- 17 Ağustos 2011
- 24.881
- 156.856
- 798
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Daha dün yatılı misafir aldım, 12yi geçerken eve geldik, atıştırmalık yapip fırın çalıştırdım o yorgunlukla misafirim için. Ben de severim misafirimi agirlamayi. Ama insan ağırlamak ayrı, otelcilik hizmeti vermek ayrı bir sey. Günlerce kalan misafire de hizmet edemem, hiç de sevmem o kadar kalan misafir.Bizde misafir en güzel şekilde ağırlanir.
Bu arada (çalışmayan) benim öz ablam bazen haftaici kabul etmiyor evine, hiç neden diye sormuyorum bile asla . Çünkü vardır elbet bir sebebi (ki yeni diziye başlayıp sezonu bitirmek istemek bile bir sebep benim için). Kimse öz kardesi olsun, kimseye rahatsızlık vermemeli. Konu sahibi ne güzel davet etmişler , belli yeğenleri de onları sevmiş, kuzenimiz gelsin demiş. Konu sahibi 'cocuklar gürültü yapıyor' diye şikayetçi

Sabah beş saat nasil oyalanalim diyor. Buraya gelmeden önce oteldelermis. O zaman sabah uyanıp beş saat odada mi bekliyorlar, hiç sanmam . O zaman ne yapıyorlarsa şimdi de aynısını yapmaları lazım. En az rahatsızlık verecek şekilde takılmalari lazım. Uyumlu olmaları lazım... Ablası ile aynı karından ciksalar bile su an bambaşka düzeni olan iki ayrı aile.