- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
Dert falan değil aslında da acaba bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye fikir almak için açıyorum konuyu. Bir arkadaşımla beraber ders aldık, bu dersin birde projesi vardı, arkadaşla beraber yaparız dedik ama dersin vizesine girdikten sonra yapamayacağımı fark edip çekilmeye karar verdim, mezun olma durumumu etkilemesin diye. Arkadaş sırf projeyi beraber yapmayacağız, kendisini yalnız bıraktım diye düşünerek trip attı ve şuan soğuk davranıyor. Düşünüyorum bu çocuksu karakterli insanı çok mu aradım diye, insan bu sebepten çocuk gibi küser mi yahu 
Konuyu düzelteyim: kendisi yalnız kalmadı 4 kişiyken 3 kişi kaldılar, bende asla söz falan vermedim ama tabiki grup olduğumuz için elimizden geleni yapacaktık haliyle, ama sınavdan kötü çıkınca çekilebilirim diye söylemiştim çünkü okul bitiyor ve mezun olamama durumum olabilir ortalama yüzünden. Uzun süreli arkadaşlığımız olduğu için de böyle bir şey için trip atmasını beklemedim ben zaten o yüzden anormal karşıladım. Yani keşke iki kişi olsak da yarı yolda bırakma gibi bir şey söz konusu olsa..anlayışınız için, yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.

Konuyu düzelteyim: kendisi yalnız kalmadı 4 kişiyken 3 kişi kaldılar, bende asla söz falan vermedim ama tabiki grup olduğumuz için elimizden geleni yapacaktık haliyle, ama sınavdan kötü çıkınca çekilebilirim diye söylemiştim çünkü okul bitiyor ve mezun olamama durumum olabilir ortalama yüzünden. Uzun süreli arkadaşlığımız olduğu için de böyle bir şey için trip atmasını beklemedim ben zaten o yüzden anormal karşıladım. Yani keşke iki kişi olsak da yarı yolda bırakma gibi bir şey söz konusu olsa..anlayışınız için, yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
Son düzenleme: