini sadece tanimadigimi ve gel beni al diyip aramasini yersiz buldugumu soyledim bi aylik tanidigi bir insana biraz daha mesafeli olmasini belirttim eger beni anlamiyorsan bundan sonra bi kac kez arkadaslarimin esleriyle arayip gel beni al dicegimi arabalarina binecegimi dedim beni anladigini soyledi bundan sonra olmaz dedi. Ama uzatacak bisey yok zaten esiyle falan tanistim ben o sekilde sorunca geri çeviremedim sabahları falan ise gelirken simit pohaca falan arayip istediğini ogrendim kesinlikle mesafe koymasini istedim en kisa zamandada tanismak istedigimi belirttim ablasini...
Konuşmuşsunuz rahatlamışsınız
Eşiniz de dikkat eder
Mesela gelirken simit poğaça al demekte ne var ki
Bir ofiste çalışıyorduk 50 kadar kişi
Kızlar üniversite mezunu ve meslekleri sıfatları var bir de yanlarında çalışan lise mezunu ara kademe elemanlar yani bu adamlara kızlar iş söylüyor onlar yapıyor
Mesela bu adamlardan biri her gün gelirken alt sokakta poğaçacıya uğrardı kahvaltı etmeyen kızlardan da arayıp bana da şunu alır mısın diyen olurdu
Bugüne kadar hiç kötü bir şey düşünmek aklıma gelmedi kızlar bekar adam evli ama yaşlar yakın
Bu arada ben de bu adamlardan biri ile çok kez şehir dışına gittim
Adana ya gittim neyse yedik içtik akşam uçakla dönüyoruz bu adamın eşinin bir akrabası bizi görmüş
Sonra uçaktan indik birlikte feribotun oraya gittik adam akraba kızı gördü vs konuştu kız da dedi ben de kimle nereden geliyor dedim vs vs
Mesela ben adama durakta x ben tuvalete gidiyorum dedim gittim geldim sonra kız başka ortamda anlatmış ona çok garip gelmiş bana da haber vermeden gitsem garip gelirdi
Sonra bu kızın büyük çantaları vardı bizim arkadaşın da el çantası ben onun el çantasını aldım Bizim bineceğimiz otobüse gittim o da kıza yardım etti vs vs
Şimdi buradan bakınca kesin o adamla aramda bir ilişki varmış da ben bilememişim
Bu arada da adamın adını da oğluma koydum
Ama neyseki adamın eşi hala onu boşamadı ki bence o da kıskanç bir tipti zira adam normalde yüzük takmaz ama şehir dışına giderken takardı özellikle kalmalı vs gidince