Çok mu ağır sözler bana mı ağır geliyor

bu yorumları okuyarak dahada sınırleneblırsınız eşinize karşı.belki karısında bunu görmek istemiyordur sizde doğğallıgı tercih edin.sonra sakin bir şekilde bu tarz konuştugun için üzüldğünüzü dile getirin sizi seviyorsa bunu söyldiğnizde tekrardan sert yaklşmaz size belki

Dul arkadaştan mı öğrendin ne demek !? Ar yahu! Biraz edep!
Erkeklerin çoğu neden hem karılarının hem yeryüzündeki tüm kadınların keyiflerinin kahyası olduklarını sanıyorlar? Beyinleri otomatik olarak sınıflandırıyor her kadını, hepsinin bir yeri var o karanlık zihinlerinde; o yere ve sınıfına da göre de kadının makyajı, oturması kalkması, yürüyüş biçimi var... Sana göre ve sana yaşıyor sanki tüm kadınlar :KK51:
Bir daha derse ben olsam "Ne varmış dul kadın makyajında hiç anlamadım, öyle bir kategori mi var?" derdim, hiç bir dediğini de kaale almazdım, kavga bile etmezdim, utansın dediğinden, ayıp yahu!
İnsan nasıl saygı duyar ki böyle kocanın fikirlerine :KK12:

Eşiniz kıskanç ve kaba.Daha kibar bi şekilde ifade etmesini isterseniz sizde kafanıza takmamış ve üzülmemiş olursunuz

Ya su kocaların kendi ailelerine at gözlükleriyle bakmalarini ,ne olursa olsun savunmaları toz kondurmamalarini bende anlamış değilim anlayan varsa anlatsın walla ya :KK30:

Ayrıca su dul arkadaş lafı da iğrenç hicta abartmiyorsun onunda var anası bacısı dikkat etsin de onlara da bi dul diyen bulunur :KK34:

Çapsız ve terbiyesiz kocanıza benden selam söyleyin.
Dul annem ondan daha onurlu, saygın, özgüvenli, vizyonerdir.
Belli ki kendini çok önemsiyor ve insan etiketlemeye bayılıyor.
Haddini bildirmedikçe de azıtır böyleleri.

Çapsız ve terbiyesiz kocanıza benden selam söyleyin.
Dul annem ondan daha onurlu, saygın, özgüvenli, vizyonerdir.
Belli ki kendini çok önemsiyor ve insan etiketlemeye bayılıyor.
Haddini bildirmedikçe de azıtır böyleleri.
Rabbim bildirir inşallah o dillerini sokuverirler bi taraflarina inşallah ;)

Çok terbiyesiz bi eşin var.
Guzel cevap vermissin ama susmaman iyi olmus.

Dul kadınlar makyajsız çıkmıyor muymuş dışarı? ya da sadece onlar mı makyaj yapıyormuş? saçmalığa gel..laf söylemiş bal kabağı..üstünde durma bile..

Bence eşinizin asıl derdi yaptığınız makyaj değil
Muhtemelen rahatsızlık duyduğu bir arkadaşınız var ve bu arkadaşınız belliki dul bir bayan asıl mesajı bu bence arkadaşınızdan hoşlanmadığı için dul olmasını problem ediyor olabilir
Açık açık derdini sorsaydın keşke

Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
Esinin zihniyeti cirkin bence.. Ailesini korumasi meselesi degil.. Bu zihniyette biri zaten hakkaniyetli yaklasamazdi.. Dul kadini asagilayici bisey gibi kullanmasi ne aci.. Ne dusunuyosa dul kadin hakkinda..
Not: dulum, makyaj yapmıyorum, esinin gozune gireriz belki..

Sizde esinize yapin aynisini.. "Bune bu.. bu kiyafetler sana hic yakismamis, uzerinde hic hos durmuyor diyin" .. sizde onu elestirin.. yapin bunu

Kadını ezerek, üzerek kendi egosunu tatmin etmeye çalışan erkek çeşidi bu da..Bir taktik vereyim nacizane..Umursamayın, hatta yapabiliyorsanız bir kahkaha patlatıp gayet neşeli bir şekilde devam edin ha bu arada tabi lafını da verin ;) Umursanmamak egosunu incitip onu delirtecek,deneyin görün :KK39:

Sen haklisin
Esin de hadsiz ve terbiyesiz
Dul arkadas tamlamasi ne kadar yakisiksiz,ne kadar cirkin inanamadim bir an
Boyle bir adamin yaninda bile yurumem ben olsam ,saygisiz

Bazen benimde sevgilimin yakın çevresine bakmadan bana bu tarz yorumlar yapması canımı sıkabiliyor.Ama farkında olsalarda onlara toz kondurmazlar.O yüzden bence hiç kafana takma bunları hee hee de geç.Bende benzer tartısmaya en son şöyle girmiştim.Yılbaşında güzel bi otelin yemekli eğlencesine gitmiştik.giydigim elbiseyi abartı ve açık buldu.sadece diz üstüydü,mini falan degil.dekolte bişey yok yani.Yılbaşı gecesi içinde normal bi elbise.Giyme diye söylendi de söylendi.Edepten bahsedince dayanamadım artık; ablanın yanında edepli kalırım ben merak etme dedim.ablası açik,dekolteli giyenen birisi.Verdigi cevap "sanane ondan,o çıplak geziyo diye sende mi gezcen yani " .... o günden beri bu tarz soylemlerine asla cevap vermiyorum,bildigimi yapıyorum :KK49:

Back
X