• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu fesatım acaba?

evet bu gerçekten çok kötü bir düşünce ve çok kötü bir durum ve hayal etmesi bile insanın midesini bulandırıyor. bende bir AMA deyim bunun ardından.
gerçekten de kimin ne yaşadığını ve nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz. mutluluk84 ün dediği gibi kendi hayatlarımıza bakarak yargıda bulunuyoruz ve inanamıyoruz,konduramıyoruz ama bu forumda yada hergün haberlerde neler görüyoruz.maalesef ki bunlar ve bundan daha beterleri de yaşanıyor.
kardeşiniz kaç yaşında gerçekten?
nekadar zamanlık evlisiniz?
eşinizin size olan ilgisi nasıl?
kardeşinizin bir erkek arkadaşı var mı?
eşinizin genel olarak bayanlara karşı hareketleri nasıl yani gözü dışarıda olarak nitelendirilebilir mi?

tabii ki bunlar kuruntu olabilir yani olma ihtimali de inanıyorum ki çok yüksek.tavsiyem aslında genel olarak verilmiş bir tavsiye sadece sizin için değil tüm bayanlara söylüyorum evinize hiçbir bayanı çok fazla sokmayın.ne olursa olsun.elbette kardeş candır ve eşiniz de onun gözünde abidir.oda onu kardeşi gibi görüyordur kimsenin günahını almak istemem ama insanların hangi düşünceler içinde olduğunu bilemeyiz kardeşin değil kuzenindir,en yakın arkadaşındır,kapı komşundur vsvsvs.lütfen hiçbir bayanı evinize çok fazla katmayın,eşinizle çok bir arada tutmayın.
bunu neden söylüyorum en yakınım bu kazığı eşinden yedi de oyüzden biliyorum.
bayan yeni doğum yaptı ve ikiz.2 bayan kuzeni var öncesinde de hep o eve gelip kalırlar beraber gezilir tozulur içilir vs.ama bayan bebekleriyle ilgilenirken meğer kuzenlerden biri de kocasıyla işi götürüyormuş ve bu ilişki 2 sene sürmüş.sonrasında çok büyük bunalımlar ve buhranlar.kısacası Allah kimseye yaşatmasın.
sizin konunuzda da düşündüğünüz gibi olmadığına inanıyorum bende ve temennimde o yönde ama hazır yeri gelmişken bu tavsiyeyi vermek istedim.beşer şaşar.kimseyi evinize fazla sokmayın.

Ne desem bilemedim,kendimden örnek vereyim;
kardeşim falan yok da eşimin aileme karşı samimiyeti inanılmaz haz veriyor bana.
Çok mutlu oluyorum aileme karşı yabancılık çekmediği,onları kendi ailesi gibi kabullendiği için.
İki kişi çok nadir çıkarız,çoğunlukla hep benim ailemi de dahil eder her yere.
Kardeşim olsaydı da farklı düşünmezdim çünkü evliliğimi biliyorum,kocamı biliyorum.
Güven sorunum yok ama dedim ya evlilikler,insanlar,hayatlar başka başka.
Eşini en iyi sen bilirsin İnci arkadaşımız da sormuş''eşin daha önce seni aldattı mı?''
Ya da böyle bir güvensizlik sorunu yaşadınız mı hiç?Anlar insan bakışından,duruşundan,gülüşünden bile.
En iyi sen bilirsin.Ama sakın bu düşünceni annenle ya da eşinle paylaşma olur mu,
yalnış anlaşılmaya çok müsait bir durum.

ilişkilerinizi,evliliğinizi etkiler.kötü etkiler:(
sen emin olmaya çalış,eşini gözlemle.bu arada hiç bahsetmemişsin evliliğiniz nasıl gidiyor?
Eşinin sana karşı davranışları nasıl?Belki hamilelilikte daha hassas olduğun için farklı düşünmüş olabilirmisin?

Canım bende senin gibiyim eşimde hiç yabancılık çekmez.Kendi kardeşinden annesinden babasından farklı görmez.
Çok güzel birşey bu.Çok evlilikler var kız tarafının ailesini yabancı gibi gören resmi davrananlar.
Vs. vs..
Ne kadar iyi içli dışlısınız işte.
Olaylara hep iyi yönünden bak hatta öyle bakman gerekiyor.Canından bir parça hiç seni sırtından vurabilir mi?

Bak eşin başka kadınlarada ilgi duyabilirdi seni gizli gizli aldatabilirdi.Ya adam bunu yapmıyor ki..Baldızıyla güzel vakit geçiriyor.Sende gir aralarına sende şakalaş.
O zaman göreceksin ne kadar gereksiz bir düşünce olduğunu.Kendine bile güleceksin belkide :)))

Fevri hareket edip eşimi de sebepsiz kırmaktan korktuğum için sizlere danışmak istedim. Bu konuyu zaten kardeşime hiç açamam. En fazla eğer sizinle konuşmasaydım eşimle konuşurdum. Ama paronayaklık yapmak da istemedim. Yani olayın içinden bakış ile dışarıdan bakış farklı oluyor. Çok teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için. Sadece böyle konuşmak bile insanı rahatlatmaya yetiyor.
Eşimin daha önce aldatma olayı olmadı. Fiziksel olarak da böyle birşey olmayacağını biliyorum ama insanın kafasının içinden geçeni bilemiyorsun. Beni de rahatsız eden o:)

ben yazana kadar siz çoğu soruya cevap vermişsiniz zaten.hamileliğin vermiş olduğu etkiden olduğunu düşünüyorum bende hemen hemen 7.5 aylık hamileyim ve hormonlarım son hızla çalışıyor.büyük ihtimal bunun verdiği bir duygusallıktır diye düşünüyorum.umarım bu duyguyu atlatırsınız en kısa zamanda.

nasıl bir depresyon ki bu?Bunca zaman hiç mi geçmedi?
Eşinin işi çok mu stresli?kusura bakma soru yağmuruna tuttuk ama böyle hassas bir konu da kesin yorum yapamıyoruz.

kronik depresyon denebilir sanırım. İlacı bıraktığında çok çok kötü oluyor. Bİr kere bırakmayı denedi ama inanılmaz kötü oldu. Israr edip geri başlattım. Yani kısmen normal olabilmek için sürekli ilaç kullanması gerekecek sanırım.

evet bu gerçekten çok kötü bir düşünce ve çok kötü bir durum ve hayal etmesi bile insanın midesini bulandırıyor. bende bir AMA deyim bunun ardından.
gerçekten de kimin ne yaşadığını ve nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz. mutluluk84 ün dediği gibi kendi hayatlarımıza bakarak yargıda bulunuyoruz ve inanamıyoruz,konduramıyoruz ama bu forumda yada hergün haberlerde neler görüyoruz.maalesef ki bunlar ve bundan daha beterleri de yaşanıyor.
kardeşiniz kaç yaşında gerçekten?
nekadar zamanlık evlisiniz?
eşinizin size olan ilgisi nasıl?
kardeşinizin bir erkek arkadaşı var mı?
eşinizin genel olarak bayanlara karşı hareketleri nasıl yani gözü dışarıda olarak nitelendirilebilir mi?

tabii ki bunlar kuruntu olabilir yani olma ihtimali de inanıyorum ki çok yüksek.tavsiyem aslında genel olarak verilmiş bir tavsiye sadece sizin için değil tüm bayanlara söylüyorum evinize hiçbir bayanı çok fazla sokmayın.ne olursa olsun.elbette kardeş candır ve eşiniz de onun gözünde abidir.oda onu kardeşi gibi görüyordur kimsenin günahını almak istemem ama insanların hangi düşünceler içinde olduğunu bilemeyiz kardeşin değil kuzenindir,en yakın arkadaşındır,kapı komşundur vsvsvs.lütfen hiçbir bayanı evinize çok fazla katmayın,eşinizle çok bir arada tutmayın.
bunu neden söylüyorum en yakınım bu kazığı eşinden yedi de oyüzden biliyorum.
bayan yeni doğum yaptı ve ikiz.2 bayan kuzeni var öncesinde de hep o eve gelip kalırlar beraber gezilir tozulur içilir vs.ama bayan bebekleriyle ilgilenirken meğer kuzenlerden biri de kocasıyla işi götürüyormuş ve bu ilişki 2 sene sürmüş.sonrasında çok büyük bunalımlar ve buhranlar.kısacası Allah kimseye yaşatmasın.
sizin konunuzda da düşündüğünüz gibi olmadığına inanıyorum bende ve temennimde o yönde ama hazır yeri gelmişken bu tavsiyeyi vermek istedim.beşer şaşar.kimseyi evinize fazla sokmayın.

Canım güzel bir yorum yapmışssın.Elbette evimize yabancı kadınları sokmayacağız çok fazla.

Ancak kapı komşusu, yakın arkadaş, dost, kuzen kazığı, kardeş kazınğından çok fazladır.

Atıyorum 1000 tanesi kuzen ,kapı komşusu ,dostsa, 1-2 tanesi kardeştir.

Onları kıyaslamak çok kötü birşey.

kronik depresyon denebilir sanırım. İlacı bıraktığında çok çok kötü oluyor. Bİr kere bırakmayı denedi ama inanılmaz kötü oldu. Israr edip geri başlattım. Yani kısmen normal olabilmek için sürekli ilaç kullanması gerekecek sanırım.
haklısın o ilaçların da yan etkisi bu sanırım o yüzden elimden geldiği kadar kullanmamaya bakıyorum

Canım bende senin gibiyim eşimde hiç yabancılık çekmez.Kendi kardeşinden annesinden babasından farklı görmez.
Çok güzel birşey bu.Çok evlilikler var kız tarafının ailesini yabancı gibi gören resmi davrananlar.
Vs. vs..
Ne kadar iyi içli dışlısınız işte.
Olaylara hep iyi yönünden bak hatta öyle bakman gerekiyor.Canından bir parça hiç seni sırtından vurabilir mi?

Bak eşin başka kadınlarada ilgi duyabilirdi seni gizli gizli aldatabilirdi.Ya adam bunu yapmıyor ki..Baldızıyla güzel vakit geçiriyor.Sende gir aralarına sende şakalaş.
O zaman göreceksin ne kadar gereksiz bir düşünce olduğunu.Kendine bile güleceksin belkide :)))

Katılıyorum İnci'ye,sende aralarına katıl.
Yalnız bırakma,böylece daha iyi gözlemlersin.
Hem senin göremediğin,eşinin depresyonuna iyi gelen şey neymiş anlarsın.
Aralarında bir iletişim var belli ki,sen kalbini karartma.
Ama böyle bir duyguya kapılmanın sebebi kuruntu değil de,
gözlemlerinde ki tuhaflıklarsa da tedbiri elden bırakma.
Hepimizin çevresinde var bu tür örnekler malesef.
Şimdi anlatıp da seni daha çok karıştırmak istemiyorum ama olmaz ve imkansız diye bir şey yok hayatta.
Her duygu,her durum bizler için.

Canım güzel bir yorum yapmışssın.Elbette evimize yabancı kadınları sokmayacağız çok fazla.

Ancak kapı komşusu, yakın arkadaş, dost, kuzen kazığı, kardeş kazınğından çok fazladır.

Atıyorum 1000 tanesi kuzen ,kapı komşusu ,dostsa, 1-2 tanesi kardeştir.

Onları kıyaslamak çok kötü birşey.

elbette canım zaten sadece yeri gelmişken söylemek istedim arkadaşın durumunda böyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum.genel olarak belirtmek istedim birde en yakınımda gördüğüm için içimde böyle bir yara sanki hassas bir durum yani oyüzden genel olarak belirttim.arkadaşın durumu büyük ihtimalle gebeliğin verdiği duygusallıktır.

elbette canım zaten sadece yeri gelmişken söylemek istedim arkadaşın durumunda böyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum.genel olarak belirtmek istedim birde en yakınımda gördüğüm için içimde böyle bir yara sanki hassas bir durum yani oyüzden genel olarak belirttim.arkadaşın durumu büyük ihtimalle gebeliğin verdiği duygusallıktır.

Evet tatlım o kadar kötü örnekler var ki hayatta.

Konu sahibi arkadaşım, sende bu konuyu düşünüp durma kafana taktıkça sorun büyür.

Herşey batmaya başlar, yanlış anlaşılmalar artar.

bazı insanlar genelde hep bi depresyon da dır bende bunu anlamıyorum hiç mi geçmez ???

Bende anlamıyorum ama varmış bir açıklaması,
kronik depresyon...
çok zor bir durum olmalı.Allah şifasını versin.
Ama biraz da kişinin elinde bazı şeyler.
Alışkanlıklar,yaşam kalitesi,hayata bakış,
değişik uğraşlar,farkedilmemiş küçük mutluluklar gelişirse,
en azından devamlı ilaç kullanıcak kadar sürmez bence.
Çok mu polyannayım?
Öfff...
Ne bileyim hiç depresyona girmedim ki,Allah da kimseyi sokmasın tabi.

Benimde tatillerimde veya hafta sonlari sabah 5 lere kadar kaynimla msn´den konusmuslugum olmustur. Cokta severim kendisini kendi öz kardesim gibi, benden 2 yas kücük ve kayinvalidemlere gittigimizde yanaklarini falan sikarim mesela. Oda beni cok sever "yengecik" diye hitap eder. Espiri üstüne espiri patlatir gülmekten catlatir. Dertlerini ve kizarkadas durumlarini esime degil bana anlatir benden akil ister. Esimde bu duruma cok memnun olur, cünkü ne yalan söyliyeyim görümcelerimle pek anlasamiyorum :1:

Eger kizkardesinde espirili bir insansa, esin gülmekten hoslaniyordur. Ama canim bak suda olabilir: Cinselliginde sorun yasiyormus esin ilaclarindan dolayi. Acaba eve o yüzdenmi sürekli birilerini cagiriyor dersin? Yani bu konuyla basbasa kalmamak icin, bir nevi kacis gibi.

kronik depresyon...
Çok mu polyannayım?
Öfff...

benimde ablam hep böylede bir türlü çıkamadı sürekli depresyondayım diye agzna oyuncak etti ben sanırım girdim ama ilaç fln kullanmadım ve gayette kendi kendime üstesinden geldim biraz polyana olmakta fayda var=)
yoksa bu hayat geçmez

kronik depresyon...
Çok mu polyannayım?
Öfff...
Bir noktadan sonra kişinin elinde olmuyor. Hayatında herşey çok güzel giderken birdenbire kendini bi boşlukta, çok mutsuz ve ölmek isterken buluyorsun. Bu da sanırım beyine sinyallerin yanlış gitmesinden kaynaklanıyor. Yada bana öyle geliyor:D

Benimde tatillerimde veya hafta sonlari sabah 5 lere kadar kaynimla msn´den konusmuslugum olmustur. Cokta severim kendisini kendi öz kardesim gibi, benden 2 yas kücük ve kayinvalidemlere gittigimizde yanaklarini falan sikarim mesela. Oda beni cok sever "yengecik" diye hitap eder. Espiri üstüne espiri patlatir gülmekten catlatir. Dertlerini ve kizarkadas durumlarini esime degil bana anlatir benden akil ister. Esimde bu duruma cok memnun olur, cünkü ne yalan söyliyeyim görümcelerimle pek anlasamiyorum :1:

Eger kizkardesinde espirili bir insansa, esin gülmekten hoslaniyordur. Ama canim bak suda olabilir: Cinselliginde sorun yasiyormus esin ilaclarindan dolayi. Acaba eve o yüzdenmi sürekli birilerini cagiriyor dersin? Yani bu konuyla basbasa kalmamak icin, bir nevi kacis gibi.

Bunu ben de düşünüyorum bazen. Üzüldüğünü bildiğim için üzerine gitmemeye, konu açıldığında rahatlatmaya çalışıyorum ama içinde neler yaşadığını gene kendinden başkası bilemez. Ama şu da var. Kendi ailesinden birileri bize geleceği zaman çok geriliyor. Pek fazla istemiyor gelmelerini. Eve sürekli sadece bizimkileri çağırıyor:D

evli değilim ama bence herkesin herkesle bi sınırı olmalı kardeşimle kocam niye kol kola gezsin sabahlara kadar başbaşa film izlesin yahu ..
çok fazla yakınlık dert açar sadece konu sahibi için demiyorum genel konuşuyorum .. anlatmıcam ama bende çok iyi tanıdığım birinden hiç iyi şeyler duymadım insanların içinden neler geçer bilemezsiniz hele erkekler bi dokunuş bi anda hiç aklında yokken etkileyebilir ..

Eşim benim kardeşimle de çok ilgilenir.Kendi kardei yerine koymuştur.
Sakın aklına kötü birşey getirme.
O aklındaki düşünceleri bile dile getirmek o kadar kötü ki.
Çabuk att o fikirleri aklından.
Eşim benim kardeşime hediyeler alır.Sarılır hatta ikimize sarılıp yürürüz yollarda.
Abisidir o kardeşidir.
Çok seviyordur kardeşini.
Ne var ki bunda.Sevinmen gerek.
Benim kardeşim 15 yaşında.Çocuğumuzda yok.Onun için güzel vakit geçirebileceği kardeşi, arkadaşı, çocuğu gibidir.
Baksana ne kadar benimsemiş kardeşini.Buna sevinmen gerek.
Kaldı ki yazışmalarını görüyorsundur.
Artniyetli birşeyde yoksa kuruntu yapıyorsun tatlım.

asla kardeşime sarılmasını istemem.uzaktan kardeşi yerine koysun.nedir öyle şapur şupur.o eşimin kardeşi değil benim kardeşimdir.konuşup şakalaşabilir ama arasıra tabi tadını kaçırmadan.

evli değilim ama bence herkesin herkesle bi sınırı olmalı kardeşimle kocam niye kol kola gezsin sabahlara kadar başbaşa film izlesin yahu ..
çok fazla yakınlık dert açar sadece konu sahibi için demiyorum genel konuşuyorum .. anlatmıcam ama bende çok iyi tanıdığım birinden hiç iyi şeyler duymadım insanların içinden neler geçer bilemezsiniz hele erkekler bi dokunuş bi anda hiç aklında yokken etkileyebilir ..

evet bencede yakın olması gereken baldız değil eşi olmalı.

Back
X