Çok mu fesatım acaba?

dikkatli olun.dikkatli olun dikkatli olun.hiçte kimse başlık sahibini teselli etmesin kuruntu demesin.nelerini görüyoruz.bazı üyelerin yazdıkları gibi ateşle barut yanyana durmaz.

ama kesinlikle ne eşinize ne kardeşinize rahatsız olduğunuzu dile getirmeyin.ikisini de olumsuz birşey de olsa kaybedebilirsiniz.çağıracağı zaman ben gebeyim artık ağırlaştım kalabalığa gelemiorum kardeşim yardımcı olmuyor ama annem gelsin daha tecrübeli vs vs diyebilirsiniz.bakalım eşinizin tepkisi ne olacak.maşallah kardeşin 23 yaşında elini bişeye atmıyorsa görümcem gibi kusura bakma eve bile sokma derim.

sinirlerim bozuldu ya görümcem yüzünü bile yıkamıyor 22 yaşında kazık kadar kız.akşam makyajla yatıyor.içim kalkıyor. :52: walla kardeş te olsa dikkatli ol.

aynı aile ortamında olduklarında ki yılda bir belki oluyor görümcemle kardeşimi bile yalnız bırakmamaya çalışıyorum başıma bela olmasınlar diye.sinsi şey.hiç böyle bilmiyordum bu son görüşmemizde resmen eşimle aramı bozmaya çalıştı.o an başardı.hemde kayınvalidem ile kayınpederimin yanında.sonra da ceylan gibi ortalıkta sekledi.o zaman anladım ki hem sinsi hemde usta bi yalancı.eşime de söyledim asla ve asla yanımıza gelmesini istemiyorum.memlekete gidince görürüz dedim.senin kardeşin sakın karışma dedim birde benim yüzümden aranız bozulmasın.ikimizin arasında dedim.birgüne birgün benden küçük olmasına rağmen saygısızlık etmedim arkadaş gibiydim.birde rahatsızlığından dolayı herşeyini sineye çektim(omurga rahatszlığı)yüz verdim yüzverdim yaptığı ilk şey aramızı bozmak sinsi.zaten ne zaman tatile bize gelse hep bişeyler ortaya atar huzurumu bozardı sinsi.yüzsüz bi de hala benimle iletişim kurmaya çalışıyor.ama bi göreyim suratına söylicem hangi yüzle konuşuyorsun diye.

erkek kardeşinde olsa güvenme.bu bi tek kız kardeş için geçerli değil.

antidepresana gelince çok normal.ömür boyu ilaçlarla ayakta durup kurtulamayanlar var.hayatını bu hastalıktan kurtulmak için hastanelerde harcayanlar var ama şu da bi gerçek hastalığının arkasına sığınanlarda var.dikkatli olmak lazım.

bu arada hakkınızı helal edin.kendi özelimi de paylaşmış oldum.

İlginç bir durum...düşünmek istemiyor insan. tiksinç bir şüphe.:44:
Eniştemle çok samimiyiz, sık sık ablamın evinde kalırım, beraber takılırız gezeriz vs.
Abim yok, eniştem abim gibidir herşeyimle yakından ilgilenir, korur kollar. Zaten kendisi de seni sanki küçükken de tanıyorum hiç yabancı gibi değilsin der.:)
Ama onunla hiçbir zaman sabahlara kadar yazışmayız, ablamda üst üste iki üç gün kalmam.
eniştem durmadan benimle vakit geçirmeye çalışmaz. Sürekli beraber film izlemeyiz.
Ben eşiniz ve kardeşiniz arasında o boyutta birşey olduğunu düşünmüyorum. Ama eşiniz depresyon ilacı kullanıyor. yani sallantılı ruh hali var.kardeşinize yakınlığı da abartı. belki kardeşinizin neşesi ona iyi geliyordur ama başka meşguliyetler de bulması lazım. çok tehlikeli birşey ve allah korusun zayıf bir ruh halindeyken duyguları değişebilir aile faciasına dönüşme ihtimali var. kardeşiniz karşılık vermese bile eşinizin böyle bir şey hissetmesi bile çok korkunç. Ne yazık ki ihtimaller her zaman ihtimal olarak kalmıyorlar. eşinize depresyonuna iyi gelecek daha farklı meşguliyetler bulmaya çalışın. birlikte daha çok zaman geçirin. sevdiği şeyleri yapın beraber.
kardeşinizi güzel bir üslupla çok dikatli bir biçimde hafiften uyarın diyeceğim ama insan böyle bir şeyi nasıl söyler ki kardeşine....:(
Ben aralarında birşey olduğunu düşünmüyorum ama tedbir iyidir...

doğum vs den sonra yardım etmeye kardeşiniz yerine anneniz gelsin bence...o dönemde belki biraz uzaklaşmış olacaksınız onu babalığa alıştırın çocuk bakımı ile ilgilensin sorumluluk verin.Allah kolaylıklar versin...

Son düzenleme:
tüm mesajları okumaya vaktim olmadı ama...
Belki de cidden benimsemiştir kardeşini,sonuçta sizi seviyo ve kardeşinizin pekçok özelliği de sizi andırıyo,haliyle onu da seviyo..olamaz mı?
Ablam da sevgilisiyle tanıştırmıştı beni,hiiiç tahmin etmezdim seveceğimi ama o kadar iyi anlaştık ki aynı evin içinde bikaç hafta,ittifak olup ablamı kzıdırırdık bile bazen:)...
Hep bi kızkardeşi olmasını istermiş,ondan herhalde beni çok benimsedi,nolursa olsun sen hep benim kardeşimsin falan derdi...Geçen aylarda ayrıldılar ama arasıra arıyo,dertleşiyoruz,ablamdan yakınıyo:)))
Bilmiyorum,benim de bazen aklıma geliyo acaba ablamın da aklına geliyomudur bu tür düşünceler diye ama...
İnşallah gelmiyodur...
Sizin de içiniz rahat olsun,dediğim gibi sizden parçalar taşıyo kardeşiniz,bundan dolayı ona sevgi besliyo olabilir..Belki de kendi kardeşinden farksız görüyodur,ya da yaşı biraz ufaksa evin neşesi gibi görüyodur:)
umarım sorununuzu bi an önce çözersiniz,sevgiler...

kardeşinden ve kocandan eminsen neden içini karartıyosun ki bu düşüncelerini hamılelık hormonlarına baglıyorum ben

valla kızlar şiddetle karşı çıkmışsınız ama neler duyuyoruz ya kimseyi tanımıyoruz ki neler oluyor bu ülkede kimin niyetini nerden bilcez herkesin günahı boynuna amaaa eşiyle bi filmi bile zor izleyen ama baldızıyla bundan ve çok daha fazlasından keyif alan bi insan benim aklımdada soru işaretleri bırakır bilmiyorum bende mi çok fesat oluyorum budurumda ama ben böyle düşünüyorum.

Bence Esiniz ne kadar Baldizini bir Kardes gibi sevip saysada, bu Davranis hic normal degil. Kardesde olsa vivik vicik samimiyetleri iyi görmüyorum, herkez sinirini bilmeli.
Burada Ese verilen ilgi Baldiza verilen ilgiden daha az. Sonucta esiniz sizinle evli, tam tersi olmasi gerekiyor. (Baldizla sabahlara kadar konusmalar, birlikte film izlemeler)
Ayrica Kardes ister Erkek ister Kiz olsun, hic bir zaman evlilikte ücüncü kisilere gereginden fazla ilgi verilmemelidir. Yani söyle söylim, ben sürekli 24 Saat, Ablam, Abim, Annemle ic ice olursam,
Esimde ister istemez devre disi kaliyor. Yada Esim sürekli Ablasiyla, Annesiyle ilgilensin? Olmazmi? Olur tabi. Ama fazlasini istemem. Umarim anlatabilmisimdir

Ne kadar karşı çıkanlarınız olmuşsada günümüzde ne yazık ki olmayan bir şey değil bu, konu sahibi için böyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama gene de eşiyle kardeşi arasına mesafe koydurması daha doğru olur. Kaynımın 2 tane kızı var birisi evli, diğeri de eşinden ayrıldı ailesi ile oturuyor. Evli olan kızıda eşinin işi dolayısı ile ailesiyle birlikte yaşıyor, geçen yıl kalabalık bir aile pikniği yaptık. Bir baktık ki evli olan kız bir köşede oturuyor, enişte ve baldız el el geziyor,resmen sevgililer gibi,oysa adamda eşini kaç ayda bir görüyor. herkes şaşırdı tabi, kimse birşey diyemedi ama şuna eminimki benim kızkardeşim olsa asla eşimle öyle gezmesine izin vermezdim. Samimiyetin bir sınırı olmalı. Unutmayın Şeytan asla boş durmaz.

erkeklerin çok da masum olduğunu sanmıyorum.neler oluyor hayatta olmaz demeyin.ben her erkeğe açık kapı bırakırım çünkü fıtratlarında kaypaklık var.güvenmem kimseye eşime dahi.ama güvenirmiş gibi yaparım.ne kızkardeşler var ya...benim ki eniştesinden çekinir edeplidir.giyimine oturmasına hareketlerine dikkat eder.yani bende iş bayanda bitiyor.bende kardeşim de olsa samimi olmalarını istemem.caiz değil ayrıca.

ya baldız baldan tatlı diye bir lafta var :s iyi anlaşmaları tabi ki güzel, ama bu kadar samimiyet fazla bence de...

eni$te-gayin muhabbeti olsa anlarim sabahlara kadar konu$malarini vs..

fakat eni$te-baldiz olunca, ve baldiz 23 ya$inda olunca, ve eni$tede surekli baldiz ile takilma istegi olunca :44: insanin aklina hali ile takilir boyle du$unceler.

çok fazla anormal bir durum, karde$inizin de geri adim atmasi gerek, eni$te ile bu kadar lavbalilik de neyin nesi ??

dunyanin çivisi çikmi$ guzelim, olmadik bi$i degil bu !

Allah gostermesin.
in$aallah samimiyettendir (?!)

ben kotu du$unmem asla, fakat sizinkilerinkinide çok abartili buldum be guzelim.

Allah'im hayirlara getirsin.

Back
X