- 16 Ağustos 2016
- 3.690
- 9.327
- 158
Başkası dediginiz babası , gerçekten çok ayıp senin baban hastahanede olsa yada annen kim gidecekti yanına komşu muKendime kızar oldum bencilce düşünüyorum diye . Kp hastanede yatacak önemli bir şeyi yok kalsiyum yüklemesi yapılacak çok düşükmüş damardan veriyorlar kan alıp duruyorlar bu yuzden kv kaldı yanında dün gece kv öyle rahatsızlığı yok iyidir genel olarak sağlam yani . Eşim bu gece ben kalırım demiş tamam hoş sıkıntı yok kalsın babası da annesi yorulmasın diyedir de .. eşim çalışıyor ben evde yalnız kalacağım kızkardesi de var hemen eşim atlamış bi yandan seviniyorum eşim fedakar düşünceli merhametli ama bi yandan da ya adam bi kere de beni düşün hemen atlama her şeye hep önceliği başkalarına veriyor bize değil bu da beni bazen üzüyor.. Her şey de böyle biz gidelim biz yapalım eee neden diyorum biz neden yani bi kere de arka planda dursa vs . Öncelik hep başkalarında ya ailesinde ya çevresinde ama biz de hiç olmuyor biz dediğim kendisinde bende . Acaba çok mu yanlış düşünüyorum bencillik mi bu. Haziranda 1 yılımız olacak genel olarak iyiyiz evlilikte . Nasıl çözmeliyim acaba..
Bu destek cıkmış haliniz miYok asla dile getirmedim aksine tam tersi destek çıkıyorum
Dışından eşine söylemiyorBu destek cıkmış haliniz mi
Valla hiç hoş değil insan empati yapmalı , içinden geçirmesi bile ayrı bir fesatlıkDışından eşine söylemiyor
Onu kastediyor orda
Eşi babasının yanında kaldı diye çat çat çatlamış resmen , daha neler göreceğiz kendisi bencil değil Narsist insan tipi...Ay evladı falan değilsin. Öyle olsan eşinin bir gece babasının yanında kalacak olmasını mesele etmezsin kendine.
Evladı geçtim iyi niyetli bir insan bile rahatsız olmaz bu durumdan.
Eşinin başkalarını önde tuttuğu kısmını da abarttiğına eminim. Hadi öyle diyelim yine sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım.
Yoo dostum yooo bu o üye mi atam babam falanHayır, hiç sevinmiyorsun.Hasta, hamile vs. değilsin, ne diye düşünecek seni şu durumda? Babası hastanede yatıyor, o da yanında kalmak istemiş. Sen de buna gıcık oluyorsun, tek sorun bu.
Ayrıca babasının yanında kalmayacak da kimin yanında kalacak? Sen kocana bile “sen benim atamsın, babamsın.” diye kutsaliyet atfetmiş insansın. Bu adam öz babası.
Evet o, ismini değiştirmiş.Yoo dostum yooo bu o üye mi atam babam falan
Bana karım böyle dese ertesi günü aynı yatakta yatmayı bırakır boşanma davası açardım zira soğurdum
ben başka bir üye diye biliyorum(inş doğrudur)
Çözemezsiniz , çünkü hastanede yatan bir erkek ise refakatçi de ya karısı- annesi veya oğlu -erkek kardeşi olur . Bencilsiniz evet ayrıca merhametsizce davranıyorsunuz .Kendime kızar oldum bencilce düşünüyorum diye . Kp hastanede yatacak önemli bir şeyi yok kalsiyum yüklemesi yapılacak çok düşükmüş damardan veriyorlar kan alıp duruyorlar bu yuzden kv kaldı yanında dün gece kv öyle rahatsızlığı yok iyidir genel olarak sağlam yani . Eşim bu gece ben kalırım demiş tamam hoş sıkıntı yok kalsın babası da annesi yorulmasın diyedir de .. eşim çalışıyor ben evde yalnız kalacağım kızkardesi de var hemen eşim atlamış bi yandan seviniyorum eşim fedakar düşünceli merhametli ama bi yandan da ya adam bi kere de beni düşün hemen atlama her şeye hep önceliği başkalarına veriyor bize değil bu da beni bazen üzüyor.. Her şey de böyle biz gidelim biz yapalım eee neden diyorum biz neden yani bi kere de arka planda dursa vs . Öncelik hep başkalarında ya ailesinde ya çevresinde ama biz de hiç olmuyor biz dediğim kendisinde bende . Acaba çok mu yanlış düşünüyorum bencillik mi bu. Haziranda 1 yılımız olacak genel olarak iyiyiz evlilikte . Nasıl çözmeliyim acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?