- Konu Sahibi banabenigeriver
bende rol yapamam . sevmiyorsam keserim görüşmeyi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen en azindan iki yuzlu ve kotu insanlara karsi boylesin ben ilk tanismada uyuz oldugum zaman (uyuz olmam icin illa bana bisey yapip, kotu davranmasi bile gerekmiyor kotu enerji aliyorum) o insanin herseyi batar gicik olurum artik ona gorusmem bile.
Ayni ben..Bence olmasi gerekeni yapiyorsun..Kim olursa olsun bana yapılan samimiyetsizlik ikiyüzlülükleri boşveremiyorum öyle ki o insanlarla değil konuşmak yüzüne bile bakmıyorum.Abime çok özenirim bu konuda o kadar vurdum duymaz ki ben unutamamayı geç tiksiniyorum o insanlardan ne yapayım ne edeyim a dostlar gerçekten bana bir yol gösterin lütfen.
bende böyleyim ama söz konusu kendimin yada eşimin akrabaları olunca yılda bir iki kere mecburen katlanıyorum. ha yine hoş sohbet olmuyorum resmi davranıyorum bana kalsa hiç bakmıcam yüzlerine.Kim olursa olsun bana yapılan samimiyetsizlik ikiyüzlülükleri boşveremiyorum öyle ki o insanlarla değil konuşmak yüzüne bile bakmıyorum.Abime çok özenirim bu konuda o kadar vurdum duymaz ki ben unutamamayı geç tiksiniyorum o insanlardan ne yapayım ne edeyim a dostlar gerçekten bana bir yol gösterin lütfen.
Kim olursa olsun bana yapılan samimiyetsizlik ikiyüzlülükleri boşveremiyorum öyle ki o insanlarla değil konuşmak yüzüne bile bakmıyorum.Abime çok özenirim bu konuda o kadar vurdum duymaz ki ben unutamamayı geç tiksiniyorum o insanlardan ne yapayım ne edeyim a dostlar gerçekten bana bir yol gösterin lütfen.
yoo kim dönemli olan kötüyle iyi olmak değil midir?