Çok mu ağır sözler bana mı ağır geliyor

Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
eşiniz terbiyesizlik etmiş evet ama verdiğiniz cevapta hiç olmamış.

Eşin terbiyesizlik etmiş
Siz verdiğiniz örnekle damarına basmışsınız.
Anneleri herşeyi yapar ama karıları aslaaa!!

niye çok mu dikkat etmiş dul arkadaşının yüzüne de nasıl makkaj yaptığını yapmadığını biliyor
terbiyesiz
tabiki sözleri ağır ama asıl sorun pis zihniyetinde
dul kadınlık aşağılanacak hor görülecek utanılacak bir kavram mı
bir gün babası ölürse annesi dul kadın olur bacısı varsa eniştesi terk etse aldatsa bacısı dul kadın olur

daha neler neler yazacağım konu sahibini üzmemek için duruyorum

niye çok mu dikkat etmiş dul arkadaşının yüzüne de nasıl makkaj yaptığını yapmadığını biliyor
terbiyesiz
tabiki sözleri ağır ama asıl sorun pis zihniyetinde
dul kadınlık aşağılanacak hor görülecek utanılacak bir kavram mı
bir gün babası ölürse annesi dul kadın olur bacısı varsa eniştesi terk etse aldatsa bacısı dul kadın olur

daha neler neler yazacağım konu sahibini üzmemek için duruyorum
Canım benim aynı aynı cümleleri kendisine akşam ben kurdum. Aynen dediğin gibi çok mu dikkat ettin dedim yakından görmedi çünkü uzaktan belli oluyormuş. Annesi bacısı vs örneklemeleri ben de söyledim. Felsefe yapma vs. Dedi aldın gelişi söyledim ismi yok mu dedim. Ben elinmkızının adını söylemek zorunda mıyım dedi

ne saygısız densiz öküz bir adam. onun tabiriyle "dul kadın" farklı bir makyaj mı yapıyormuş? ya da makyaj yapınca farklı bir kategoriye mi giriyor? ama kendi annesi yapınca oo sümme haşa, o başka ! iğrenç bir riyakarlık. erkekler, eşinden ayrılmış kadınlara saygı duymayı ne zaman öğrenecek.

ayy okurken öyle sinirlendim ki.

iyi ama sizde altta kalmamışsınız. haklısınız eşiniz nasıl konuşması gerektiği bilmiyor densiz bir adam.

Back
X