İki kardesin arasindaki iliski sizi neden alakadar ediyor? Gercekten sizlik hicbir sey yokEsimle anlasamadigim veya daha dogrusu rahatsiz oldugum bir konu var; o da ablasi. Esim bana göre ablasina asiri düskündür. Bende rahatsiz oldugu seyleri ablasinda görmez oluyor. Örnek vermek gerekirse, esim kendi ailemle evliligiminde olan sıkıntıları paylasmami istemez, biz artik evliyiz, herseyi annene, ailene anlatmana gerek yok diyor. Ablasi esimle saatlerce kendi kayinvalidesi hakkinda dedikodu yapiyor, esim de eslik ediyor tabii. Bunu bende ters bulan insan ablasinida da ters bulmaz mi? Sonucta herkesin dogrusu yanlisi vardir, bunlari görünce nedense cok asiri zoruma gidiyor. Diger konu ise ablasi bize geldiginde pek fazla elini birseye sürmez, bunda hic bir sorun yok zaten istemem de. Esimle beraber takilip yiyip icerler, toparlamasi bana kalir tabii. Fakat ne zaman biz görümceme gitsek esim kalkar, yardim eder, evi toparlar.
Anlamiyorum bu isi.
Ben mi fazla alinganim?
Onlarin iliskisi degil, esimin davranisi beni alakadar ediyorİki kardesin arasindaki iliski sizi neden alakadar ediyor? Gercekten sizlik hicbir sey yok
Esinizin size karsi davranisindan bahsetmiyorsunuz amaOnlarin iliskisi degil, esimin davranisi beni alakadar ediyor
Eşiniz çifte standartlı davranıyorEsimle anlasamadigim veya daha dogrusu rahatsiz oldugum bir konu var; o da ablasi. Esim bana göre ablasina asiri düskündür. Bende rahatsiz oldugu seyleri ablasinda görmez oluyor. Örnek vermek gerekirse, esim kendi ailemle evliligiminde olan sıkıntıları paylasmami istemez, biz artik evliyiz, herseyi annene, ailene anlatmana gerek yok diyor. Ablasi esimle saatlerce kendi kayinvalidesi hakkinda dedikodu yapiyor, esim de eslik ediyor tabii. Bunu bende ters bulan insan ablasinida da ters bulmaz mi? Sonucta herkesin dogrusu yanlisi vardir, bunlari görünce nedense cok asiri zoruma gidiyor. Diger konu ise ablasi bize geldiginde pek fazla elini birseye sürmez, bunda hic bir sorun yok zaten istemem de. Esimle beraber takilip yiyip icerler, toparlamasi bana kalir tabii. Fakat ne zaman biz görümceme gitsek esim kalkar, yardim eder, evi toparlar.
Anlamiyorum bu isi.
Ben mi fazla alinganim?
Belirttigim gibi, esim ablasina gelince daha cok kiymet gösteriyor ve bende buldugu yanlis hareketleri ablasinda yanlis görmüyor. Bu cifte standart degil midir?Esinizin size karsi davranisindan bahsetmiyorsunuz ama
Ben zaten sorunu tamamen esimde ve esimin davranisinda buluyorum? Ablasini ben neden kiskaniyim, beni rahatsiz eden esimin tavirlariİster ablası gelsin ister evcil keçisi fark etmez tüm işi bana yaptırıp kendi içeride hahaha kikiri yapan kocayi keçiyle yollarım ben.
Konu burda abla mı sizce gerçekten abla mı???
Konu eşiniz ve onu alttan alan sizsiniz.
Sır kısmına gelemeyeceğim ben de anlattırmak istemem evimdeki her şeyi. Ama başkası evindekini anlatıyorsa bana ne yani. O konu farklı ve yine abla ile alakası yok.
Siz ablayı kıskanmaktan asıl olayı kaçırıyorsunuz bence.
Hayır alınganlık değil klasik Türk erkeği tipi. Ailesini her daim eşinden bile önce görenlerden. Elbette hepimiz ailemizi önemsiyoruz seviyoruz ama ben anne babama ne kadar düşkünsem yardımcı oluyorsam eşime ve ailesine de aynı şekilde davranırım. Eşinle çocuğunla her yaşadığın özel durumların anne baba kardeş ile bende çok fazla konuşulmamasından yanayım ama bunu dediğiniz gibi onunda yapmaması gerek. Birde benim şöyle kötü bir huyum var kaşrı taraf nasıl yaklaşırsa bana sırf anlaması için bende aynısını yaparım ki bana bakıp aynada kendini görsün diyeEsimle anlasamadigim veya daha dogrusu rahatsiz oldugum bir konu var; o da ablasi. Esim bana göre ablasina asiri düskündür. Bende rahatsiz oldugu seyleri ablasinda görmez oluyor. Örnek vermek gerekirse, esim kendi ailemle evliligiminde olan sıkıntıları paylasmami istemez, biz artik evliyiz, herseyi annene, ailene anlatmana gerek yok diyor. Ablasi esimle saatlerce kendi kayinvalidesi hakkinda dedikodu yapiyor, esim de eslik ediyor tabii. Bunu bende ters bulan insan ablasinida da ters bulmaz mi? Sonucta herkesin dogrusu yanlisi vardir, bunlari görünce nedense cok asiri zoruma gidiyor. Diger konu ise ablasi bize geldiginde pek fazla elini birseye sürmez, bunda hic bir sorun yok zaten istemem de. Esimle beraber takilip yiyip icerler, toparlamasi bana kalir tabii. Fakat ne zaman biz görümceme gitsek esim kalkar, yardim eder, evi toparlar.
Anlamiyorum bu isi.
Ben mi fazla alinganim?
Bence haklısınızBelirttigim gibi, esim ablasina gelince daha cok kiymet gösteriyor ve bende buldugu yanlis hareketleri ablasinda yanlis görmüyor. Bu cifte standart degil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?