Cok mu ayip ettim

Böyle bir ortamda daha ne olabilirdi ki?
Bence sevgilinin beklentisi gereksiz yüksek olmuş.

Biraz önce konuştuk bana buz gibi haksız olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun özür bile dileyemiyorsun vs diyor. Babam seni biliyor diye babamdan kactin vs diyor.
Bakın velev ki dediği gibi yaptınız, bu sizsiniz sizin yapınız, tanışma aşaması zaten yanlış ilerlemiş hadi onu anladık ama yapınızdan dolayı bu kadar eleştirtmeyin kendinizi.
Hadi diyelim evlendiniz, başka başka ortamlara girdiğiniz de çekindiğiniz de ne yapacaksınız, eve gidip paralayacak mı sizi, bu aşamalar zaten insanın birbirini değerlendirme ve kabul edip edememe aşamaları. Bu kadar suçlu hissedeceğiniz bir durum yok. Siz de söyleyin, ortam bu tanışma için pek uygun değildi keşke yanımda olup beraber selam verseydik diye.
İşin en kötü tarafıda ya ailesinin laflarıyla size bu şekilde davranıyor ya da kendisi ailesi konusunda çok takık dert arıyor, ikisi de tehlikeli.

Size değer veriyorsa ve ailesine de size değer verdiğini göstermek istiyorsa özel olarak sizi tanıştıracaktı. Ofisteki herhangi biri gibi gidip selam vermenizi istemiş. Ofisteki herhangi biri, onun ailesine selam vermiş vermemiş çok mu önemliymiş? Kendisi size çok ayıp etmiş ve bu ayıbına karşılık size özür diletiyor. Ne de güzel düşünmüş.

Sevgiliniz sizi tanistirmiyo bile tanistirsa bile
kiz arkadasiniz olarak tanitmicakmis saka mi sizden beklentisi? Siz de sorun kendiniz de saniyosunuz bi de benim ne dediler diye takiyosunuz .Kusura bakmayın degerli olan sizsiniz burda kimsenin ailesine yaranmak zorunda değilsiniz bi de tanistirilmamissiniz etmemissiniz bi de beyefendiyi ve ailesini ehliceksiniz .

Beyfendi arıza sinyallerini açmış geliyor umarım bu sizin için önemli bir nokta olur.
İş ortamınızdasınız, çekinmiş olabilirsiniz, oraya sizinle özel olarak tanışmaya gelinmemiş ve tekrar ediyorum iş ortamındasınız. Ben olsam gerilirdim.
Ailesi laf ettiğinde size bunu koştur koştur anlatacağı yerde daha uygun bir tanışma ortamı ayarlayabilirdi.

Ben mesela genel olarak tanışmalarda çekingen biriyim, sevgilimin ailesi çok dışa dönüktür. Onlar beni germesin diye sevgilim onları önden uyardı. Tanışmada da normal olarak çok şakır şakır konuşmadım. Lafını ettilerse de bilmem.
Kendinizi açıklamak yerine üste çıkma zamanınız gelmiş.

Sen niye kendine yükleniyorsun ki. Biri malsa o da erkek arkadaşın. Onun seni tanıştırması gerekiyordu. Bir de saçma salak milletle kıyaslamış o gitti tanıştı bu gitti tanıştı diye. Sen herhangi biri değilsin ki. Özel birisin ve senin tanıştırılman lazım.

sizin daha önce sunumda giyilecek kıyafetle ilgili bir konu olmuştu galiba. başka kadının kıyafetiyle mi karşılaştırmıştı sizi öyle bir şeydi.
bence bu ilişkide birbirine bağlılık yok ya da sizde varsa bile karşıda yok. olması gereken ekip ruhu ve partnerlik duygusu yok.
özür dilerim bu gerçekten sizin için doğru bir ilişki mi?
ayıp ettin deyip neden yalnız bırakıyor sizi? sanki siz bir tarafa kendisi bir tarafa. halbuki kendisi de organize edebilirdi her şeyi.
ortaklık, birlik yoksa adına ilişki veya evlilik demenin manası ne allah aşkına.

edit: çay kahve yapan daha önceki konudaki kızmış sanırım. sırf böyle bir durumdan dolayı demiyorum elbette ama ilişkinizde genel olarak sizin saygıyı hak ettiğiniz durumlar görmezden gelinirken o sürekli üste çıkıp saygı bekliyor gibi duruyor dışarıdan. işten önce veya sonra veya bir sonraki gün veya en yakın müsait zamanda tanışıp konuşmak için görüşme organize edebilirdi kendisi. siz haklısınız tamamen orası iş yeriniz. olabilir denk gelinmiş diyelim e peki size özel bir tanışmayı hak etmiyor musunuz?

Son düzenleme:
Sorun adamın ne söylediği değil sizin hâlâ onu dinlemeniz.
Hep aynı hatayı yapıyor kadınlar. Buna ben de dahilim. Hep bir inandırılma eğilimi. Yanlış düşündüğümü bana ispatlasın, ilişki bitmesin diye uğraşıyoruz, sonra toksik ve hatalı kadın oluyoruz.

sanki bilerek sizi rahatsız edecek garip ve satır arası yorumlar yapıyor veya garip garip şeylerden kavga çıkarıyor, konunun gidişatında da önce sizi sinirlendirip sinirlendirip sakince dinliyor, sonra tak tak suçlamalara başlıyor ki siz alttan almak zorunda hissedin, ona bağımlı hale gelin, sanki ondan başka seçenek yok gibi görün. e o kadar katlandınız, kendinizden verdiniz, emek verdiniz sonuçta. sanki onun sizin kalbinizi kazanmasına hiç gerek yok da sizin beyefendiyi ikna etmeniz lazım hep. bakın güç dengesi onda sanki her zaman.
mesela siz niye triplenmediniz anne babanla neden özel bir buluşmada tanışmadım ben diye? neden anne babana (diğer kız) çay kahve yaptı, amacın ne diye suçlayıp manipüle ettiniz mi onu mesela?
onunla normalde olmadığınız biri oluyorsanız lütfen dikkatli olun. bana hiç samimi gelmedi her 2 konuya baktığımda.

Yoluna o x veya y lerce devam etsin. Erkek arkadaş öncü olur yanınıza sizi alır anne baba merhaba bu arkadaşım sevgilim herneyse tansitirir.

Yorumlar benim yorumumun aksineymiş.

Bir selamlaşıp hal hatır sorabilirdin. Ama sormadın diye de sevgilinin bu kadar yükselmesi aşırı gereksiz. Çünkü sen çekingen değil sosyal biri olsan bile o anki kalabalık ortamdan dolayı bir sekamlaşmaya bile fırsat bulamayabilirdin.

Hem zaten annesi , ilişkinizi bilmiyormuş bile.

İyice g.tü kalkardı onun anasına babasına kahve yapmak çok matah bir şeymiş gibi. Ben de kendime geldim yorumlarla biraz yani ona göre o hep alttan alır o hoşgörülü ben sorunluyum

bol bol dilenmiş zaten özürler :)

bu bazı erkolar hem kıxın utangaçlığına bayılırlar hem de aileye de utanınca ımı aileme şıylı yıptın bıylı yıptın

konu sahibi alooo kendinize gelin o götürüp sizi tanıştırmalıydı byebyeblackbird
haspama bakın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…