- 3 Mart 2025
- 168
- 550
- 18
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Ben de çok zorladım bunlar senin aklina gelmez dedim niye benim aklim yok mu bir tek sen mi dusunursun boyle seyleri diyor. Onlar hiçbir şey demedi diyor. Yani sonuçta bizim iş yerimiz onlar yabancı ben misafir konumundaki kişilerle hiç ilgilenmemisim hiç takmamisim gibi konuşuyor. Bir de başka bir kız çay kahve yapıp çok ilgilenmiş sohbet etmis. O kız böyle işleri iyi bilir ve heo gündeminde evlilik olan biri. Hatta o kız kesin kaçırdığınız geline bakın diye düşünmüştür içinden diyip gülmüştük ama şimdi daha farklı konuşuyor.Kendisi sizin huyunuzu bilmiyor mu, hadi dengesiz adap usul bilmiyor , tanıştırma gereği hissetmiyor, en azından sizi tanıdığı için bile size yardımcı olsaydı biraz.
Bir de bu konuştuklarını tek başına düşünmemiştir, evdekilerin konuşmalarını size satıyor.
Nerden buluyorsunuz bu davarları ya? Utanmışsın ne var bunda? Bu kadar suçlamak neden? Kendisinin gelip tanıştırması gerekiyorduSevgilimle aynı iş yerindeyiz. Henüz ailesiyle tanışmadık. Sevgilimin sunumu vardı. Ailesi de gelecekti. Bir gün önce konuşurken sizi de tanıştırırım dedi ben tamam dedim. Yani sevgilisi olarak değil normal tanismaktan bahsediyor ama bu arada babası biliyor. Annesine anlatmis miydi bilmiyorum. Neyse o güne geliyorum. Bana daha önceden erken gel demişti ben biraz geç kaldim. Gidince hemen hazırlıklara başladım. Ikram falan hazırlanacaktı. Annesiyle ayak üstü tanıştık babasıyla tanıştırma fırsatı olmadı. Ben de merhaba hoşgeldiniz falan filan diye yanlarına gidip konuşamadım. Çekingen bir insanım ama bu artık mallık oldu. Fotoğraflarını falan da çektim ama ailesiyle özel konuşma gibi bise olmadı.
İşte bugün sevgilimle başka konudan biraz tartıştık dedi ki zaten aileme selam vermemişsin, x kişisi gidip tanıştı y kişisi tanıştı bilmem kim baya sohbet etmis çay kahve yaptı sen cocuk gibi utandin falan. Babama anlatmışım seni bi selam vermez mi insan. Tamam ben sana çay yap kahve yap demiyorum ama gidip konusmamissin hiç dedi. Yani bilmiyorum biraz çekindim konuşsam herkes bize bakıyor gibi geliyor zaten soruyorlar önceden tanıştınız mı falan diye.
Baya zorladım kötü yorum mu yaptılar diye hayır diyor. Önceki gün babam hiç denk gelmedik dedi demişti annem de senin için şirin güzel bir kızmış dedi demişti. Bunların dışında birsey yok ben kuruldum sana onlar bise demedi diyor. Ben niye böyle malım bilmiyorum yani bu durum telafi edilir mi çok utandım kendimden. İçim icimi yedi cok mu ayip oldu. Sizle paylaşmak istedim.
Siz de bir mallıl göremedim mal olan sevgiliniz sunum öncesi sizi alıp ailenin yanına götüremedi anladıkta. Sunum sonrası neden götürüp anne baba buSevgilimle aynı iş yerindeyiz. Henüz ailesiyle tanışmadık. Sevgilimin sunumu vardı. Ailesi de gelecekti. Bir gün önce konuşurken sizi de tanıştırırım dedi ben tamam dedim. Yani sevgilisi olarak değil normal tanismaktan bahsediyor ama bu arada babası biliyor. Annesine anlatmis miydi bilmiyorum. Neyse o güne geliyorum. Bana daha önceden erken gel demişti ben biraz geç kaldim. Gidince hemen hazırlıklara başladım. Ikram falan hazırlanacaktı. Annesiyle ayak üstü tanıştık babasıyla tanıştırma fırsatı olmadı. Ben de merhaba hoşgeldiniz falan filan diye yanlarına gidip konuşamadım. Çekingen bir insanım ama bu artık mallık oldu. Fotoğraflarını falan da çektim ama ailesiyle özel konuşma gibi bise olmadı.
İşte bugün sevgilimle başka konudan biraz tartıştık dedi ki zaten aileme selam vermemişsin, x kişisi gidip tanıştı y kişisi tanıştı bilmem kim baya sohbet etmis çay kahve yaptı sen cocuk gibi utandin falan. Babama anlatmışım seni bi selam vermez mi insan. Tamam ben sana çay yap kahve yap demiyorum ama gidip konusmamissin hiç dedi. Yani bilmiyorum biraz çekindim konuşsam herkes bize bakıyor gibi geliyor zaten soruyorlar önceden tanıştınız mı falan diye.
Baya zorladım kötü yorum mu yaptılar diye hayır diyor. Önceki gün babam hiç denk gelmedik dedi demişti annem de senin için şirin güzel bir kızmış dedi demişti. Bunların dışında birsey yok ben kuruldum sana onlar bise demedi diyor. Ben niye böyle malım bilmiyorum yani bu durum telafi edilir mi çok utandım kendimden. İçim icimi yedi cok mu ayip oldu. Sizle paylaşmak istedim.
Neden mal olasınız ? Erkek arkadaşınız iş yerinde ailesinin de katılacağı nasıl bir sunum yaptı ? İş yerleri flört eden insanların, flört ettikleri insanları aileleriyle tanıştırıp, sosyalleşecekleri yerler değildir zaten.Sevgilimle aynı iş yerindeyiz. Henüz ailesiyle tanışmadık. Sevgilimin sunumu vardı. Ailesi de gelecekti. Bir gün önce konuşurken sizi de tanıştırırım dedi ben tamam dedim. Yani sevgilisi olarak değil normal tanismaktan bahsediyor ama bu arada babası biliyor. Annesine anlatmis miydi bilmiyorum. Neyse o güne geliyorum. Bana daha önceden erken gel demişti ben biraz geç kaldim. Gidince hemen hazırlıklara başladım. Ikram falan hazırlanacaktı. Annesiyle ayak üstü tanıştık babasıyla tanıştırma fırsatı olmadı. Ben de merhaba hoşgeldiniz falan filan diye yanlarına gidip konuşamadım. Çekingen bir insanım ama bu artık mallık oldu. Fotoğraflarını falan da çektim ama ailesiyle özel konuşma gibi bise olmadı.
İlkokul 3/Asınıfından değilseniz gidip tanışırdınız yani o an utanma ne alaka.Sevgilimle aynı iş yerindeyiz. Henüz ailesiyle tanışmadık. Sevgilimin sunumu vardı. Ailesi de gelecekti. Bir gün önce konuşurken sizi de tanıştırırım dedi ben tamam dedim. Yani sevgilisi olarak değil normal tanismaktan bahsediyor ama bu arada babası biliyor. Annesine anlatmis miydi bilmiyorum. Neyse o güne geliyorum. Bana daha önceden erken gel demişti ben biraz geç kaldim. Gidince hemen hazırlıklara başladım. Ikram falan hazırlanacaktı. Annesiyle ayak üstü tanıştık babasıyla tanıştırma fırsatı olmadı. Ben de merhaba hoşgeldiniz falan filan diye yanlarına gidip konuşamadım. Çekingen bir insanım ama bu artık mallık oldu. Fotoğraflarını falan da çektim ama ailesiyle özel konuşma gibi bise olmadı.
Ama cidden sevgiliniz niye sizi bir takdim etmedi .İlkokul 3/Asınıfından değilseniz gidip tanışırdınız yani o an utanma ne alaka.
Ailesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.Neden mal olasınız ? Erkek arkadaşınız iş yerinde ailesinin de katılacağı nasıl bir sunum yaptı ? İş yerleri flört eden insanların, flört ettikleri insanları aileleriyle tanıştırıp, sosyalleşecekleri yerler değildir zaten.
Sizi ailesiyle tanıştırmak istiyorsa: bunu iş yeri ve iş dışında, usulüne uygun olarak yapmalı.
Silkelenin ve kendinize gelin. Utangaçlığınız sizi iş yerinizde kötü bir duruma düşmekten kurtarmış.
Ailesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.
Kendinize gereksiz yere yükleniyorsunuz. Adamın sizi ailesiyle tanıştırmaya ve sizinle geleceğe yönelik bir adım atmaya niyeti varsa da bunun yeri iş yeriniz değil.Ailesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.
Kendinize gereksiz yere yükleniyorsunuz. Adamın sizi ailesiyle tanıştırmaya ve sizinle geleceğe yönelik bir adım atmaya niyeti varsa da bunun yeri iş yeriniz değil.
İş yerinde adamın ailesinin etrafında dolaşmanız emin olun dışardan çok daha çirkin gözükecek ve iş yerinizdeki duruşunuzu da etkileyecekti.
Erkek arkadaşınızın ailesine çay kahve yapan kişi konunuzda bahsettiğiniz İrem olabilir mi ?
Ay sizi avmde bırakıp giden değil mi ya bu? Nerde nasıl davranılmasını gerektiğini bilmeyen kendisi. Zor durumlarda sizi yalnız bırakıyorAilesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.
Bu kalasın ailesiyle tanışsa ne tanışmasa ne.. kendini ne sanıyorsa ya. Tam tuvalet terliği ile ağzına vurmalık.Ay sizi avmde bırakıp giden değil mi ya bu? Nerde nasıl davranılmasını gerektiğini bilmeyen kendisi. Zor durumlarda sizi yalnız bırakıyor
Evet tabi ki o.Kendinize gereksiz yere yükleniyorsunuz. Adamın sizi ailesiyle tanıştırmaya ve sizinle geleceğe yönelik bir adım atmaya niyeti varsa da bunun yeri iş yeriniz değil.
İş yerinde adamın ailesinin etrafında dolaşmanız emin olun dışardan çok daha çirkin gözükecek ve iş yerinizdeki duruşunuzu da etkileyecekti.
Erkek arkadaşınızın ailesine çay kahve yapan kişi konunuzda bahsettiğiniz İrem olabilir mi ?
Yahu o zaman kendinize eziyet edip, kendinize hakaret edeceğinize ayrılsanıza bu adamdan.Evet tabi ki o.
Neden kendini böyle ezik konuma sokuyosun? Resmen sevgilin olacak davar seni manipüle ediyor. Sevgilin olarak tanıştırmayı geçtim tanışacak yer iş yeri mi, ay bi kalkıp sana hesap soruyor ne alaka ya.Ailesine çay kahve yapan onlarla ilgilenen sohbet eden kişiyle de benim aram hiç iyi değil. Hatta kötü. Yani bilmiyorum şu an çok kötü bir durumdayım gibi hissediyorum. Sanki ben nerde nasıl davranacağını bilmeyen, geri planda kalan aptal biri gibi hissediyorum.
Aynen ya. Orda terk edilmelik bir tip. Uzattıkça daha da şeyi çıkacak belliBu kalasın ailesiyle tanışsa ne tanışmasa ne.. kendini ne sanıyorsa ya. Tam tuvalet terliği ile ağzına vurmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?