Cok mu ayip ettim

byebyeblackbird

Bilmem bizi ne civara yazmışlar.
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
2.958
7.944
158
33
Sevgilimle aynı iş yerindeyiz. Henüz ailesiyle tanışmadık. Sevgilimin sunumu vardı. Ailesi de gelecekti. Bir gün önce konuşurken sizi de tanıştırırım dedi ben tamam dedim. Yani sevgilisi olarak değil normal tanismaktan bahsediyor ama bu arada babası biliyor. Annesine anlatmis miydi bilmiyorum. Neyse o güne geliyorum. Bana daha önceden erken gel demişti ben biraz geç kaldim. Gidince hemen hazırlıklara başladım. Ikram falan hazırlanacaktı. Annesiyle ayak üstü tanıştık babasıyla tanıştırma fırsatı olmadı. Ben de merhaba hoşgeldiniz falan filan diye yanlarına gidip konuşamadım. Çekingen bir insanım ama bu artık mallık oldu. Fotoğraflarını falan da çektim ama ailesiyle özel konuşma gibi bise olmadı.
İşte bugün sevgilimle başka konudan biraz tartıştık dedi ki zaten aileme selam vermemişsin, x kişisi gidip tanıştı y kişisi tanıştı bilmem kim baya sohbet etmis çay kahve yaptı sen cocuk gibi utandin falan. Babama anlatmışım seni bi selam vermez mi insan. Tamam ben sana çay yap kahve yap demiyorum ama gidip konusmamissin hiç dedi. Yani bilmiyorum biraz çekindim konuşsam herkes bize bakıyor gibi geliyor zaten soruyorlar önceden tanıştınız mı falan diye.
Baya zorladım kötü yorum mu yaptılar diye hayır diyor. Önceki gün babam hiç denk gelmedik dedi demişti annem de senin için şirin güzel bir kızmış dedi demişti. Bunların dışında birsey yok ben kuruldum sana onlar bise demedi diyor. Ben niye böyle malım bilmiyorum yani bu durum telafi edilir mi çok utandım kendimden. İçim icimi yedi cok mu ayip oldu. Sizle paylaşmak istedim.

Sevgilin olacak eşek kendisi niye tanıştırmadi sizi de sen niye selam vermedin diye sana hesap soruyor?
Ben de dedim hani sen tanistircaktin dedim yine üste çıkıyorsun sadece selam verecektin diyor. Bir de bana erken gel demiştim ben geç kaldım yani kalabaliklasmisti belkinerken gitsem öyle konuşma fırsatı olurdu. Bir de babası biliyor biz gezmeye gittiginjzde falan söylüyor benle olduğunu o yüzden babasından ayrıca utandım.

Hiç üste çıkmasına izin verme. Çok istiyorsa kendisi cabalasin. Herkes girişken olmak zorunda değil. Seni tanımıyor mu, utanmış olman çok doğal.

Ay gerçekten mi ben de deminden beri özür diliyorum.
Sizin kim olduğunuzu biliyorlar. Bu durumda buldumcuk gibi koşa koşa yanlarına gitmenize hiç gerek yok. Dediğim gibi çok istiyorsa ponçik poposunı kaldırıp gelecekti sizi tanıştıracaktı. Ayy erkolar kapatılsınlar ya

Ya gerçekten mi. Ben de deminden beri kendimi yiyorum görgüsüz biri miyim. Gidip konuşmadım diye.

İş arkadaşı olarak tanıştırmış gidip ne konuşacaktınız ki zaten. Bir de çekinen bir yapınız varsa kendisi de yanınızda olsaydı. Utangaç insanlar için böyle şeyler çok zor.
Ben olaylar ciddileşmeden şok içli dışlı olmanın taraftarı da değilim. Sevgiliniz kendini ağırdan satmaya çalışıyor şimdiden.

ohooo simdiden dolmus ondan bundan gelmis sana bosaliyor.
ne yanlis.
normal olan onun sizi tanistirmasiydi - firsat buldugunda senin yaninda durmasiydi . bir konuda cuvallasan bile "hayir hayir dogal oldun, cok tatliydin" demesi, "annem seni cok beğenmiş" diye aranızı yumusatmasi falandi.
asil ayip eden, dangalak gibi davranan o.
bjr de seni suclayici konusmus, sirf utandin diye. utangacligini almak icin caba gostermesi gereken de oydu.
daha simdiden ortayi bulamamis, sana tonla laf soylenmesini dinlemis dinlemis gelmis sana catmis.
bu adamla evlenirsen bosanirken bu günü hatirla, "kendim ettim kendim buldum" de

Yani ben sen tanistirmadin utandım ben falan deyince haksız olduğum konuda bile mağduriyet kasıyorum minvalinde şeyler söylüyor 2 dk gelip selam verecektin diyor. Büyü biraz çocuk gibi davrandın diyor.

Kendisi sizin huyunuzu bilmiyor mu, hadi dengesiz adap usul bilmiyor , tanıştırma gereği hissetmiyor, en azından sizi tanıdığı için bile size yardımcı olsaydı biraz.
Bir de bu konuştuklarını tek başına düşünmemiştir, evdekilerin konuşmalarını size satıyor.

Ortada fol yok yumurta yok.Siz neden ilgi göstereceksiniz ki onlara.Hoşgeldin der geçersin gerektiğinde.Zaten o tanıştıracakmış yapmamış siz neden suçlu oluyorsunuz.Dik durun alttan almayın bu erkek milletine.

Yani ben sen tanistirmadin utandım ben falan deyince haksız olduğum konuda bile mağduriyet kasıyorum minvalinde şeyler söylüyor 2 dk gelip selam verecektin diyor. Büyü biraz çocuk gibi davrandın diyor.
biptirsin gitsin ayrilsin o zaman, büyümemiş cocukla ne isi var?
valla kusura bakma da iğrenç bir sevgilin var. ben de hayatimin aileleri tanistirma evresindeyim, fazlaca empati yaptim hic de hak vermedim. bu suclayici diliyle, sana kendini aşağı hissettirmeyle eline ne gecti? zaten utangac mizacin vardi, bu saatten sonra belki devam etseniz yillarca icinde gerginlik olacak.hos mu oldu?
ayrica bin kere sormuşsun yok demis ama inanma. tabii ki ailesiyle seni konusmus, dolmus da sana gelmis. sacma sapan davranmis.
ayrica sen onun ailesine özen göstermemissin ama o da sana özen göstermemis, gelip tanistirmamis bile
en güzel ve hatirlanacak anlardan birinin icine s.cmis.
sahsen ben gicik oldum.
ayrica herkes sevgilisinin mizacini cok iyi bilir sinirli mi, utangac mi vs. Senin utangacligini bilip ona göre tanistirmaliydi sizi
asla özür falan dileme hatta bence ayril

Am Ama utanman çok normal bunu anlaması gerekır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…