Cok mu ayip ettim

Ben öyle biri değilim. Beni sevsinler diye şirinlik yapacak biri değilim. Zaten yapmadim da. Ama diyor ki bir odaya girip selam verebilirdin bir sen gitmedin diyor. Böyle deyince kabalık görgüsüzlük etmişim gibi hissettim.

İlk kırmızı bayrak hatta bayraklar gösterilmiş ama anlar mısınız bilmem. Yani nasıl bir sunum ki çaylar kahveler ikramlıklar vs. Adam sanki annesi hazırlık yapmış da tanışmak için evine davet ediyor. Özensiz heyecansız aradan çıksın modunda. Sunuma aile gelmesini bir ben mi bilmiyorum ve saçma buldum? Mezuniyet tezkere anlarım da iş yerindeki sunumuma annem babam gelse utanırdım.

Babamla konuşmamışsın yanına gitmemişsin vs. orası işyeri herkesi kendileri gibi görmesinler. Eve gidince hakkınızda konuşulmuş ve şehzadelerini doldurmuşlar. Bu tiple bunları bahane edip ilişkinizi bitirmenizi tavsiye ederim. Görgüsüz değilsiniz utanılacak bir şey de yapmamışsınız tam tersi karşınızdakiler böyle. Sizin de anne babanız var. Lütfen tavsiyeleri dikkate alın. O kadar çok gördük ki sevgiliniz gibi tipleri burada. Evlenince bin beter oluyorlar. Senin ne haddine babamın yanına gitmemişsin demek. Gitsin kendini babasını eğitsin, iş yerinde nasıl davranılır nasıl davranılmaz diye.

1- iş sunumunda tanışma ne alaka
2- selamlasılacaksa bile yanına sizi alıp yapmalıydı bunu
3- sizinle ilgisi olduğunu bilen aileye kendınız gitmeniz tanışmanız beklenmıs nie tek taşta iki kuş mu bu hem sunum hem tanışma vırt zırt
4- paşamız doldurulmuş belli ki
5- bununla evlenırsen daha çok doldururlar
6- Hepsını geç madem tanıştırmak istiyordu erken gel die emir vereceğine sunumdan bi kaç saat önce sizi de alıp ailesiyle bi kahve içilebilir ordan sunuma gecılebilirdi , herkesleştirmenın mantığı ne ?

Evet zaten senin için demedim vardır ya öyle tipler evlenmeden annecim babacım moduna giren, çok itici bence.
Sen yanlış bir şey yapmadın, erkek arkadaşının seni manipüle etmesine izin verme.

Gelinim sensin tarzı yarışma yapılan bir yer mi o işyeri? Her detayda ayrı bir varoşluk çıkıyor. Siz bu adamın nesine tutundunuz da hala sevgilim diyorsunuz? Diğer konuya da baktım, böyle tipleri yanınıza normal arkadaş olarak bile yaklaştırmayın. Belli ki naif bir genç kızsınız, bunlar çirkeflikleriyle sizi bastırır bezdirir. Size ve ailenize yakışmayacak adamlarla vaktinizi gençliğinizi heba etmeyin. Ben senin babanın ayağına gidip tanışmak zorunda değilim deseniz zaten göreceksiniz gerçek yüzlerini. Diğer kız çok ilgilenmiş ikramlık hazırlamış hep sohbet etmiş babasıyla. Varoş ki ne varoş.

Onlarin tanisma sekli de sacma bence ayakustu mu tanisilir boyle seyler ufak detaylardir ama cok sey anlatir
Kendileri tanismak icin ortam olusturmamislar yada cikista kizim senle gpruselim tarzi tanismaya on ayak tarzi yol acmamislar bi de tavir trip yapiyolar
Tanismak icin ortam cok sacma bence pat diye orda nasil samimi olacaksnz yine onlarin adim atmasi gerekirdi sizin orda yapacaginz belki alakali davranmaniz olabilitdi hosgeldinz ?istdginiz arzunuz var mi buralardyim gibi en yakn arkadasin ailrsine nasil davraniliyosa o kadar bi iletisim kurmaniz gerekirdi

Evet zaten senin için demedim vardır ya öyle tipler evlenmeden annecim babacım moduna giren, çok itici bence.
Sen yanlış bir şey yapmadın, erkek arkadaşının seni manipüle etmesine izin verme.
Biraz önce konuştuk bana buz gibi haksız olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun özür bile dileyemiyorsun vs diyor. Babam seni biliyor diye babamdan kactin vs diyor.

Ya bilmiyorum kafam çok karışık. O gün akşam sadece annem seni cok güzel bulmuş babam da senle hiç denk gelmemiş demişti. Benim bildiğim babası bütün ev işlerini yapar kadin yapsın kafasında değiller hiç ailece. Hatta sevgilim öyle kendini paspas eden kadınlardan hoşlanmıyor. Ama şu an ben kusurlu davranışım o da bunu görmezden gelen hoşgörülü biri gibi davranıyor.

Ama şu an ben kusurlu davranışım o da bunu görmezden gelen hoşgörülü biri gibi davranıyor
Görmezden gelmiyor hala kendini haklı görüp sizi haksız olduğunuza inandırmaya çalışıyor.
Geç kalıyorsun, utanıyorsun bu gayet insanı şeyler bunda tepki gösterecek ne var bu kadar? İlerde iş ciddileşirse bunlar daha fragman. İllada o zaman mı tanışılmak zorunda ailesi doldurmuş gibi yoksa takılacak mevzu değil. Daha önce buna benzer kavgalarınız oldu mu sizi manipüle edici falan?

Hatta sevgilim öyle kendini paspas eden kadınlardan hoşlanmıyor.
Babamın yanına gitmedin ne demek? İş ortamında etik olmayacak bir davranışa maruz bırakmak pas pas etmek değil mi? O iş yerinde müdür, genel müdür, şef amir, falan yok mu? Sıradan bir çalışanın babasına bu hürmet mecburiyeti niye? Millet dört dönmüş bu karı kocanın etrafında. Bakın babası bunları söylese bile sevgilim dediğiniz tip bu lafları size taşımayıp ağızlarına tıkacaktı. İş yerinde mimlenmek istemiyoruz profesyonel bir ortam orası demeliydi. Tam tersi babamın yanına gitmemişsin çok bozulmuş diyor. Armut dibine düşmüş. Bu zihniyette tiplerle arkadaş bile olmayın, iş yerinde merhaba merhaba dışında muhabbetiniz olmasın. Acaba hangi hareketiniz babası annesi tarafından onaylanacak hangisi onaylanmayacak bunları mı düşüneceksiniz?
Aileniz sizi bunun için mi okuttu büyüttü? Ya biraz da kendi anne babanızı düşünün. Benim de var genç kızlarım. Biz sizleri hangi ortamlara nelere layık görüyoruz, her şeyden kısıp sizlerin geleceğine yatırıyoruz. Lütfen böyle çapsızlarla çıkmayın anne babanızın karşısına. Benim eğittiğim çocuğa elin varoşları görgü terbiye atarı yapamaz. Soyları bilmem kime mi dayanıyor, kim ki bunlar?

Biraz önce konuştuk bana buz gibi haksız olduğun halde üste çıkmaya çalışıyorsun özür bile dileyemiyorsun vs diyor. Babam seni biliyor diye babamdan kactin vs diyor.
O seni takdim edip tanıştırmadan senin gitmemem iyi bile olmuş bence hiç suçlama kendini. Alınma ama adam kalas bi tip şu an senin ona trip atman gerekiyor

O gün de yazdım, bugün de aynısını yazıyorum. Bu adam sizi bırakıp İrem ile birlikte olacak. Bunu yaşamadan yol veren siz olun, gururunuz incinmesin.
Yani bilemiyorum ben onların arasına girmedim ki. İrem ilişkilere çok açık biri. Meyli olsa olurdu diye düşünüyorum. Ama bu kızın önceden absürt bulduğu hareketlerini şimdi benim önüme koyması gururumu kırıyor zaten.

Kavgalarımız soyle oluyor genelde. Ben bir şeye sinirleniyorum o sakin kalıyor ama beni daha öfkelendirici şeyler yapıyor yani tam anlatamıyorum ama böyle öfkelenmemi seyrediyor gibi sonra da sen bana şunu dedin bunu dedin. En sonunda ben mahcup oluyorum çünkü kırıcı şeyler söylemiş oluyorum. Sonra sen bana bunu dedin ama ben seni affediyoruma geliyor olay.
Geç kalmamı gündeme getirmesi de şu yüzden. Daha önce benim önemsediğim bazı olaylar onun yüzünden güzel olmadı. Sonra kavga ettik. Şunu demeye çalışıyor sen olsan olay cikartirdin ama ben erken gel dememe rağmen sen geç kaldın ben sana bir şey demedim demek istiyor.

Bilemiyorum, kafam karışık, gururumu kırıyor... Size daha nasıl anlatıp hangi cümleleri kurarsak ikna olacaksınız? Bu adam aynı babası. Aynı hamur aynı maya. Şimdi iş ortamında yapıyor yarın aile ortamınızda yapacak. Annen şunu dedi annem kırıldı özür dileyin, baban bunu yaptı babam rencide oldu özür dileyin, kuzenin yan baktı özür dileyin, gözünüzün üstğne kaşınız var özür dileyin... Hep kendisi ve ailesi önemli ve ön planda olacak. Aksi olsaydı size gelip bunları söylemezdi, babasını karşısına alır iş ortamında böyle davranılır demesi lazımdı. Ömrünüzü yer bunlar. Diğer kızın ismi geçince kıskançlık mı baş gösterdi? Bence çekilin aradan onlar daha uygun. Koca arayanla kendilerine uygun gelin bakanların arasına girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…