- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
hadi beğendin neden geri alıyorsun ki öyle daha çok dikkat çekerIyi aksamlar hanimlar biraz komik gelebilir aksam aksam ama sahiden icime dert oldu
Arkadaslar facebook kullanmiyorum gerci kendi adim soyadimla hesabim var ama sadece bazi konularla ilgili (kpss aöf)gibi sayfalra bakmak icin kullanirim arkadas eklememde kabulde etmem
Bu aksam can sıkıntısından oyle dolaniyordum facede staj yaptigim yerdeki kisilere oyle bakiyordum staj yaptigim yerdeki yardimci idarexilerden birinede bakiyordum ki yanlislikla begendim hemen begeniyi geri aldim ama kendimi cok kotu hisettim sapikmisim gibi falan ama
Inanin sadece can sıkıntısından bakacak edecek kimse olmadigindan aklima kim geldiyse tıkladim soz konusu kiside yas olarak benden baya buyuk insallah bildirim gitmemistir gittiyse insallah yanlis anlamamistir insallah baskasina soylemez diye dua ediyorum
Offf yaa offf rezilligin daniskasi
Aniden bi reflex olarak mi geri aldim yoksa cekersem bildirim gitmeyecdk diye mi anlamadim bi anda hemen geri cekmis bulundumhadi beğendin neden geri alıyorsun ki öyle daha çok dikkat çeker
dert edecek bir şey yok
olsun gerçekten belkide hiç fark edilmedi kafaya takmaya hiç değmezAniden bi reflex olarak mi geri aldim yoksa cekersem bildirim gitmeyecdk diye mi anlamadim bi anda hemen geri cekmis bulundum
Ya zaten artik gormuyorum ama cok yardimi dokunmus biri bir daha oraya arkadaslari falan gormeye gidersen utanirim gorursem falan diye dusunuyorumaman dert ettiğin şeye bak
en fazla hem beğendi hem vaz geçti deli mi ne demiştir
olur biter
her gün gördüğün falan birisi de değilmiş
akranın da değilmiş bana yazılıyor desin
boş ver
Ne bilim aklıma kırk turlu sey geldi dogrusubir beğenmeyle kim kimi yanlış anlar Allah aşkına
aynısını bende yaomıstım merak etme gtmıyor...sonra test ettım bıldırım gerı alınca cıkmıyo karsı tarafaIyi aksamlar hanimlar biraz komik gelebilir aksam aksam ama sahiden icime dert oldu
Arkadaslar facebook kullanmiyorum gerci kendi adim soyadimla hesabim var ama sadece bazi konularla ilgili (kpss aöf)gibi sayfalra bakmak icin kullanirim arkadas eklememde kabulde etmem
Bu aksam can sıkıntısından oyle dolaniyordum facede staj yaptigim yerdeki kisilere oyle bakiyordum staj yaptigim yerdeki yardimci idarexilerden birinede bakiyordum ki yanlislikla begendim hemen begeniyi geri aldim ama kendimi cok kotu hisettim sapikmisim gibi falan ama
Inanin sadece can sıkıntısından bakacak edecek kimse olmadigindan aklima kim geldiyse tıkladim soz konusu kiside yas olarak benden baya buyuk insallah bildirim gitmemistir gittiyse insallah yanlis anlamamistir insallah baskasina soylemez diye dua ediyorum
Offf yaa offf rezilligin daniskasi
Ya zaten artik gormuyorum ama cok yardimi dokunmus biri bir daha oraya arkadaslari falan gormeye gidersen utanirim gorursem falan diye dusunuyorum
Ne bilim aklıma kırk turlu sey geldi dogrusu
Ay adamcagiz bu kiz ne demeye resimlerime bakiyor diye dusunmesinMerhaba stalk yaparken yanlışlıkla like yapan kız aramıza hoşgeldinaman hep yaptığımız şey ya bende hiç olmayacak kişileri eklediğimi hatırlıyorum
Engelleseydin kanka en kolay yöntem yaniAy adamcagiz bu kiz ne demeye resimlerime bakiyor diye dusunmesin
Konu disi olacak ama avatar ve nick harika yaEngelleseydin kanka en kolay yöntem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?