Cok mu Ayıp Oldu Acaba

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Iyi aksamlar hanimlar biraz komik gelebilir aksam aksam ama sahiden icime dert oldu
Arkadaslar facebook kullanmiyorum gerci kendi adim soyadimla hesabim var ama sadece bazi konularla ilgili (kpss aöf)gibi sayfalra bakmak icin kullanirim arkadas eklememde kabulde etmem

Bu aksam can sıkıntısından oyle dolaniyordum facede staj yaptigim yerdeki kisilere oyle bakiyordum staj yaptigim yerdeki yardimci idarexilerden birinede bakiyordum ki yanlislikla begendim hemen begeniyi geri aldim ama kendimi cok kotu hisettim sapikmisim gibi falan ama
Inanin sadece can sıkıntısından bakacak edecek kimse olmadigindan aklima kim geldiyse tıkladim soz konusu kiside yas olarak benden baya buyuk insallah bildirim gitmemistir gittiyse insallah yanlis anlamamistir insallah baskasina soylemez diye dua ediyorum

Offf yaa offf rezilligin daniskasi

hadi beğendin neden geri alıyorsun ki öyle daha çok dikkat çeker

dert edecek bir şey yok

aman dert ettiğin şeye bak

en fazla hem beğendi hem vaz geçti deli mi ne demiştir

olur biter

her gün gördüğün falan birisi de değilmiş

akranın da değilmiş bana yazılıyor desin

boş ver

Hayatı kendinize zorlaştırmayın farkında bile değildir sanıyorumki.
Hayat farklı acılardan cok daha zor bari bunları kendinize yük etmeyin.

Hayırlı akşamlar diliyorum

aman dert ettiğin şeye bak

en fazla hem beğendi hem vaz geçti deli mi ne demiştir

olur biter

her gün gördüğün falan birisi de değilmiş

akranın da değilmiş bana yazılıyor desin

boş ver
Ya zaten artik gormuyorum ama cok yardimi dokunmus biri bir daha oraya arkadaslari falan gormeye gidersen utanirim gorursem falan diye dusunuyorum

aynısını bende yaomıstım merak etme gtmıyor...sonra test ettım bıldırım gerı alınca cıkmıyo karsı tarafa

Merhaba stalk yaparken yanlışlıkla like yapan kız aramıza hoşgeldin aman hep yaptığımız şey ya bende hiç olmayacak kişileri eklediğimi hatırlıyorum

Benim arkadasim ilk defa face acmisti.
Cozmeye calisiyordu.. Bi gece uyuyoruz bi ciglik , bi yaygara koptu.
Kalktim ne oldu diyorum..
Yanlislikla baska arkadasin sevgilisinin fotosunu paylasmis.
Sabah oldu kiza durumu anlattik.
Aylar gecti hala gülüyoruz.
Seninki rezilligin r'si bile sayilmaz..

birine neden söylesin ki bildirim bile gitmez gerçekten kafaya mı taktın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…