Çok mu çirkinim :(

ne kadar doğru bilmiyorum ama koydum resim
Profil fotosu sen misin?
ya tam dayaklıksın sen var ya (şaka tabii)
neyin çirkin Allah aşkına evet burnunun ucu düşük ama karakteristik bi burun ve öyle abarttığnı kadar çirkin durmuyor hatta bence hiç değil benimki gibi olsa oturur ağlardın heralde :D
ve mesela dudakların çok güzel, yüz hatların ve gözlerinin yapısı göründüğü kadarıyla gayet hoş
bence sen kendine güvenmediğin için ve bunlara taktığını çok belli ettiğin için insanlar üztüne geliyor
takmamaya başladığın anda bak gör bu eleştirilerde bıçak gibi kesilecek

Profil fotosu sen misin?
ya tam dayaklıksın sen var ya (şaka tabii)
neyin çirkin Allah aşkına evet burnunun ucu düşük ama karakteristik bi burun ve öyle abarttığnı kadar çirkin durmuyor hatta bence hiç değil benimki gibi olsa oturur ağlardın heralde :KK70:
ve mesela dudakların çok güzel, yüz hatların ve gözlerinin yapısı göründüğü kadarıyla gayet hoş
bence sen kendine güvenmediğin için ve bunlara taktığını çok belli ettiğin için insanlar üztüne geliyor
takmamaya başladığın anda bak gör bu eleştirilerde bıçak gibi kesilecek
Teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz.. Güzel bakıyosunuz. Dediğim gibi herşeyden önce kendimle olan sorunlarımı çözmeliyim. Ben kendimle barışık olsam zaten takmam kimseyi :/

evet bende onu diyorum sadece bir burun insanın çirkin olmasına yeterli değil yüz hatları güzel fakat kıymetini bilmiyorsun bence

dişleriniz için asla geç değil, bir ortodonti uzmanına başvurun, kısa sürede düzelir. 30 undan sonra bile tel taktırıp dişlerini düzelttiren birsürü insan tanıyorum.
burun konusuna hiç grmeyeceğim, eğer sen beğenmiyorsan yaptır ama başkalarının dediklerini asla umursama.
kilo için de 1.67 boyundayım, 25 yaşımdan önce hep 45 civarıydım, 25-30 arası 50, 30 yaşımda hamilelikle 90 oldum, şimdi yine 48 kiloyum ve 50 olmaya bile tahammülüm yok, zayıflık her zaman kilodan iyidir, tecrubeyle sabittir :KK39:

Kiz gayet hoşsun Allah seni ne yapmasin yaa :) etrafindakilerin elestirisini takmamaya calis gereksiz elestiri gizli hayranliktir unutma. Senin kilonda olmayi sahsen cok isterdim citi piti kizsin :) etrafindakilere kulak tikamayi ogrenirsen daha mutlu olursun :)

dişleriniz için asla geç değil, bir ortodonti uzmanına başvurun, kısa sürede düzelir. 30 undan sonra bile tel taktırıp dişlerini düzelttiren birsürü insan tanıyorum.
burun konusuna hiç grmeyeceğim, eğer sen beğenmiyorsan yaptır ama başkalarının dediklerini asla umursama.
kilo için de 1.67 boyundayım, 25 yaşımdan önce hep 45 civarıydım, 25-30 arası 50, 30 yaşımda hamilelikle 90 oldum, şimdi yine 48 kiloyum ve 50 olmaya bile tahammülüm yok, zayıflık her zaman kilodan iyidir, tecrubeyle sabittir :KK39:
Benim bacak boyum uzun. 1 metre geliyor. Çok zayıf değil evet ama safinaz gibi görünüyorum :olamaz: Gülesim geldi kendime :D

Kiz gayet hoşsun Allah seni ne yapmasin yaa :) etrafindakilerin elestirisini takmamaya calis gereksiz elestiri gizli hayranliktir unutma. Senin kilonda olmayi sahsen cok isterdim citi piti kizsin :) etrafindakilere kulak tikamayi ogrenirsen daha mutlu olursun :)
Çok tsk ederim biraz da olsa kendimi iyi hissettim.

Benim bacak boyum uzun. 1 metre geliyor. Çok zayıf değil evet ama safinaz gibi görünüyorum :olamaz: Gülesim geldi kendime :KK70:

yaaa uzun bacak boyu nasıl muhteşem bişeydir, olduğunundan uzun görünürsün, her giydiğin yakışır, kilo alsan da piknik tüpü gibi olmazsın, basenlerin göze batmaz, elindekinin kıymetini bil lütfen :KK54:

bende onu düsünüyodum biliyo musun. Benim hayatımı bitirmiş haberim yok. :sinirli:

bilmiyorum cok elestirirmiydi ama ciddi anlamda cok elestiren biri olunca karsinda insan zamanla ister istemez kendini sorguluyor ama gerekli olan sey bir kirilma noktasidir onu yasadigin an söyle bir kendine geliyorsun. Genelikle kendisiyle barisik olmayan memnun olmayanlar baskalarini elestirme gereksimi duyar. Zaten onun sen ruhsuzsun diyinse ayri bir sacmalik. Ayrildinizmi bilmiyorum ama kimsenin seni elestirmesine izin verme ki gayete hossun :) Önce bir aynaya baksin

Bence gayet güzel Bi kızsın sen şuan burnunu kendine sorun ediyorsun çok iyi anlıyorum, ben de senin gibiydim kendimi çok beğenirdim özgüvenim çok yerindeydi ama burnumu beğenmezdim bir gün burnumuzu yaptırırsam çok güzel olucam herşey tam olacak sanıyordum. Burnumu yaptırdım, burnum istediğim gibi olmasa da eskisinden iyi görünüyor ama ben? Ben kendimi asla eskisi kadar güzel görmüyorum ayna'ya baktığımda o eski güzel, alımlı kızı görmüyorum. Yani demem o ki burnun kemerli ve düşük olabilir( benim de öyleydi) ama o burun sana cok yakışıyordur belki? Gözlerini dudaklarını daha güzel gösteriyordur ? Nerden bilebilirsin. Bence kendinle barış ve kendini olduğun gibi kabul etmeye çalış mesela ben şuan kendimle barışamıyorum çünkü bunu kendime ben yaptım Allah vergisi değil sonuçta. Umarım bu düşüncelerden kurtulursun canım

Yahu gayet güzel bir kızsın amma da abartmışsın be güzelim. Burnun hiç de anlattığın gibi değil. Sen kendini güzel görürsen herkes öyle görür ayrıca.

Back
X