Çok mu alinganim sizce lütfen

Çevren ne demiş, ne düşünmüş kafana takarsan yaşadığın hayattan zevk alamazsın. Sen kendine bak ve başkalarının düşüncelerini dert etme!

Yani ben şok oluyorum ya. Bu sitede bu kaçıncı okuduğum benzer hikaye. Kalbi kırılan, incitilen, zor zamanlardan geçen kadınlar ve onları asla desteklemeyen, bir tatlı sözü bir parça şefkati esirgeyen, yetmezmiş gibi onlara "problemli" olan kendileriymiş gibi hissettiren hödük kocaları. Nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorlar ya?

Kan pıhtilasmaniz olabilir onun icin genetik test yaptirın ben de kızıma kan sulandırıcı iğne ile kavusan bir anneyim.Neden sizin nazar edeceginizi düsünüyorlar ki sonucta Allah verdi Allah aldı sizlik bir durum yok siz en iyisi o ortamlara girmeyin.Kv payını eşiniz versin hastalikli falan diyemez belki sorun oğlundadır o zaman sizin aileniz de hastalik mı desin böyle sacmalik olamaz

Kaynanam 4 düşük yaptığın için çaktırmadan hastaliklisin gibi birsey söyledi aslında tek o değil çoğu kişiden hasta olduğumu felan duyuyorum çok soğudum insanlardan hamile kişiler onları nazar ederim diye korkuyor evime bile gelmiyorlar yada benden saklıyorlar bu durum beni çok üzüyor halbuki hiçte öyle kimsenin ne yaşadığı yla ilgilenmem eşim ise benim çok hassas olduğumu herşeye çok kırıldığımı düşünüyor buda diyorum acaba benmi alıngan ı'm yoksa insanlar çokmu kötü
kul hakkı yani insanı bu şekilde çatır çutur kırmak ben olsam kaynananı eve almam eşime de söylerim uzaklaşırız

4 dusuk yaptiginizi neden herkes biliyor? Bir sonraki hamileliginizde en az 3 ay kimseye soylemeyin.

Kaynanam 4 düşük yaptığın için çaktırmadan hastaliklisin gibi birsey söyledi aslında tek o değil çoğu kişiden hasta olduğumu felan duyuyorum çok soğudum insanlardan hamile kişiler onları nazar ederim diye korkuyor evime bile gelmiyorlar yada benden saklıyorlar bu durum beni çok üzüyor halbuki hiçte öyle kimsenin ne yaşadığı yla ilgilenmem eşim ise benim çok hassas olduğumu herşeye çok kırıldığımı düşünüyor buda diyorum acaba benmi alıngan ı'm yoksa insanlar çokmu kötü
Çok hassas olmakla ilgili bir durum yok ortada. Bu zaten hassas bir konu. Alınmakta haklısınız. Kime böyle bir şey söylense ya da ima dahi edilse üzülür, kırılır. Siz gereksiz yere hassas değilsiniz, çevreniz duyarsız, empati yoksunu ve de söylediğinin veya sergilediği davranışın karşısındakine ne hissettirdiğini önemsemeyen kişiler. Eşiniz sperm testi yaptırdı mı? Kendisinin sperminde sorun olup da sizin anneniz hastalıklısın dese yüzüne olgunlukla mı karşılarmış bir sorun bakalım beyefendi hazretlerine.

Seni anlıyorum alıngan değilsin. İnsanlar akılsız tabii ki benim de başımda buna benzer şeyler her şeye bir eleştiri her şeye... İnsanlar kıskançlığından hazımsızlığından ve kendini beğenmişlikten saçmalıyor...... eksik hissettirir hatta seni eleştiriler kişiliğine saldırı olarak da hissettirebilir.... Güven sorunu yaşattırır ama değmez. Aptalca konuşuyor işte salla gitsin bu de içinden ve rahatla....

Sadece siz mi muayene oldunuz.. Eşinizde gerekli testleri yaptırsın...

Hamilelikten önce soğan kürü yapın... Eşinizde keçiboynuzu kürü...

Ayrıca hasta olan siz değilsiniz onlar. Ruh hastaları... Ya ilişiği kesin görüşmeyin ve herşeyi anlatmayın. Eşinizle karar alın. Çocuk istemiyoruz bekleyeceğiz deyin.

Anlattığıniz durumda kaynananiz ve hamile kadinlar var. Bende bir hamile olarak 4 düşük yapıp acılı olan arkadaşıma hamileyimm diye sevinç çığlıkları atamazdim, bunu tüm ictenligimle söylüyorm en yakın arkadasim dahi olsaniz sizi üzmemek adina bu süreçte cok gorusemezdm çünkü hamilelik boyunca tüm konu bebek oluyor, tümm. O yüzden sizi düşündüklerini değil de NAZAR etmeyin diye düşünmenizi ancak alinganlik olarak bulabilirim, o yüzden de ikinci durum olan kv söylediği laftan emin olamadım .

Olay çok hassas olduğu için yazdıktan sonra bile konudan ayrılamıyorum, cevrenizdeki insanların kötü mu iyi mi insanlar olduğunu bilmiyorum ama umarım yanlış anlamazsınız beni, düşük yapmak çok ayrı bir olay ve bunun ne denli acı olabilecegini hamileyken hissediyorsunuz, o yüzden ben sizi üzmemek için, yaranizi desmemek için soyleyemezdim demek istedim

Back
X