Cok mu ayip ettim

Yazdıklarınızı okudukça adama kafa atasım geldi.
Tamamen manipülasyon ve kurnazca sindirmiş sizi bu konuda. Laflara bak ya.
İlerisini düşünemiyorum. Şanslısınız ki erkenden karakterini belli etmiş.
Lütfen bir sonraki konuşmanızda ağzının payını verin ve hatta mümkünse bu adamla devam etmeniz gerekiyor mu bunu iyice tartın sizin iyi niyetinizi çok kullanıp sömürür gibi görünüyor.

Ben de çok zorladım bunlar senin aklina gelmez dedim niye benim aklim yok mu bir tek sen mi dusunursun boyle seyleri diyor. Onlar hiçbir şey demedi diyor. Yani sonuçta bizim iş yerimiz onlar yabancı ben misafir konumundaki kişilerle hiç ilgilenmemisim hiç takmamisim gibi konuşuyor. Bir de başka bir kız çay kahve yapıp çok ilgilenmiş sohbet etmis. O kız böyle işleri iyi bilir ve heo gündeminde evlilik olan biri. Hatta o kız kesin kaçırdığınız geline bakın diye düşünmüştür içinden diyip gülmüştük ama şimdi daha farklı konuşuyor.

Nerden buluyorsunuz bu davarları ya? Utanmışsın ne var bunda? Bu kadar suçlamak neden? Kendisinin gelip tanıştırması gerekiyordu

Adama bak hem haksız hem de bastırıyor
Tanışma böyle olmaz. Sunumun arasına sıkıştırılmış şekilde. Ayrıca ikramları siz neden hazırlıyorsunuz beyefendinin özel asistanı mısınız? Az yesin de bir garson tutsun, sevgilisini de insan gibi tanıştırmayı öğrensin

Siz de bir mallıl göremedim mal olan sevgiliniz sunum öncesi sizi alıp ailenin yanına götüremedi anladıkta. Sunum sonrası neden götürüp anne baba bu byebyeblackbird diye tanıştırmadı. Kendinizde eksiklik aramayın ben asla çekingen değilimdir yırtık bir yapım vardır ama bende gidemezdim. Annesinin haberi var mı yok mu baba bu konuda ne düşünüyor ailenin yanına gitsem beni garipseler bilemezdim ve siz sevgilinize arkadaş değilsiniz ki arkadaşınızın aile ile konuşuyor gibi konuşasınız.

Şu saatten sonra çok istiyorsa tutsun elinizden ailesinin evine götürsün tanıştırma. Kurulmakta neymiş basit basit düşünceler.

Neden mal olasınız ? Erkek arkadaşınız iş yerinde ailesinin de katılacağı nasıl bir sunum yaptı ? İş yerleri flört eden insanların, flört ettikleri insanları aileleriyle tanıştırıp, sosyalleşecekleri yerler değildir zaten.

Sizi ailesiyle tanıştırmak istiyorsa: bunu iş yeri ve iş dışında, usulüne uygun olarak yapmalı.

Silkelenin ve kendinize gelin. Utangaçlığınız sizi iş yerinizde kötü bir duruma düşmekten kurtarmış.

İlkokul 3/Asınıfından değilseniz gidip tanışırdınız yani o an utanma ne alaka.

Ailesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.

Bence bunlar ailecek mal. Bu işin tek doğru yolu var, gelir seni takdim eder ailesine. Sen çöp müsün ki yanlarına yanaşasın bakın ben de ...yim haydi tanışalım diyesin ... bu sevgilin olan hıyarto en basit görgü kuralından bile bihaber, keza ailesi de.

Ayrıca ikramları neden sen hazırlıyorsun, sen hizmetli misin??? Ben mi acaibim arkadaşım, gittiğim hiçbir yerde iş falan yapmam, ev sahibi/organizatör ikramı organize eder ben de konuk olarak yerimi alırım sonra çıkar giderim. Sevgilin sığır marka en basit sosyal etiketten bihaber, üstüne sana hizmet ettirmeye çalışıyor. Valla her şeyden önce sen neden ikram yapmayı matah bir şey sanıyorsun, sen garson değilsin niye yapamadım diye hayıflanıyorsun...biraz kendine saygın olsun. O sığırı da engelle gitsin. Kadinlari hizmetli goren zihniyetten nefret ediyorum kendi ikramini kendi yapsin sigir.

Kendinize gereksiz yere yükleniyorsunuz. Adamın sizi ailesiyle tanıştırmaya ve sizinle geleceğe yönelik bir adım atmaya niyeti varsa da bunun yeri iş yeriniz değil.

İş yerinde adamın ailesinin etrafında dolaşmanız emin olun dışardan çok daha çirkin gözükecek ve iş yerinizdeki duruşunuzu da etkileyecekti.

Erkek arkadaşınızın ailesine çay kahve yapan kişi konunuzda bahsettiğiniz İrem olabilir mi ?

Sizin zaten utangac oldugunuzu biliyor. Cocuk gibi davranma demesi cok sacma. Sevgili iseniz bu huyunuzu kabul etmesi lazim.
Is yeride tanismak icin pek uygun degil bence cok istiyoduysa kendi tanistirsaydi.

Bu aynı adam mı? O zamandan mal mal konuşuyordu hiç şaşırmadım, mallıklarına devam etmiş Sende de ne hafıza var kanka evet bence İrem bu

Ay sizi avmde bırakıp giden değil mi ya bu? Nerde nasıl davranılmasını gerektiğini bilmeyen kendisi. Zor durumlarda sizi yalnız bırakıyor

Ay sizi avmde bırakıp giden değil mi ya bu? Nerde nasıl davranılmasını gerektiğini bilmeyen kendisi. Zor durumlarda sizi yalnız bırakıyor
Bu kalasın ailesiyle tanışsa ne tanışmasa ne.. kendini ne sanıyorsa ya. Tam tuvalet terliği ile ağzına vurmalık.

Evet tabi ki o.

Neden kendini böyle ezik konuma sokuyosun? Resmen sevgilin olacak davar seni manipüle ediyor. Sevgilin olarak tanıştırmayı geçtim tanışacak yer iş yeri mi, ay bi kalkıp sana hesap soruyor ne alaka ya.
Kızların erkek tarafına yaranmak için şirinlik yapmasına hep ayar olmuşumdur, devran tersine mi dönüyor erkek tarafı kızın peşinde dolanacak. Kız evi naz evi dememiş mi atalarımız şimdiki erkeklere ne oluyo böyle anlamıyorum.
Şahsen ben iş tanışmaya geldi mi ayaklarına gitmedim( yaşadıkları şehirde gezdik tozduk hep haberleri oldu görmekte istediler ama tanışmadım) tanışmak görmek isteyen kendi geldi evimize oturduk konuştuk. Bunun oluru budur, yada dışarda bi yere davet ederler kahve içmeye kahvaltıya bi şeye gidersin, kız demez öyle tanışalım görüşelim falan diye sonra bu kız oğluma meraklı diye düşünüyolar. Şimdiden ailemde ailem demeye başlamış seninki.
Bence bu ayrılık sebebidir, bu tip erkekle asla mutlu olamazsın.
(Bu arada ben geleneksel kafada biri olduğuma değil yolun başında o saygı sınırını çekmek için bu davrandım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…