- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi ezra melek
Siz cirkin degilsiniz de etrafinizda cirkin zihniyetli insanlar var malesef. Arkadasim sagligin yerinde mi, yerindeyse sorun falan yok. Hiiic kafana takma. Millet elestirir.
Bir gelin vardi eskiden köyde yeni evlenmisti basenliydi. Her gören kilo ver bak basenlerden, yok esin icin ver, yok vermen lazim diyenlere esim beni böyle beyeniyor hatta daha da al askim diyor der sustururdu.
Ezme kendini bu düsüncelerle. Inan bu insanlara yansir ve yarana basarlar.
Allah askina kusur diye demiyorum ama kim mükemmel bu hayatta söyle?
Kimse kimsenin burnunu yüzüne söylecek kadar hak sahibi degil. Tövbe hatta.
Senin burnuna laf edene dön de kendi popona bak desen acaba ne hisseder. Yine de böyle cirkin davranma da sallama yani.
Cok sinirleniyorum bu tutuma gercekten. Ne olur bunlara kulak asmayin. Cirkin olan bu yapilanlar.
Bir gelin vardi eskiden köyde yeni evlenmisti basenliydi. Her gören kilo ver bak basenlerden, yok esin icin ver, yok vermen lazim diyenlere esim beni böyle beyeniyor hatta daha da al askim diyor der sustururdu.
Ezme kendini bu düsüncelerle. Inan bu insanlara yansir ve yarana basarlar.
Allah askina kusur diye demiyorum ama kim mükemmel bu hayatta söyle?
Kimse kimsenin burnunu yüzüne söylecek kadar hak sahibi degil. Tövbe hatta.
Senin burnuna laf edene dön de kendi popona bak desen acaba ne hisseder. Yine de böyle cirkin davranma da sallama yani.
Cok sinirleniyorum bu tutuma gercekten. Ne olur bunlara kulak asmayin. Cirkin olan bu yapilanlar.