Ben de 25 yaşındayım canım Yen'i hamileyim 15 aylık evliyken oldu bebiş. 10 ay hap kullandım sonra bıraktım akışına Allah ne zaman yazdıysa o zmn oluyor kimisinin hemen kimisinin 5-6 yıl sonra yani bunları planlamaya kalkma ayrıca benim üniversite sınıf arkadaşlarımdan 3-5 kişi evlendi sadece Yani kimseden geri kalmadın bi sakin ol önce evliliğine alış. Zor diyenlere de takma olay sen ve eşinde bitiyor tamam burada da okuyoruz sorunlar yaşayan çok boşanan çok ama kimse sonunu düşünerek evlenmedi herkesin amacı mutlu olmaktı eninde sonunda herkes kaderini yaşıyor ve insanoğlu her türlü mutlu olmanın yolunu buluyor başımıza ne gelecek kaygısıyla hiçbir adım atamayız sakin ol fıstıkMerhaba arkadaşlar. 25 yasindayim bu haziran sonu düğümün olucak inşallah o zaman 26 yaşıma girmiş olucam. Çevremde ki tüm arkadaslarim ya evli ya da çocuklu benim gibi bir iki kişi kaldı sadece. Bu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim. Geçen yıl beni çok olumsuz etkileyen bir tanıdığımız vardı. Bana evlenme evlilik çok kötü diyerek beni evlilikten sogutmustu. Bende çok ağır depresyona girip düğünü ertelemistim. Şimdi de pişmanım ama pişmanlık fayda etmiyor.
Normalde iki yıl falan çocuk düşünmeyiz gezeriz diye düşünüyordum ama bu gidişle çok geç kalicam diye düşünüyorum. En azından 1 yıl sonra olur onunda garantisi yok tabiki. Kısacası şuan hayata geç kaldığımı düşünüyorum. yaşlı anne ve baba olmak istemiyorum. Benim durumum da olan yada benim yaşlarımda benzer durum yaşayanlar var mı?
Bir insanın lafıyla ağır depresyona girecek kadar zayıf bir psikolojiye sahip olan,26 yaşında evlenip 2 yıl sonra çocuk yapmayı,yani 29-30 yaşında anne olmayı yaşlı geç kalmışlık olarak gören biri evlenmesin yaa.Merhaba arkadaşlar. 25 yasindayim bu haziran sonu düğümün olucak inşallah o zaman 26 yaşıma girmiş olucam. Çevremde ki tüm arkadaslarim ya evli ya da çocuklu benim gibi bir iki kişi kaldı sadece. Bu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim. Geçen yıl beni çok olumsuz etkileyen bir tanıdığımız vardı. Bana evlenme evlilik çok kötü diyerek beni evlilikten sogutmustu. Bende çok ağır depresyona girip düğünü ertelemistim. Şimdi de pişmanım ama pişmanlık fayda etmiyor.
Normalde iki yıl falan çocuk düşünmeyiz gezeriz diye düşünüyordum ama bu gidişle çok geç kalicam diye düşünüyorum. En azından 1 yıl sonra olur onunda garantisi yok tabiki. Kısacası şuan hayata geç kaldığımı düşünüyorum. yaşlı anne ve baba olmak istemiyorum. Benim durumum da olan yada benim yaşlarımda benzer durum yaşayanlar var mı?
Bir insanın lafıyla ağır depresyona girecek kadar zayıf bir psikolojiye sahip olan,26 yaşında evlenip 2 yıl sonra çocuk yapmayı,yani 29-30 yaşında anne olmayı yaşlı geç kalmışlık olarak gören biri evlenmesin yaa.
Ağır mı oldu yav+1
ayni düsüncedeyim ama agir konusmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?