Çok mu çirkinim :(

ezra melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
61
27
3
32
Merhaba,
Çok zor zamanlar geçiriyorum birkaç gündür konumu okuyan arkadaşlar bilir. Ancak yıllardır yaşadığım bu kendime güvensizlik son birkaç gündür daha fazla baş göstermeye başladı bende..
Ben 1,70 boyunda 48 kg buğday tenli bi bayanım. Herşeyden önce kilo sorunum var. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Protein kaçağım var. Bundan önce 55 kiloydum ancak sol yumurtalığım tümör olduğu için alındı ve ameliyattan sonra ciddi şekilde zayıfladım. Birçok bayan arkadaşım benim fiziğime özenirken nişanlım ve kendi ailem alay konusu yaptılar. Ciddi şekilde de baskı uygulanıyor kilo al diye.
Haricinde ne yazık ki çok ama çok çirkin bir burnum var. Burun ucum düşük. Hafif kemer var ve gülerken burun ucum resmen dudağıma değecekmiş gibi hissediyorum (Bunu yazarken bile utanıyorum kendimden) Burun deliklerim çok büyük. Nefret ediyorum burnumdan !
Dişlerim deseniz ayrı bir sorun. Çarpık çurpuk. Alt kısımları hele delirecek gibi oluyorum onları gördükçe. Ağız ve diş bakımıma özen gösteririm ama çok çarpık olduğu için rahat temizlenmiyor ve kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.
Evet şükürler olsun sağlığım yerinde ama ciddi derecede kendimi kötü hissediyorum. Sanki insanlar benim burnuma,ağzıma,kiloma bakıyor ve beni kınıyorlar gibi hissediyorum. Önceden bu kadar ileri derece değildi bu sorun. Şimdi bir de bunları düşündüğüm için ne bakım yapmak geliyor içimden ne dışarı çıkmak nede başka bişey. Nede olsa çirkinsin kızım diyorum kendi kendime..
Benim bu duygulardan kurtulmam gerekiyor..
Yardım edin :( :( :(

Önce sana destek olacağı yerde kendini kötü hissettiren o nişanlıyı bırak
Büyük ihtimal kilo almanı yaşadığın bu streste etkiliyordur
İyi bir doktora git onun kontrolünde zamanla alırsın emin ol

Merhaba,
Çok zor zamanlar geçiriyorum birkaç gündür konumu okuyan arkadaşlar bilir. Ancak yıllardır yaşadığım bu kendime güvensizlik son birkaç gündür daha fazla baş göstermeye başladı bende..
Ben 1,70 boyunda 48 kg buğday tenli bi bayanım. Herşeyden önce kilo sorunum var. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Protein kaçağım var. Bundan önce 55 kiloydum ancak sol yumurtalığım tümör olduğu için alındı ve ameliyattan sonra ciddi şekilde zayıfladım. Birçok bayan arkadaşım benim fiziğime özenirken nişanlım ve kendi ailem alay konusu yaptılar. Ciddi şekilde de baskı uygulanıyor kilo al diye.
Haricinde ne yazık ki çok ama çok çirkin bir burnum var. Burun ucum düşük. Hafif kemer var ve gülerken burun ucum resmen dudağıma değecekmiş gibi hissediyorum (Bunu yazarken bile utanıyorum kendimden) Burun deliklerim çok büyük. Nefret ediyorum burnumdan !
Dişlerim deseniz ayrı bir sorun. Çarpık çurpuk. Alt kısımları hele delirecek gibi oluyorum onları gördükçe. Ağız ve diş bakımıma özen gösteririm ama çok çarpık olduğu için rahat temizlenmiyor ve kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.
Evet şükürler olsun sağlığım yerinde ama ciddi derecede kendimi kötü hissediyorum. Sanki insanlar benim burnuma,ağzıma,kiloma bakıyor ve beni kınıyorlar gibi hissediyorum. Önceden bu kadar ileri derece değildi bu sorun. Şimdi bir de bunları düşündüğüm için ne bakım yapmak geliyor içimden ne dışarı çıkmak nede başka bişey. Nede olsa çirkinsin kızım diyorum kendi kendime..
Yardım edin :KK43: :KK43: :KK43:
yaşın kaç ? 25 den sonra kilo almak kolaylaşıyor sonrada veremiyorsun.burun için bir şey diyemeyeceğim.nişanlın sadece kilo al diyorsa tamam dee geç

Milletin ne dediği değil sizin nasıl hissettiğiniz önemli en başta takmayın önemsemeyin kafanıza takarsanız kendinize yazık edersiniz kilo almak mı istiyorsunuz bol bol ton balığı yiyin bakın ne oluyor :) Burnunuz dan memnun değilseniz estetik yaptırırsınız bunlar sıkıntı değil sıkıntı olan milletin istediği için değil kendiniz istediği için yapın.

ANCAK CAHİL TAKIMI SIFAT İLE ALAY EDER. SEN KENDİNE ÇİRKİN DERSEN HERKES DER. ÖNCE KENDİNİ SEVMELİSİN. BIDE ŞİMDİDEN SENİ ELEŞTİREN NİŞANLI NİKAHI BASINCA NE YAPMAZ.
İşte bende kurtulmak istiyorum bu düşünceden. Elimde değil bende biliyorum günah olduğunu,ben dersem herkesin diyeceğini. Ama yapamıyorum hakim olamıyorum kendime. Kimseye bahsetmedim ayrıca bu konudan. Daha şimdi burda sizinle paylaşıyorum.

Merhaba,
Çok çirkinim kimse bakmıyor diyeceksin sandım nişanlısın.
Böyle şeyleri takma kafana.Öyle insanlar var ki çok güzeldir.Konuştukça çirkinleşir.Öyle insanlar var ki,çirkindir konuştukça güzelleşir.
Dilerin için çirkinlikten ziyade sağlığın için lütfen git ve tel tedavisine başla geç kalma.

Nişanlın hadi biyerde elin oğlu da ailene ne demeli.Bir de kargaya yavrusu şahin görünürmüş derler.Diş,burun vs estetikle hallolur da etrafındakilerin içlerinin çirkinliğini örtecek cerrahi yöntem henüz yok.Nişanlını sepetle ailene de kulağını kapa arada ağzını iyice aç.

Ne tuhaf insanlarmış :KK57: Onların haddine mi düşmüş Allah'ın yarattığı ile dalga geçmek??:sinirli:
İnsanların kendisine destek olacak, kusurlarıyla dalga geçecek değil onları örtmeye çalışacak kişilerle olmaya ihtiyacı var..

Mutlaka güzel tarafların da vardır onları ön plana çıkar .Mesela gözlerin güzelse hafif bir makyaj ile ön plana çıkar.Saçların nasıl ,saç çok önemlidir..Güzel bir kesim bütün havanı değiştirir.Şişman olmaktansa zayıf olmak büyük avantaj ,boyun da uzun...Bu harika bir şey ...Kendine güven,dik dur ve akıllı ol lütfen .Akıllı bir kadın kendini çok güzel gösterebilir.

Merhaba,

Valla nişanlınız beğenmiyorsa almasın ona zorla veren yok. Bakım yapın kendinize insanın güzelliğin sadece diş ve burundan ibaret olmadığını kabul edin bi kere. Şuan çok güzel olsan da bi 20 30 yıla hiç biri kalmacak zaten

• Beğen
Reactions: KV_
"" Ne çirkin ve zayıf kadınlar var. Onların özgüvenine hayranım...""

Özgüven eksikliği başkalarının dalga geçmesi için fırsat yaratmış. Psikiyatriyle görüşmeni öneririm.

kendinize biraz değer verin alımlı durun kendinizi sevin ki başkası da sevsin. Burnunuzu estetik yaptırabilirsiniz, dişlerinize tel taktırabilirsiniz, kilo da alınmayacak bir şey değil insanlar anoreksiyadan dönüp kilo alıp sağlıklı oluyorlar. (bu söylediklerinin hepsi para diyebilirsiniz ama iyi araştırırsanız çok makul fiyatlıları da var.) Zor değil yani, kendinizi neden üzdünüz bu kadar.

Sen o kemerli burun ve carpik dislerlede cok guzelsin bunu asla unutma :KK68:

Bazi seyler duzeltilmesi cok iolaydir dislerinize tel taktirip burnunuzu sekillendirebilirsiniz bunlar asla canini yakmaz ama sozler cook yakar sana bugun destek olmayan insanlar icin neden uzulesinki .. ozellikle nisanlini sirf bu konu icin hic de destek gormedim ve garipsedimm. Keske sizin.gibi zayif olabilsem bende insanlar icin asla mukemmel olamazsin mutlaka kusur bulurlar ..

Birakin kusurlarinizla sevsinler sizi

Nişanlınıza
"git daha güzelini bul o halde" demediniz mi..
Özgüveninizi zedelemeye çalışmasına izin vermeyin.. Kimseye izin vermeyin.
Herkesin var ufak kusurları, kusur da demeyeyim hatta..
Allah eminim sizi de güzel yaratmıştır!

Sağlık sorunlarından dolayı kilo alamamak-verememek bunlar da elde olan şeyler değil.
Hiç umursamayın.
Samimi söylüyorum, kendinizi nasıl daha güzel hissediyorsanız o şekilde giyinin, süslenin, çıkın..

Back
X