- 17 Ağustos 2011
- 24.645
- 155.168
- 798
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Ayyy valla benim 2 tane var görünce söyledikleri aklıma pıtır pıtır gelmeye başlıyor anında modum düşüyor. Akraba biraz daha farklı geliyor bana sonuçta onlarla isteğimiz dışında da muhatap olabiliyoruz. Ama arkadaş seçmek ise bizim insiyatifimizde. Hele yakın arkadaşla sorun yaşamak da başka mevzuGorunce sinirimin tepeme ciktigi kimse bu zamana kadar telefonumda ya da sosyal medyamda olmadi, olduysa da cikartirim sonradan.
Mesela gorumcemin bir tanesini hiç eklemedim bile, bozuştugumu da sosyal medyadan cikarttim daha once. Elti, anlaşamadigim gorumce, sevmedigim kaynim, sevmedigim akraba ve arkadaslarim hicbirinin numarasini bilmiyorum, sosyal medyamda da yoklar.
Farklı bir hesabınızın olması süpermiş hiç aklıma gelmedi. Yakın arkadaşlarla paylaş gibiBen sık sık hesabımı donduruyorum son zamanlarda.
Kimseye söylemediğim eklemediğim bir hesabım var anılarımı orada biriktirmek istiyorum.
Küs olduğun insanın durması için sebepte yok ki çıkart gitsin bence
Bir üye daha yazmış bunu harikasınız hahaha nasıl olur da aklıma gelmez ya bu fikir süpermişKendine yeni ve anonim bir hesap aç olsun bitsin. Adın olmasin-baska bir isim bul
Olsun bitsin:)
Ben de büyük bir tatilden döndükten sonra görgüsüz gibi yüz bin resim paylaşmayayim, millet arkamdan 'iyi ki bir gitti, görmemiş' demesin diye seyehat hesabı açtım. Gezi albümüm gibi oldu. Çok yakın birkaç arkadaşım kendi ekledi,onun disinda ablam bile ekli değil:)
Kesinlikle. Zaten 25 yaştan sonra arkadaş dost bulmak zorlaşıyor galiba. Ya da ben zorlanıyorumEnerji vampirlerini bende hep sildim. Bence hayatimizdaki insanlari dikkatli secmeliyiz. Sevmedigim kimseyi listemde tutmuyorum. Arkadaslik isteklerde yaklasik 100 kabul edilmemis kisiler var. Aralarinda akrabalar da var. Kabul etmememin sebepleri var hepsinde
Ya ahajsjd bir kaç kişi daha söyledi hala nasıl aklıma gelmez ya diye deliriyorum. gerrrçekten çok samimi olan arkadaşlarımı oraya ekleyip böyle bir hesap oluşturabilirim. Hem paylaşmak istediklerimi paylaşırım, hem de eğlenirim fikir için bu mesajla herkese teşekkür ederim :)Valla aynı beni anlatmissiniz yapmak istediklerimi bende girmemeye karar verdim kullanmiyorum sildirsem de aynı ama tabi çok da mahrum kalamadim ne kadar gereksiz gelsede bazen videolar falan isimle ilgili gelişmeler oluyor bende bu sebepten kendime bir gurme hesabı açtım amatorce yaptığm yemeklerim tatlilarim hobilerim kitaplarim o tarz şeyleri paylaştığım bir hesabim. Ve üstelik daha eğlenceli tanimadigim yabancı insanlar var onlarla kafa dagitiyorum çok da iyi yapmışım
Yani sadece çok sevilen insanlar eklenebilir ya da direkt size ait olabilir.Farklı bir hesabınızın olması süpermiş hiç aklıma gelmedi. Yakın arkadaşlarla paylaş gibi
Rica ederim canım Aynen denemelisin :) kafan rahat oluyor bir kere gerçi bende tanıdığım bir Allahin kulu bile yok tertemiz mis gibiYa ahajsjd bir kaç kişi daha söyledi hala nasıl aklıma gelmez ya diye deliriyorum. gerrrçekten çok samimi olan arkadaşlarımı oraya ekleyip böyle bir hesap oluşturabilirim. Hem paylaşmak istediklerimi paylaşırım, hem de eğlenirim fikir için bu mesajla herkese teşekkür ederim :)
Aynen ya benimkiside öyle tanımadığım etmediğim insanlar hiç bu kadar rahat olmamıştım yani adı üstünde sosyal medya denen olayda da kasilcaksam dimi yine beni birileri gıcık eder diye tek bir tanıdığımi bile eklemedimYani sadece çok sevilen insanlar eklenebilir ya da direkt size ait olabilir.
Benimki tamamen bana ait o yüzden özgürce düşüncelerimi yazabiliyorum paylaşım yapabiliyorum çok güzel oluyor valla
Aynen öyle mesela ben normalde hesabımda hamilelikle ilgili hiçbir şey paylasmadim kimse bilmiyor ama kendime ait olan hesapta hep ultrason fotoğrafları ve duygu dusuncelerim var.Aynen ya benimkiside öyle tanımadığım etmediğim insanlar hiç bu kadar rahat olmamıştım yani adı üstünde sosyal medya denen olayda da kasilcaksam dimi yine beni birileri gıcık eder diye tek bir tanıdığımi bile eklemedim
Aynen ya benimkiside öyle tanımadığım etmediğim insanlar hiç bu kadar rahat olmamıştım yani adı üstünde sosyal medya denen olayda da kasilcaksam dimi yine beni birileri gıcık eder diye tek bir
Ben de hep instagramın yakın arkadaşlar kısmını kullanıyorum orada ekli 3-5 arkadaşım var. Komik şeyler paylaşıyorum geyik yapıyorum, fotoğraflar atıyorum ama sıkılmıştım bu durumdan. Bu fikir baya hoşuma gitti ama şunu düşündüm, telefonla doğrulama kodu falan ister mi tanıdıklara bildirim gider mi? Gitmesin lütfenAynen öyle mesela ben normalde hesabımda hamilelikle ilgili hiçbir şey paylasmadim kimse bilmiyor ama kendime ait olan hesapta hep ultrason fotoğrafları ve duygu dusuncelerim var.
Gidip herkesin olduğu hesaba yediğim dürümü atıp öküz gibi yedim yazamam ama kendi hesabıma yazabilirim müthiş özgürlük
Hiçte ergence değil tam tersi kendiniz için güzel bir adım bende aynısını yaptım zamanında şimdi iyi ki yapmışım diyorum.Herkese merhaba
Kızlar bana hey heyler geldi ve ben bir süredir sorun yaşadığım herkesi instagramımdan, telefonumdan falan silmek istiyorum. Arkadaş bu arada hepsi. Ve düşünüyorum da, zor zamanımı daha da zorlaştıran insanlar bunlar.
Önceden asla böyle şeyler yapmazdım bana hiç olgunca da gelmezdi ama hayatımın bir parçası gibi sosyal medyada dursun istemiyorum. Ben onları sessize alıyorum ama benim paylaştıklarımı, üzgün, neşeli hallerimi kısacası hayatımı görmelerini istemiyorum.
Enerjilerini istemiyorum ya hayatımda.
Sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkarttığım insan sayısı şu zamana kadar ya 1dir ya da hiçtir. Çok büyük problemler olmadıkça insanları hayatımdan çıkartmam hep çözüm yolu ararım ama artık tahammül edemiyorum kimseye.
Sizce bu şekilde sosyal medyadan silmek çok mu ergence?
Telefon numaranızla acacaksaniz o konuda tam bir bilgim yok ama eğer farklı bir maille açarsanız istemez. kişilerinizi eşleştirme kısmını da geç dersiniz.Ben de hep instagramın yakın arkadaşlar kısmını kullanıyorum orada ekli 3-5 arkadaşım var. Komik şeyler paylaşıyorum geyik yapıyorum, fotoğraflar atıyorum ama sıkılmıştım bu durumdan. Bu fikir baya hoşuma gitti ama şunu düşündüm, telefonla doğrulama kodu falan ister mi tanıdıklara bildirim gider mi? Gitmesin lütfen
Bilgi için çok teşekkür ederim. Farklı bir mail adresi kullanayım en temizi :)Telefon numaranızla acacaksaniz o konuda tam bir bilgim yok ama eğer farklı bir maille açarsanız istemez. kişilerinizi eşleştirme kısmını da geç dersiniz.
Anonim bir isimle de açarsanız kimse size ait olduğunu bilmez zaten. Arkadaşlarınıza da rica edersiniz paylaşım vs yaparlarsa o hesabınızı etiketlemesinler. Öyle kimse bulamaz.
Kesinlikle. Zaten 25 yaştan sonra arkadaş dost bulmak zorlaşıyor galiba. Ya da ben zorlanıyorum
Benim de 25ten sonra küçülmeye başladı. Başlarda çok üzülüp ağladım, hep suçu kendimde aradım. Bazen alttan aldım ama yürümeyen şeyleri zorlamamak lazım. Değer kıymet veren hem de bilen bir kaç insan yetiyormuş anladımGercekten daha zor oluyor. Eskiden insanlara fazla da sanslar veriyordum. Sonra baktim iyi niyetim suistismal ediliyor biraktim. Arkadas cevrem cok kücük ama yetiyor benim icin.
Ayy süper ama yaAynen öyle mesela ben normalde hesabımda hamilelikle ilgili hiçbir şey paylasmadim kimse bilmiyor ama kendime ait olan hesapta hep ultrason fotoğrafları ve duygu dusuncelerim var.
Gidip herkesin olduğu hesaba yediğim dürümü atıp öküz gibi yedim yazamam ama kendi hesabıma yazabilirim müthiş özgürlük
Canım ben e-posta adresi aldım öyle kayıt oldum hicbirsey olmadıBen de hep instagramın yakın arkadaşlar kısmını kullanıyorum orada ekli 3-5 arkadaşım var. Komik şeyler paylaşıyorum geyik yapıyorum, fotoğraflar atıyorum ama sıkılmıştım bu durumdan. Bu fikir baya hoşuma gitti ama şunu düşündüm, telefonla doğrulama kodu falan ister mi tanıdıklara bildirim gider mi? Gitmesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?