Çok mu bunaltıyorum?

Ben bu tarz şeylerin abartıldığını düşünüyorum .iki gün sonra insan herşeye alışıp gidiyor.mutlu hissedeceğin iki gün.yani bana göre tabi. Ben kimse için büyük fedakârlıklar yapmam.çünkü bu konuları abartılı buluyorum.evet benim de çok hoşlandığım kafa yapımın çok uyduğu erkekler oldu ama emin ol sadece ilişkinin başında çok uyuyormuş gibi geliyor insana.sonra diyorsun ki ben buna mı tutulmuşum.kısaca aşk bence pek karşılığı olan hir duygu değil.yeni tanışma heyecanı gibi birşey.zaten kusurları görmeye başlayınca kendisinden eser kalmıyor.biz anlam katmaya çalışıyoruz birşeylere.
Bir noktada katılıyorum. Bitemez dediğim bir ilişkim bittiğinde bunu anlamıştım. Biz ayrılamazmışız başkasıyla bir daha öyle olamazmışım gibi geliyordu ya da ayrılmaya cesaret edemiyordum atlatamam unutamam diye ama unutuluyor herkes her şey de atlatılıyor zamanla. Neler geçmiyor ki…
Pişman olmamak adına sanırım acele etmiyorum bu ilişkimde. Çünkü her şey yolunda sadece mesafe sorun. Evet küçümsenecek bir problem değil. Ama pişmanlığını yaşayacağım bir neden olur mu acaba bitirirsem diye düşünüyorum.

Yürüttük, evlendik 😊 (4 yıl uzaktık)

Evet insan sarıyo bazı şeylerine. Yanında olmayışının acısını ondan çıkarmak istiyor bazen. Yapıcak bi şey yok ona da 🤷‍♀️

İnternetten tanışmıştık, çookk uzak mesafeydi ve 4 yıl sonra evlendik. Tanışalı 11 yılı geçti... Genellemeler yanlıştır diye boşuna dememişler. İstisnalar kaideyi bozmaz demeyin çok var bizim gibi çiftler 🌸

Maşallah gerçekten mutluluğunuz daim olsun dilerim ❤️ Bana verebileceğiniz taktikler varsa beklerim doğrusu. Tabi ki her ilişkinin dinamiği farklıdır ama yine de belli başlı şeyler vardır ya, mesela güven. Elbette ki güven duymadığın kişiyle ilişki yaşamazsın ama kimseye de yüzde yüz güvenilmez e karşındaki birde senden çok uzakta olunca of of. Mesela güveni nasıl sağladınız? Benim aklıma bin tane şey geliyor neler beler görüyoruz 😔 ya da ilgisiz kalınca ne yaptınız? özleyince ne yaptınız? Ve ne zaman evlilik için emin oldunuz?

Askeri personeller her zaman yoğun oluyor. Evlenseniz de durum değişmeyecek haberiniz olsun. Ya böyle kabul edeceksiniz ya da terkedeceksiniz. Hem yoğunluk hem uzak mesafe ikisi birden çekilmez
Bu da zaten aklımı ayrı kurcalıyor ☹️ Sonra da evlilik özveri fedakarlık istemez mi zaten sevdikten sonra diyorum ama

Ben bi insanın çok yoğun olduğuna asla inanmıyorum. Aramak isteyen, değer veren wc de bile arar konuşur.. İşi yoğun, stresli vs bunlar kendini avutmaca bence. Uzak mesafe ilişkisi zor malesef.

Ben bi insanın çok yoğun olduğuna asla inanmıyorum. Aramak isteyen, değer veren wc de bile arar konuşur.. İşi yoğun, stresli vs bunlar kendini avutmaca bence. Uzak mesafe ilişkisi zor malesef.
Aslında şöyle her gün muhakkak minimum yarım saat bir saat en az konuşuruz sohbet ederiz yoğun olsa bile. Yoğun değilse saatlerce konuşuruz. Ama konuşmak yetmiyor işte. Telefonla ilişki yaşamak gibi bir şey bu ☹️

Eğer bir elmanin iki yarısı olsaydınız ...eğer mutlu olma kapasiteniz olsaydı bunlar sorun olmazdı..bu yüzden bitirmek daha iyi gibi görüşüm bu.

İnternetten tanışmıştık, çookk uzak mesafeydi ve 4 yıl sonra evlendik. Tanışalı 11 yılı geçti... Genellemeler yanlıştır diye boşuna dememişler. İstisnalar kaideyi bozmaz demeyin çok var bizim gibi çiftler 🌸
Aynen öyle, benim kuzenim doğma büyüme Almanya da….netten biriyle tanışıp yalnızca üç kere yüzyüze görüşüp evlenip Türkiye yerleşti, adamın işi dolayısıyla yılda 4 kez 3hafta görüşüyorlar iki evlatları var ve Maşaallah çok uyumlu mutlular

Geçen görüşmemizde 3-4 gün beraberdik örneğin. Bu şekilde oluyor görüşmelerimiz. Bir aya tekrar o gelecek 5-6 gün benimle kalacak. Oturuşu kalkışı aile yapısı tavrı tarzı hemen hemen her şeyi bana uygun onunla çok mutluyum aradığım her şey var. Bana bir yanlışını görmedim gördüğümde de tek bir defa uyarmam yetiyor tekrarlamıyor. Ama evlilik bilmiyorum çok erken sanki. Karşımdakibden dolayı değil ama benim için erken.
Bir kısmı çok benzer benim hikayeye. Benim de öyle uzak mesafe vardı daha yakın zamanda. Bugüne kadar yakındakilerden çok daha uyumlu olduğumuz çok heyecan duyduğum her şeyiyle en uygun olan. Ama o bitirdi 4 ay sonra. Uzaktan olmuyor çok zor diye

Bir kısmı çok benzer benim hikayeye. Benim de öyle uzak mesafe vardı daha yakın zamanda. Bugüne kadar yakındakilerden çok daha uyumlu olduğumuz çok heyecan duyduğum her şeyiyle en uygun olan. Ama o bitirdi 4 ay sonra. Uzaktan olmuyor çok zor diye
Siz hiç yüz yüze gelmemiştiniz. Her şeyiyle en uygun olan diyemezsin o yüzden, ne biliyorsun belki karşına gelse kokacak herif yani o yüzden bu konudaki ile arada çok fark var.

Siz hiç yüz yüze gelmemiştiniz. Her şeyiyle en uygun olan diyemezsin o yüzden, ne biliyorsun belki karşına gelse kokacak herif yani o yüzden bu konudaki ile arada çok fark var.
Bir kısmı benzer derken aile yapısı yaşam tarzı iş güç anlaşmamız uyumumuz kafa denkliğimiz anlamında dedim. Yüz yüze değişen tek şey ten uyumu oturup kalkması olurdu beklediğimden bir tık beğenmesem de benim açımdan sorun değil zaten. Kokmaz o ya temizdir ooo 😂 nerden bulcam yemekten hemen sonra dişlerini fırçalayıp diş ipi kullanan bir insanı bidaha 😁 ama iyi dedin soğut tiksindir böyle işte demi belki kokuyordur pistir bi umut 😂

uzak mesafe ilişkisi zor ya, yanınızdaki gibi olması da sosyal ağlardan zor yani onu hissettirebilmek zor
darlamışsınız doğru :( başka sorunlar var mı ? sanki başka şeylere kırgın kızgınsınız da sinirinizi bu noktalardan çıkarıyorsunuz gibi geldi bana

Bir kısmı benzer derken aile yapısı yaşam tarzı iş güç anlaşmamız uyumumuz kafa denkliğimiz anlamında dedim. Yüz yüze değişen tek şey ten uyumu oturup kalkması olurdu beklediğimden bir tık beğenmesem de benim açımdan sorun değil zaten. Kokmaz o ya temizdir ooo 😂 nerden bulcam yemekten hemen sonra dişlerini fırçalayıp diş ipi kullanan bir insanı bidaha 😁 ama iyi dedin soğut tiksindir böyle işte demi belki kokuyordur pistir bi umut 😂
Ne denir ki sana

Gerçek dünyaya dön, erkek kıtlığı mı var güzel kardeşim? Sağın solun her yerin erkek. Aylarca bir kez bile görmediğin insana bağlanmak normal mi? Gerçek insanlarla tanış ve gerçek bir ilişki yaşa. Bu kadar hayal dünyasında olma.
İstersem olur dediğin gibi her yer erkek ama illa bi erkek olsun hayatımda derdinde değilim. “İçime sinecek bir insan”derdinde olabilirim belki. Şu an için birine ihtiyaç duymuyorum böyle iyi

Bu da zaten aklımı ayrı kurcalıyor ☹️ Sonra da evlilik özveri fedakarlık istemez mi zaten sevdikten sonra diyorum ama
Askeri personelle evlendiğinizde siz fedakarlık yapmak zorunda kalırsınız. Bundan emin olun. Ona göre düşünüp karar verin. Mesela evlendiginizde eş götürülemeyen bir yere tayini çıkabilir, yalnız kalabilirsiniz. Sorumluluğun çoğunu yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Bayramlarda yalnız kalabilirsiniz. Böyle anlatınca felaket tellallığı yapıyor gibi oldum ama malesef gerçekler bunlar 🤷🏻‍♀️

Askeri personelle evlendiğinizde siz fedakarlık yapmak zorunda kalırsınız. Bundan emin olun. Ona göre düşünüp karar verin. Mesela evlendiginizde eş götürülemeyen bir yere tayini çıkabilir, yalnız kalabilirsiniz. Sorumluluğun çoğunu yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Bayramlarda yalnız kalabilirsiniz. Böyle anlatınca felaket tellallığı yapıyor gibi oldum ama malesef gerçekler bunlar 🤷🏻‍♀️
Gerçekleri söylüyorsunuz felaket tellallığı değil asıl ben teşekkür ederim. Bu ciddi konuları hep erteliyorum aslında daha zamanı var diye ama farkındayım da 😔

Back
X