- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi ezra melek
-
Profil fotosu sen misin?ne kadar doğru bilmiyorum ama koydum resim
Teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz.. Güzel bakıyosunuz. Dediğim gibi herşeyden önce kendimle olan sorunlarımı çözmeliyim. Ben kendimle barışık olsam zaten takmam kimseyi :/Profil fotosu sen misin?
ya tam dayaklıksın sen var ya (şaka tabii)
neyin çirkin Allah aşkına evet burnunun ucu düşük ama karakteristik bi burun ve öyle abarttığnı kadar çirkin durmuyor hatta bence hiç değil benimki gibi olsa oturur ağlardın heralde
ve mesela dudakların çok güzel, yüz hatların ve gözlerinin yapısı göründüğü kadarıyla gayet hoş
bence sen kendine güvenmediğin için ve bunlara taktığını çok belli ettiğin için insanlar üztüne geliyor
takmamaya başladığın anda bak gör bu eleştirilerde bıçak gibi kesilecek
Tşk ederim : /Gerçekden şaka gibisiniz.Nereniz çirkin:).Özgüvenininz eksilerde herhalde:)
Benim bacak boyum uzun. 1 metre geliyor. Çok zayıf değil evet ama safinaz gibi görünüyorumdişleriniz için asla geç değil, bir ortodonti uzmanına başvurun, kısa sürede düzelir. 30 undan sonra bile tel taktırıp dişlerini düzelttiren birsürü insan tanıyorum.
burun konusuna hiç grmeyeceğim, eğer sen beğenmiyorsan yaptır ama başkalarının dediklerini asla umursama.
kilo için de 1.67 boyundayım, 25 yaşımdan önce hep 45 civarıydım, 25-30 arası 50, 30 yaşımda hamilelikle 90 oldum, şimdi yine 48 kiloyum ve 50 olmaya bile tahammülüm yok, zayıflık her zaman kilodan iyidir, tecrubeyle sabittir
Çok tsk ederim biraz da olsa kendimi iyi hissettim.Kiz gayet hoşsun Allah seni ne yapmasin yaa :) etrafindakilerin elestirisini takmamaya calis gereksiz elestiri gizli hayranliktir unutma. Senin kilonda olmayi sahsen cok isterdim citi piti kizsin :) etrafindakilere kulak tikamayi ogrenirsen daha mutlu olursun :)
bende onu düsünüyodum biliyo musun. Benim hayatımı bitirmiş haberim yok.senin (ex) nisanli seni elestire elestire kendini begenmemeni saglamis
Benim bacak boyum uzun. 1 metre geliyor. Çok zayıf değil evet ama safinaz gibi görünüyorumGülesim geldi kendime
bende onu düsünüyodum biliyo musun. Benim hayatımı bitirmiş haberim yok.
aaa ayrıldınız mı? kaçırmışım o kısmıbende onu düsünüyodum biliyo musun. Benim hayatımı bitirmiş haberim yok.
evet çok olaylar oldu dünden beri.aaa ayrıldınız mı? kaçırmışım o kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?