- Konu Sahibi agresifkiz
Bir noktada katılıyorum. Bitemez dediğim bir ilişkim bittiğinde bunu anlamıştım. Biz ayrılamazmışız başkasıyla bir daha öyle olamazmışım gibi geliyordu ya da ayrılmaya cesaret edemiyordum atlatamam unutamam diye ama unutuluyor herkes her şey de atlatılıyor zamanla. Neler geçmiyor ki…Ben bu tarz şeylerin abartıldığını düşünüyorum .iki gün sonra insan herşeye alışıp gidiyor.mutlu hissedeceğin iki gün.yani bana göre tabi. Ben kimse için büyük fedakârlıklar yapmam.çünkü bu konuları abartılı buluyorum.evet benim de çok hoşlandığım kafa yapımın çok uyduğu erkekler oldu ama emin ol sadece ilişkinin başında çok uyuyormuş gibi geliyor insana.sonra diyorsun ki ben buna mı tutulmuşum.kısaca aşk bence pek karşılığı olan hir duygu değil.yeni tanışma heyecanı gibi birşey.zaten kusurları görmeye başlayınca kendisinden eser kalmıyor.biz anlam katmaya çalışıyoruz birşeylere.
Pişman olmamak adına sanırım acele etmiyorum bu ilişkimde. Çünkü her şey yolunda sadece mesafe sorun. Evet küçümsenecek bir problem değil. Ama pişmanlığını yaşayacağım bir neden olur mu acaba bitirirsem diye düşünüyorum.