Çok mu ergence olur?

Yeniden görüşmeyi düsünmediğiniz bir insanın, sosyal medyanızda ekli olması çok gereksiz; çıkarın gitsin.

Hikayeleri kişi bazlı özelleştirmek veya yakın arkadaş yapmakla uğraşmaktansa , istemediğiniz kişileri hesabınızdan çıkarmak daha pratik bir çözüm.

Aynı yerlere daha önceden de gittiğinizi düşünüyorum. Aynı şeyi , siz de onun için düşünebilirsiniz bu mantıkla. Sorun edilecek bir durum yok bence.

öyleyse hiç kafanızı yormayın bile aynen dediğiniz gibi umursamayın kesin iletişimi madem ... kendisini eksik ve ezik hissetmiş olmalı psikolojik olarak yapmaya çalıştığı şey bunu gösteriyor zamanınıza yazık

ben olsam çıkarmam sanırım, umursamam da. ama sosyal medyayı çok ciddiye alıyorsanız sizi takip etmesi rahatsız ediyorsa çıkarın gitsin sizin bileceğiniz iş.

ya ıste karsı tarafta cok ısteklı gıbı ollmayım agırdan satayım kendımı dedıyse :)

ya ıste karsı tarafta cok ısteklı gıbı ollmayım agırdan satayım kendımı dedıyse :)
Yok bariz istemiyor buluşmak neden istemesinki. arada bi yoklamak için yazdı baktı ben lafı buluşmaya getiriyorum dolaylıda olsa getirdim çünkü. Geri çekildi. Bi de meslektende olabilri biraz

Hicbisey olacağı yok bu şahıstan,şahsen silerdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…