Dert falan değil aslında da acaba bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye fikir almak için açıyorum konuyu. Bir arkadaşımla beraber ders aldık, bu dersin birde projesi vardı, arkadaşla beraber yaparız dedik ama dersin vizesine girdikten sonra yapamayacağımı fark edip çekilmeye karar verdim, mezun olma durumumu etkilemesin diye. Arkadaş sırf projeyi beraber yapmayacağız, kendisini yalnız bıraktım diye düşünerek trip attı ve şuan soğuk davranıyor. Düşünüyorum bu çocuksu karakterli insanı çok mu aradım diye, insan bu sebepten çocuk gibi küser mi yahu
Konuyu düzelteyim: kendisi yalnız kalmadı 4 kişiyken 3 kişi kaldılar, bende asla söz falan vermedim ama tabiki grup olduğumuz için elimizden geleni yapacaktık haliyle, ama sınavdan kötü çıkınca çekilebilirim diye söylemiştim çünkü okul bitiyor ve mezun olamama durumum olabilir ortalama yüzünden. Uzun süreli arkadaşlığımız olduğu için de böyle bir şey için trip atmasını beklemedim ben zaten o yüzden anormal karşıladım. Yani keşke iki kişi olsak da yarı yolda bırakma gibi bir şey söz konusu olsa..anlayışınız için, yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
Grupla yapılacaktı proje, yani ben çıkınca tek kalmadı aslında. Ama sadece beni iyi tanıdığı için ona sinirlendi. Ve son bir haftadır çekilebilirim diyip duruyordum zaten. Küçük bir proje yani proje dediysem abartılacak kadar değil.
İkimizde birbirimize karaktersizlik yapmış insanlar değiliz, kaç senelik arkadaşlığımız için bu durumun küçük bir şey olduğunu düşünüyorum bende o yüzden bu tepkiye anlam veremedim zaten.
Grupla yapılacaktı proje, yani ben çıkınca tek kalmadı aslında. Ama sadece beni iyi tanıdığı için ona sinirlendi. Ve son bir haftadır çekilebilirim diyip duruyordum zaten. Küçük bir proje yani proje dediysem abartılacak kadar değil.
İki kişilik bir proje değildi 4 kişiydik 3 kişi kaldılar. Yani bunun neresi yarı yolda bırakmak diye düşünüyorum o yüzden. Birde proje denen şey büyükte değil. Birde işin açığı mezuniyet durumunda olduğumuz için bu dersi yapamadığımı ve çekilebileceğimi son zamanlarda söyledim kendisine, anlayışla karşılanmayacak çok kötü bir şey yapmamışım gibi geliyor bana bu yüzden.
Konuşayım dedim ama o soğukluğu görünce üstüne gitmek istemedim. Oradan göründüğü kadar gaddar değilim :) haklısınız zaten karakter meselesi ama söz konusu olan yeni tanıdığım insan olmadığı için garibime gidiyor işte,acaba diyorum çok mu düşüncesizlik ettim de ben mi farkında değilim. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.