Bence çıkarabilirsiniz. Bu tavra karşı ergence olmazArkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş çocuğa söylemiş görüş diye. Aradan 1 ay geçti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı görüşelimmi diye. Buluştuk çok güzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da geçmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu üzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Görüşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse geçen konuşurken iş için ertesi gün bi yere gideceğimi söyledim. Oo ne güzel dedi ama modu düştü sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah günaydın yazmış gönderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de günaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gönlü yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Çıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/
El altında bir seçenek olmak istemiyorsanız çıkarın.Arkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş çocuğa söylemiş görüş diye. Aradan 1 ay geçti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı görüşelimmi diye. Buluştuk çok güzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da geçmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu üzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Görüşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse geçen konuşurken iş için ertesi gün bi yere gideceğimi söyledim. Oo ne güzel dedi ama modu düştü sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah günaydın yazmış gönderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de günaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gönlü yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Çıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/
Bir şeyler hissediyor olsa mutlaka size yazar sizinle konuşma fırsatı elde etmeye çalışır.Zorlama olmaz böyle şeyler.Silip çok önemsiyoruz gibi davranmayın bence ama bu kadar da takılmayın derim.Bir enerji olsa siz de hissedersinizArkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş çocuğa söylemiş görüş diye. Aradan 1 ay geçti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı görüşelimmi diye. Buluştuk çok güzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da geçmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu üzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Görüşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse geçen konuşurken iş için ertesi gün bi yere gideceğimi söyledim. Oo ne güzel dedi ama modu düştü sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah günaydın yazmış gönderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de günaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gönlü yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Çıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/
Sizin ve karşınız dakinin mesleği nedirArkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş çocuğa söylemiş görüş diye. Aradan 1 ay geçti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı görüşelimmi diye. Buluştuk çok güzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da geçmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu üzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Görüşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse geçen konuşurken iş için ertesi gün bi yere gideceğimi söyledim. Oo ne güzel dedi ama modu düştü sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah günaydın yazmış gönderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de günaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gönlü yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Çıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/
İletişimi kestim zaten asla yazmam.ben olsam umursamam. çıkarmaya da uğraşmam , ama iletişimi toptan keserim.
Ya da takılıyosan takıl boşver hevesini al salla gitsin . Ciddiye almadanben olsam umursamam. çıkarmaya da uğraşmam , ama iletişimi toptan keserim.
evet ergence olur.Arkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş çocuğa söylemiş görüş diye. Aradan 1 ay geçti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı görüşelimmi diye. Buluştuk çok güzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da geçmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu üzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Görüşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse geçen konuşurken iş için ertesi gün bi yere gideceğimi söyledim. Oo ne güzel dedi ama modu düştü sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah günaydın yazmış gönderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de günaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gönlü yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Çıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/
Bozulduğum şu oldu.olmayacağı belli zaten ama silmelere de gerek yok arada selamlaşırsınız iki medeni insan gibi konuştunuz olmayacağını gördünüz sevgili bile olmadınız ki bitirir gibi çıkarmalar silmeler olsun değil mi ama ...
Büyük ihtimalle tekrar döndüğünde sizin orda olacağınızdan emin olmuş olabilir. Döndüğünde müsait olmayın yada geç cevap verin yada hiç vermeyin. Şahsen ben vermezdim ama tabi ki sizin hikayeniz nasıl dilerseniz öyle yazarsınız.Bozulduğum şu oldu.
Flörtöz davranıp sonra saatlerce cevap vermemesi.
Hiç yazmasa sonrasında sıkıntı yoktu ama canı isteyince saatlerce konuşup fotoğraf atıp istemeyince soğuk davranmasına kızdım.
Tekrar yazarsa cevap vermiycem komple. Aşırı egolu. En olmadı hikayelerimi yakın arkadaş yapıp göstermem. Sosyal medyada aktifim, onun olduğu yere de gidiyorum kendi için gittiğimi filan sanıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?