- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Sudbanazenin
çok ayıp olmuş
arkadaşlık isteği gönderip izah et bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla taktim maalesef insallah dediginiz gibi gitmemistirbirine neden söylesin ki bildirim bile gitmez gerçekten kafaya mı taktın bunu
Arkadasligi kapalida yani acik olsa bile aramizin fazlasiyla resmi oldugu bi insana bunu nasil izah edevilirim ki can sıkıntisindan facenizw mi bakiyordum diyimçok ayıp olmuş
fazla ince düşünmüyor musun?Arkadasligi kapalida yani acik olsa bile aramizin fazlasiyla resmi oldugu bi insana bunu nasil izah edevilirim ki can sıkıntisindan facenizw mi bakiyordum diyim![]()
Iste resmi olmayaydik iyiydi bulurdum bi bahaneKuzen yapti dersin![]()
Zaten boyle boyle dusunmekten kafayi sıyırmak uzereyim dersem yeridirfazla ince düşünmüyor musun?
yaşın kaç?
hayat böyle geçmez
çok yorulursun
Haha bende bayıldım ankette oy verdim en güzel nick diye vallaKonu disi olacak ama avatar ve nick harika ya![]()
o yüzden benden sana tavsiyeZaten boyle boyle dusunmekten kafayi sıyırmak uzereyim dersem yeridir
Acikcasi ince ve naif olmaktan ziyade bazen gamsiz vurdumduymaz biri olmak istiyorum benzer kucucuk kucucuk vakalar yuzunden uykularimin kactigini bilirimo yüzden benden sana tavsiye
tabiki ince naif biri ol her zaman
ama kendini yıpratıp hasta edecek kadar değil![]()
bunu kendi kendine aşamıyorsan bile git bi psikologla görüşAcikcasi ince ve naif olmaktan ziyade bazen gamsiz vurdumduymaz biri olmak istiyorum benzer kucucuk kucucuk vakalar yuzunden uykularimin kactigini bilirim
Zaten psikologa gidiyorum yavas yavas asmaya calisiyoruz diyeyimbunu kendi kendine aşamıyorsan bile git bi psikologla görüş
neden eziyet ediyosun kendine
mutsuzluğun kronikleşmiş resmen
inşallah çok mutlu olursun herşey güzel olurZaten psikologa gidiyorum yavas yavas asmaya calisiyoruz diyeyim