Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela nasıl olması gerekiyor zihniyetimin? Boşanıp gideyiimmi para konusu yüzünden? Defalarca konuşmama rağmen aynısını yaşıyorum başka ne yapabilirim yaşayan kzlar varsa diye fikir almak için paylaştım zaten.
Çok afedersiniz görsüsüzlük etmek istemem ama eşim ayda 8 bin lira alıyor ve iki ayda bir 12 bine kadar çıkıyor eşimin allaha şükür iş durumu iyi buna rağmen para kalmıyor. Abisi cok harcıyor her ay bi borc kapatıyoruz nerdeyse. Annesi babası evlerine bişy alcak olsa eşim ödüyor mobilya buz dolabı vs.. ben kısıyorum sürekli
krediyi yeni cekmedi düğünümden önce hastalığı yeniBenim anlamadığım hasta olan ve çalışamayacak durumdaki kayınpeder neden kredi çekiyor, kime ve neye güvenerek borç altına giriyor?kayınpederiniz açıkçası düşündüğünüz gibi düşünceli değil, saflığınızdan istifade edip borca giriyor.ayrıca en az iki evi olan (kendilerinin ve sizin oturduğunuz ev) bir adam hangi elzem bir borcun içinde?
Basbayağı dolaylı yoldan ev ekonominize müdahalede bulunuyor,elinizdeki parayı alıyor, sizin iyi niyetinizi kullanarak.ama buna izin veren de sizsiniz, aradaki detayları fark edip buna yavaş yavaş son vermeniz gerekiyor
siz bence hakettiğinizi yaşıyorsunuz.neden şikayet ettiğinizi anlamadım. eşiniz bakmak zorundaysa bakıyor işte sorun nedir? allah muhafaza kocanız sizi boşamasın da herşeye boyun eğersiniz.bana ayda 1500 tl ver giderlerim için deyin geri kalanıyla da napıyosa yapsın ister yardım etsin ister etmesin. bunu isteyeniyomusunuz gerçekten kocanızdanKaynatam hasta bi insan aksama yatıyor evet ama hastalıktan o yüzden bizim durum farklı. Bakmak zorunda bence evladı baska kimi var
:) şikayetim iki oğlu var diğer oğluna kimseyi kırıp huzursuz etmeden nasıl diyebilirimdi ama çoğu arkadaş sayesinde önerileri okudum konuştum. Eşime diyorum ama borç olunca nasıl verebilir veriyo bir bakıyo ki borç cıkmış gene geri almak zorunda kalıyo. Sanırım burdan tasıncaz eşimle konuştum kp ile de konuştum tasınmak en iyi fikir oldugunu soyledıler. Cunku abisiyle konuşsak gene el atmıcak eşime güvenerek ama taşınınca mecbur ona kalacaksiz bence hakettiğinizi yaşıyorsunuz.neden şikayet ettiğinizi anlamadım. eşiniz bakmak zorundaysa bakıyor işte sorun nedir? allah muhafaza kocanız sizi boşamasın da herşeye boyun eğersiniz.bana ayda 1500 tl ver giderlerim için deyin geri kalanıyla da napıyosa yapsın ister yardım etsin ister etmesin. bunu isteyeniyomusunuz gerçekten kocanızdan
Bende bunu anladım. Ama neyse ki tasıncaz sanırım burdan eşimle net bi şekilde konuştumYüksek maaş dediğiniz ne kadar?
Bu devirde iki fatura iki ev marketi çok zor.
Siz bir aile olamamışsınız bencil olan siz değilsiniz.
Keseler bir dendi ama sadece eşime kalcagı denmedi. Yani kpmin emekli maası bankaya ksildiği için iki oğluda yardım edicek dendi. Sadece eşimin yardım etmesi denmediEşiniz evlenmeden önce size bu durumlardan bahsetti mı?yani bile isteye kabul mu ettiniz ?
Yoksa sonradan mı çıktı bu durum.
Valla zor bi durum
Bencede. Zaten zamaninda kaynindan dem vurmussun. Sonra kocan ters tepmis borcu var diye, sende icindeki dertle kalakalmissin. O derdi bide esine sal, o dertlensin. Gez toz harca, icin el vermiyorsa en azindan bi kenara sakla. Ama kocanin parasini bitirki etekleri tutussun artik her ay " yetistiremiyorum, bi hal care bulmali" desin o kendisi.Bence kendinden de gezmenden de kısma. Ayın başında gez de para da harca, bitince kaynım boşuna mı var marketi o yapsın o zaman bu ay dersin.