Çok mu çirkinim :(

benım cok begenmedıgım bı tarafım yok tuuu
ama ıkı senedır yuzumde lekeler cıkmaya basladı gunes lekesı
az once aynaya baktım da sankı bıyıklarım var gıbı gorunuyo
bende bununla mucadele edıyorum demem o kı herkesın taktıgı begenmedıgı bı tarafı var ıste

Öncelikle babanız için çok geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun.
Ben hep derim ki beni dünyanın en güzel ve özel kadını hissettirmeyecek beni şımartmayacak erkeği neden hayatımda tutayım??
Bana destek olmayacak moralimi düzeltmeyecek insanın hayatımda yeri olamaz.
Önce nişanlını uyar.
Düzelmezse de yol ver gitsin.

Ben olsam bana soktukları lafları uyguladıkları muameleyi sonuna kadar kullanırdım

Ya canım benim senin kilomda olmak için neler verirdim. İstediğim herşeyi giyerdim, başta kısacık şortlar :halay: üstüne güzel büstiyerler. :KK49:
Yani hiç bir tarafını örtmek gibi bir sıkıntın yok, bunun Nasıl bir nimet oldugunu bilmiyorsun sen!!!

Sağlığının kıymetini bil, seni olduğun gibi seven, kabul eden, değer veren biriyle nişanlan!

Hayat cok güzel çook :anneadayı:

24 yaşındayım. Ne yazık ki burnumla da şakayla karışık laf söylüyorlar.
benim burnumda karga burnu gibi gerçekten güzel değil
kendimi bildim bileli de dalga geçerler karga diye
üniversiteye kadar çok takardım ameliyat olmayı kafama koymuştum (Allahtan olmamışım)
şimdi umrumda değilll
ve ben umursamadıkça insanlar burnuma laf etmeyi bırakıp güzel olan yerlerimi övmeye başladılar
haa yine burnumla ilgili laf edenler oluyor ben de aynı şekilde kahkaha atarak ya evet di mi gargamelin kadın versiyonuyum bildiğin diyorum üstüne daha kimse laf söyleyemiyor ;)
kendinle barış
ve o nişanlına sıkı bir rest çek
şimdiden bu kadar görünümünle dalga geçen adam evlenince herşeyini eleştirir
baktın restin de işe yaramıyor yol ver gitsin :sinirli:

benim burnumda karga burnu gibi gerçekten güzel değil
kendimi bildim bileli de dalga geçerler karga diye
üniversiteye kadar çok takardım ameliyat olmayı kafama koymuştum (Allahtan olmamışım)
şimdi umrumda değilll
ve ben umursamadıkça insanlar burnuma laf etmeyi bırakıp güzel olan yerlerimi övmeye başladılar
haa yine burnumla ilgili laf edenler oluyor ben de aynı şekilde kahkaha atarak ya evet di mi gargamelin kadın versiyonuyum bildiğin diyorum üstüne daha kimse laf söyleyemiyor :KK66:
kendinle barış
ve o nişanlına sıkı bir rest çek
şimdiden bu kadar görünümünle dalga geçen adam evlenince herşeyini eleştirir
baktın restin de işe yaramıyor yol ver gitsin :sinirli:
Allah tan ameliyat olmadım demissiniz neden acaba

24 yaşındayım. Ne yazık ki burnumla da şakayla karışık laf söylüyorlar.
Bir şey söylemek isteyen insanlar her zaman bir şey bulur. Bu tamamen onların sorunu. Burnum kötü diyorsun ama 170'im diyorsun. Senin boyunda olmak isteyen dünya kadar insan vardır. Tam ideal boy bence. :D 48 kilo boyuna göre az olabilir ama milletin instagramlarda tumblrlarda hayranlıkla baktığı kızlar hep zayıf. kilo almaya falan çalışma bence, he de geç. Dişlerini yaptırabilirsin, çok rahatsız ediyorsa burnunu da. Böyle şeyler normal oldu artık. Burnu kaşı saçı başı dudağı dişine dokunulmamış ünlü var mı mesela? Bir kalıp var ve herkes o kalıba uymaya çalışıyor. Ama kimse kusursuz değil. Mesela kendini kusursuz sananlar var ya, onların da kafa kusurlu. :D aslında koskocaman kızsın, böyle şeyleri kafana takacak yaşı geçmişsin ama o nişanlın seni böyle düşündürüyor. Nişanlınla ne yapmayı düşünüyorsun? Onu halletsen bu özgüven problemin düzelir.

Biraz sporla şekillendirsen vücudunu manken gibi olursun. Burnun ve dişler içinde dr dan yardım almayı düşünmüşsündür eminim. Bu 2 sorun için biraz önce para biriktir ve doktor seç. Bence çok göze batan ve özgüven sorunu olan durumlarda estetik yapılabilir. Keyfinden değil baksana psikolojinde etkilenmiş. yoksa estetik yaptır demem kimseye.

Herkesin bir güzelliği var, bakmayı bil...
Kimsede seninle alay edemez, Allah böyle yaratmış sual olur mu...

Allah tan ameliyat olmadım demissiniz neden acaba
çünkü pişman olurdum
düşünüyorum bu halime alıştım ben
eskisi kadar çirkin gelmiyor bile
ama olur da ameliyat olsaydım ve bi de çirkin olsaydı bi de ona alışmak ne kadar zor olurdu benim için bi de üstüne bu benim hatam olacağı için bunun pişmanlığı
yok kalsın istemem :)

Canım ben sana bir okuduğum kitaptan alıntı yapayım sen anla ..
'' Birine güzel olduğunu değil, kıyafetini,izlediği filmi,okuduğu kitabın güzel olduğunu söyleyin . Çünkü onlar kendi seçimiyken yüzü değildir .''

Yüzünün güzelliğine önem veren insanlardan uzak dur .. Görsellik her şey olsaydı Adriana lima bile aldatılmazdı.

Benimde göz altlarım mosmor makyajsız gezemiyorum. Dişlerim çarpık fobimden dolayı tel taktıramıyorum, burnum kemerli ama yaptırmıyorum . Ama ben aynaya bakınca Allah özene bözene yaratmış beni bee diyip övünüyorum .. Çünkü ben görüyorum duyuyorum yürüyebiliyorum .. Yüzümüzdeki kusurlar makyajla bir şekilde bakımla hallolur . Millet hollowood yıldızı kemerli burnunu yaptırmıyor neden çünkü kendiyle barışık . Lütfen böyle ggerzek şeyler düşünerek hayatı zindan etme kendine .

kendinizi cirkin gorup bunu dile getirirseniz herkes sizi ordan vurmak ister kimseye firsatinizi vermeyin kendi annenize kardesinize bile cok sukur sagliginiz yerindeymis nisanlinizda dis gorunusunuzle dalga geciyosa neden evlenmek istiyomus sizle bence saclamis kafaniza takmayin

Artık devlet hastanelerinde bile çok uygun fiyatlara burun ameliyatı yapılıyor.
İlla kavisli minik olmasına da gerek yok yani sağlıklı doğal burunlar yapıyorlar gayet.
Dişler için de bir diş hekimiyle görüşülüp halledilebilir.
Herkes mükemmel olmak Zorunda değil ama bu halinizden memnun değilseniz seçenekler var yani.
Ama tabi sizin düşünceleriniz önemli olan başkalarının değil.

Canım baskaları soyledigi icin degilde eger sen gercekten rahatsiz oluyorsan burnun icin estetik olabilirsin dislerin icinde disciye git belki bir oneride bulunur kilo icinde salep boza tahin pekmez yiyebilirsin bunlar saglikli ve kalici kilo aldiriyormus

Hemen hemen aynı fiziğe sahibiz. 1cm eksiğim senden yalnızca:KK45:bana da eşimin ailesi durmadan kilo al diyordu yeni evliyken ki hepsi şişmandır. Bende senin gibi bi ara komplekse girmiştim. Ama hep düşünüyorum da şişmanım diye çirkin görünmektense zayıfım diye çirkin görünmeyi tercih ederim. Ki ben halimden memnunum istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Diyet yapmak zorunda kalmak fikri beni ürkütüyor bazen düşününce. Ki benim bide bebişim var ama doğum sonrası kilolarla bile uğraşmadan eski halimi aldım. Sen ne büyük bi namete sahip olduğunun farkında değilsin bence:dondurma::hamarat::KK59:

Back
X