- 18 Ocak 2018
- 2.966
- 7.979
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Ben öyle biri değilim. Beni sevsinler diye şirinlik yapacak biri değilim. Zaten yapmadim da. Ama diyor ki bir odaya girip selam verebilirdin bir sen gitmedin diyor. Böyle deyince kabalık görgüsüzlük etmişim gibi hissettim.Neden kendini böyle ezik konuma sokuyosun? Resmen sevgilin olacak davar seni manipüle ediyor. Sevgilin olarak tanıştırmayı geçtim tanışacak yer iş yeri mi, ay bi kalkıp sana hesap soruyor ne alaka ya.
Kızların erkek tarafına yaranmak için şirinlik yapmasına hep ayar olmuşumdur, devran tersine mi dönüyor erkek tarafı kızın peşinde dolanacak. Kız evi naz evi dememiş mi atalarımız şimdiki erkeklere ne oluyo böyle anlamıyorum.
Şahsen ben iş tanışmaya geldi mi ayaklarına gitmedim( yaşadıkları şehirde gezdik tozduk hep haberleri oldu görmekte istediler ama tanışmadım) tanışmak görmek isteyen kendi geldi evimize oturduk konuştuk. Bunun oluru budur, yada dışarda bi yere davet ederler kahve içmeye kahvaltıya bi şeye gidersin, kız demez öyle tanışalım görüşelim falan diye sonra bu kız oğluma meraklı diye düşünüyolar. Şimdiden ailemde ailem demeye başlamış seninki.
Bence bu ayrılık sebebidir, bu tip erkekle asla mutlu olamazsın.
(Bu arada ben geleneksel kafada biri olduğuma değil yolun başında o saygı sınırını çekmek için bu davrandım)
Evet zaten senin için demedim vardır ya öyle tipler evlenmeden annecim babacım moduna giren, çok itici bence.Ben öyle biri değilim. Beni sevsinler diye şirinlik yapacak biri değilim. Zaten yapmadim da. Ama diyor ki bir odaya girip selam verebilirdin bir sen gitmedin diyor. Böyle deyince kabalık görgüsüzlük etmişim gibi hissettim.
Gelinim sensin tarzı yarışma yapılan bir yer mi o işyeri? Her detayda ayrı bir varoşluk çıkıyor. Siz bu adamın nesine tutundunuz da hala sevgilim diyorsunuz? Diğer konuya da baktım, böyle tipleri yanınıza normal arkadaş olarak bile yaklaştırmayın. Belli ki naif bir genç kızsınız, bunlar çirkeflikleriyle sizi bastırır bezdirir. Size ve ailenize yakışmayacak adamlarla vaktinizi gençliğinizi heba etmeyin. Ben senin babanın ayağına gidip tanışmak zorunda değilim deseniz zaten göreceksiniz gerçek yüzlerini. Diğer kız çok ilgilenmiş ikramlık hazırlamış hep sohbet etmiş babasıyla. Varoş ki ne varoş.Ailesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.
Onlarin tanisma sekli de sacma bence ayakustu mu tanisilir boyle seyler ufak detaylardir ama cok sey anlatirSevgilimle aynı iş yerindeyiz. Henüz ailesiyle tanışmadık. Sevgilimin sunumu vardı. Ailesi de gelecekti. Bir gün önce konuşurken sizi de tanıştırırım dedi ben tamam dedim. Yani sevgilisi olarak değil normal tanismaktan bahsediyor ama bu arada babası biliyor. Annesine anlatmis miydi bilmiyorum. Neyse o güne geliyorum. Bana daha önceden erken gel demişti ben biraz geç kaldim. Gidince hemen hazırlıklara başladım. Ikram falan hazırlanacaktı. Annesiyle ayak üstü tanıştık babasıyla tanıştırma fırsatı olmadı. Ben de merhaba hoşgeldiniz falan filan diye yanlarına gidip konuşamadım. Çekingen bir insanım ama bu artık mallık oldu. Fotoğraflarını falan da çektim ama ailesiyle özel konuşma gibi bise olmadı.
İşte bugün sevgilimle başka konudan biraz tartıştık dedi ki zaten aileme selam vermemişsin, x kişisi gidip tanıştı y kişisi tanıştı bilmem kim baya sohbet etmis çay kahve yaptı sen cocuk gibi utandin falan. Babama anlatmışım seni bi selam vermez mi insan. Tamam ben sana çay yap kahve yap demiyorum ama gidip konusmamissin hiç dedi. Yani bilmiyorum biraz çekindim konuşsam herkes bize bakıyor gibi geliyor zaten soruyorlar önceden tanıştınız mı falan diye.
Baya zorladım kötü yorum mu yaptılar diye hayır diyor. Önceki gün babam hiç denk gelmedik dedi demişti annem de senin için şirin güzel bir kızmış dedi demişti. Bunların dışında birsey yok ben kuruldum sana onlar bise demedi diyor. Ben niye böyle malım bilmiyorum yani bu durum telafi edilir mi çok utandım kendimden. İçim icimi yedi cok mu ayip oldu. Sizle paylaşmak istedim.
Biraz önce konuştuk bana buz gibi haksız olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun özür bile dileyemiyorsun vs diyor. Babam seni biliyor diye babamdan kactin vs diyor.Evet zaten senin için demedim vardır ya öyle tipler evlenmeden annecim babacım moduna giren, çok itici bence.
Sen yanlış bir şey yapmadın, erkek arkadaşının seni manipüle etmesine izin verme.
Sorun adamın ne söylediği değil sizin hâlâ onu dinlemeniz.Biraz önce konuştuk bana buz gibi haksız olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun özür bile dileyemiyorsun vs diyor. Babam seni biliyor diye babamdan kactin vs diyor.
Ya bilmiyorum kafam çok karışık. O gün akşam sadece annem seni cok güzel bulmuş babam da senle hiç denk gelmemiş demişti. Benim bildiğim babası bütün ev işlerini yapar kadin yapsın kafasında değiller hiç ailece. Hatta sevgilim öyle kendini paspas eden kadınlardan hoşlanmıyor. Ama şu an ben kusurlu davranışım o da bunu görmezden gelen hoşgörülü biri gibi davranıyor.Gelinim sensin tarzı yarışma yapılan bir yer mi o işyeri? Her detayda ayrı bir varoşluk çıkıyor. Siz bu adamın nesine tutundunuz da hala sevgilim diyorsunuz? Diğer konuya da baktım, böyle tipleri yanınıza normal arkadaş olarak bile yaklaştırmayın. Belli ki naif bir genç kızsınız, bunlar çirkeflikleriyle sizi bastırır bezdirir. Size ve ailenize yakışmayacak adamlarla vaktinizi gençliğinizi heba etmeyin. Ben senin babanın ayağına gidip tanışmak zorunda değilim deseniz zaten göreceksiniz gerçek yüzlerini. Diğer kız çok ilgilenmiş ikramlık hazırlamış hep sohbet etmiş babasıyla. Varoş ki ne varoş.
Görmezden gelmiyor hala kendini haklı görüp sizi haksız olduğunuza inandırmaya çalışıyor.Ama şu an ben kusurlu davranışım o da bunu görmezden gelen hoşgörülü biri gibi davranıyor
Babamın yanına gitmedin ne demek? İş ortamında etik olmayacak bir davranışa maruz bırakmak pas pas etmek değil mi? O iş yerinde müdür, genel müdür, şef amir, falan yok mu? Sıradan bir çalışanın babasına bu hürmet mecburiyeti niye? Millet dört dönmüş bu karı kocanın etrafında. Bakın babası bunları söylese bile sevgilim dediğiniz tip bu lafları size taşımayıp ağızlarına tıkacaktı. İş yerinde mimlenmek istemiyoruz profesyonel bir ortam orası demeliydi. Tam tersi babamın yanına gitmemişsin çok bozulmuş diyor. Armut dibine düşmüş. Bu zihniyette tiplerle arkadaş bile olmayın, iş yerinde merhaba merhaba dışında muhabbetiniz olmasın. Acaba hangi hareketiniz babası annesi tarafından onaylanacak hangisi onaylanmayacak bunları mı düşüneceksiniz?Hatta sevgilim öyle kendini paspas eden kadınlardan hoşlanmıyor.
O seni takdim edip tanıştırmadan senin gitmemem iyi bile olmuş bence hiç suçlama kendini. Alınma ama adam kalas bi tip şu an senin ona trip atman gerekiyorBiraz önce konuştuk bana buz gibi haksız olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun özür bile dileyemiyorsun vs diyor. Babam seni biliyor diye babamdan kactin vs diyor.
O gün de yazdım, bugün de aynısını yazıyorum. Bu adam sizi bırakıp İrem ile birlikte olacak. Bunu yaşamadan yol veren siz olun, gururunuz incinmesin.Evet tabi ki o.
Yani bilemiyorum ben onların arasına girmedim ki. İrem ilişkilere çok açık biri. Meyli olsa olurdu diye düşünüyorum. Ama bu kızın önceden absürt bulduğu hareketlerini şimdi benim önüme koyması gururumu kırıyor zaten.O gün de yazdım, bugün de aynısını yazıyorum. Bu adam sizi bırakıp İrem ile birlikte olacak. Bunu yaşamadan yol veren siz olun, gururunuz incinmesin.
Kavgalarımız soyle oluyor genelde. Ben bir şeye sinirleniyorum o sakin kalıyor ama beni daha öfkelendirici şeyler yapıyor yani tam anlatamıyorum ama böyle öfkelenmemi seyrediyor gibi sonra da sen bana şunu dedin bunu dedin. En sonunda ben mahcup oluyorum çünkü kırıcı şeyler söylemiş oluyorum. Sonra sen bana bunu dedin ama ben seni affediyoruma geliyor olay.Görmezden gelmiyor hala kendini haklı görüp sizi haksız olduğunuza inandırmaya çalışıyor.
Geç kalıyorsun, utanıyorsun bu gayet insanı şeyler bunda tepki gösterecek ne var bu kadar? İlerde iş ciddileşirse bunlar daha fragman. İllada o zaman mı tanışılmak zorunda ailesi doldurmuş gibi yoksa takılacak mevzu değil. Daha önce buna benzer kavgalarınız oldu mu sizi manipüle edici falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?