Özel durumum yok hastane olayı tamam da genelde de öyle 8ndan dedimsizin ne gibi bir ozel durumunuz var da esiniz babasi hastanede yatarken once sizi dusunsun? hasta misiniz?
simdi bu durumda bile beni dusunmuyor falan dediginize gore belki de siz abartiyorsunuzdur. babasi hastanede yatan adamdan esim bu gece tek uyumasin gibi bir dusunce beklemek bence ayip. bunu kendiniz dusunmussunuz ama disa vurmayin bence baya cirkin.Özel durumum yok hastane olayı tamam da genelde de öyle 8ndan dedim
Haklısınız sanırım bi an geçti aklımdan ama dile getirmedimHasta erkekse her zaman icin erkek refakatçi daha iyidir. Kayinvalidende dinlenmesinde fayda var. Bence kalbinizi karartmayin. Eşiniz babasının yaninda duracak tabi evlatlar bu gunler icindir.
Ailesi size karsi agir bir terbiyesizlik yapmadıysa bencillik gibi gorulebilir.
Yok asla dile getirmedim aksine tam tersi destek çıkıyorumZor zamanında anne ve babasının yanında olmasından daha doğal bir şey yok. Bence de sevinin eşiniz sorumluluk sahibi.
Boyle bir sebeple eşiniz ile aranızı bozmayin lütfen.
Asla sadece ben düşüncelerimi buraya yazdım ona destek çıkıyorum aksineeşinle aranı bozma bu konudan bence
Evladı babasına elbette refakatçi olarak kalacak ..anladigim kadarıyla fedakar biri...fakat siz sadece sizinle ilgilenilsin istiyor gibisiniz..sizi ihmal etmiyorsa evliliğiniz de genel anlamda iyi durumdaysa böyle şeyleri sorun haline getirmeye gerek uokKendime kızar oldum bencilce düşünüyorum diye . Kp hastanede yatacak önemli bir şeyi yok kalsiyum yüklemesi yapılacak çok düşükmüş damardan veriyorlar kan alıp duruyorlar bu yuzden kv kaldı yanında dün gece kv öyle rahatsızlığı yok iyidir genel olarak sağlam yani . Eşim bu gece ben kalırım demiş tamam hoş sıkıntı yok kalsın babası da annesi yorulmasın diyedir de .. eşim çalışıyor ben evde yalnız kalacağım kızkardesi de var hemen eşim atlamış bi yandan seviniyorum eşim fedakar düşünceli merhametli ama bi yandan da ya adam bi kere de beni düşün hemen atlama her şeye hep önceliği başkalarına veriyor bize değil bu da beni bazen üzüyor.. Her şey de böyle biz gidelim biz yapalım eee neden diyorum biz neden yani bi kere de arka planda dursa vs . Öncelik hep başkalarında ya ailesinde ya çevresinde ama biz de hiç olmuyor biz dediğim kendisinde bende . Acaba çok mu yanlış düşünüyorum bencillik mi bu. Haziranda 1 yılımız olacak genel olarak iyiyiz evlilikte . Nasıl çözmeliyim acaba..
Evet babam ve hala önemli . Şu an kalsiyum dan yatıyor çok önemli değil daha ciddi hastalıkları var normal zamanlarda hastaneye götürüyoruz zaten ben de dahil ilgileniyorum. Ben genel olarak eşimin durumundan bahsettimgeçmiş olsun
o benim de babam diyordunuz, hastalığı sağlığı benim için çok önemli diyordunuz
eşiniz gayet doğru olanı yapıyor, sizi neden düşünecek ki
babası hasta, hastanede yatıyor, dün annesi kalmış, bugün de sıra eşinde
ayrıca da erkek hastaya erkek refakat etmesi daha kolay oluyor eğer tek kişilik oda değilse
sizin anneniz hasta olsa ben değil abim kalsın mı dersiniz
hatta o evleneli yıllar geçti, ben yeni evliyim diye de gerekçeniz makul bulunur mu
süreç uzarsa kız kardeşi de kalır belki de olağan olan kız kardeşin kalması mıdır eşinizin kalması mıdır
bir yıllık evli olsanız ne değişir bir günlük evli olsanız ne değişir
eşiniz gezmeye gitmiyor, sizin düşünüleceğiniz, aman onlar ilgilensin, ben önce orkidemle ilgileneyim denilecek bir durumunuz yok ki
Bunda problem yok,ailenin tek erkek cocguysa normal geldi bana.Anladigim kadariyla bir ihmali yok size karsi.Siz esiniz kullaniliyormus hissine kapiliyosunuz.Birz da baskalari yapsin diyorsunuz.Bu biraz da kisilikle alakali esiniz ordan oraya kosup superman gibi yardim etmeyi seviyor demek ki.Ustelik refakat edilen kisi aillesi,elbetteki kalacak.Gelir olarak zarar gormuyorsa,sizide ihaml etmiyorsa kendiside sikayetci degilse sizde fazla durmayin bu konun uzerinde.Sevdiginizi ailesinden kiskanmayin,iyi giden evliliginiz yara almasin..Kendime kızar oldum bencilce düşünüyorum diye . Kp hastanede yatacak önemli bir şeyi yok kalsiyum yüklemesi yapılacak çok düşükmüş damardan veriyorlar kan alıp duruyorlar bu yuzden kv kaldı yanında dün gece kv öyle rahatsızlığı yok iyidir genel olarak sağlam yani . Eşim bu gece ben kalırım demiş tamam hoş sıkıntı yok kalsın babası da annesi yorulmasın diyedir de .. eşim çalışıyor ben evde yalnız kalacağım kızkardesi de var hemen eşim atlamış bi yandan seviniyorum eşim fedakar düşünceli merhametli ama bi yandan da ya adam bi kere de beni düşün hemen atlama her şeye hep önceliği başkalarına veriyor bize değil bu da beni bazen üzüyor.. Her şey de böyle biz gidelim biz yapalım eee neden diyorum biz neden yani bi kere de arka planda dursa vs . Öncelik hep başkalarında ya ailesinde ya çevresinde ama biz de hiç olmuyor biz dediğim kendisinde bende . Acaba çok mu yanlış düşünüyorum bencillik mi bu. Haziranda 1 yılımız olacak genel olarak iyiyiz evlilikte . Nasıl çözmeliyim acaba..
BencilsinizKendime kızar oldum bencilce düşünüyorum diye . Kp hastanede yatacak önemli bir şeyi yok kalsiyum yüklemesi yapılacak çok düşükmüş damardan veriyorlar kan alıp duruyorlar bu yuzden kv kaldı yanında dün gece kv öyle rahatsızlığı yok iyidir genel olarak sağlam yani . Eşim bu gece ben kalırım demiş tamam hoş sıkıntı yok kalsın babası da annesi yorulmasın diyedir de .. eşim çalışıyor ben evde yalnız kalacağım kızkardesi de var hemen eşim atlamış bi yandan seviniyorum eşim fedakar düşünceli merhametli ama bi yandan da ya adam bi kere de beni düşün hemen atlama her şeye hep önceliği başkalarına veriyor bize değil bu da beni bazen üzüyor.. Her şey de böyle biz gidelim biz yapalım eee neden diyorum biz neden yani bi kere de arka planda dursa vs . Öncelik hep başkalarında ya ailesinde ya çevresinde ama biz de hiç olmuyor biz dediğim kendisinde bende . Acaba çok mu yanlış düşünüyorum bencillik mi bu. Haziranda 1 yılımız olacak genel olarak iyiyiz evlilikte . Nasıl çözmeliyim acaba..
Aslında demek istediğim tam da bu teşekkürler .. kullanılıyor gibi babası annesi hastane fln değil yani. Gelir olarak zararımız yok zaten bende her şey ..Bunda problem yok,ailenin tek erkek cocguysa normal geldi bana.Anladigim kadariyla bir ihmali yok size karsi.Siz esiniz kullaniliyormus hissine kapiliyosunuz.Birz da baskalari yapsin diyorsunuz.Bu biraz da kisilikle alakali esiniz ordan oraya kosup superman gibi yardim etmeyi seviyor demek ki.Gelir olarak zarar gormuyorsa,sizide ihaml etmiyorsa kendiside sikayet degilse sizde fazla durmayin bu konun uzerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?