Çok mu geç kaldım

Ben de 25 yaşındayım canım Yen'i hamileyim 15 aylık evliyken oldu bebiş. 10 ay hap kullandım sonra bıraktım akışına Allah ne zaman yazdıysa o zmn oluyor kimisinin hemen kimisinin 5-6 yıl sonra yani bunları planlamaya kalkma ayrıca benim üniversite sınıf arkadaşlarımdan 3-5 kişi evlendi sadece Yani kimseden geri kalmadın bi sakin ol önce evliliğine alış. Zor diyenlere de takma olay sen ve eşinde bitiyor tamam burada da okuyoruz sorunlar yaşayan çok boşanan çok ama kimse sonunu düşünerek evlenmedi herkesin amacı mutlu olmaktı eninde sonunda herkes kaderini yaşıyor ve insanoğlu her türlü mutlu olmanın yolunu buluyor başımıza ne gelecek kaygısıyla hiçbir adım atamayız sakin ol fıstık

Arkadaş ya saçmalamaaa artık otuzdan sonra evlılık oluyor ben 27 de evlendım 28 çocuk oldu ama bana erken gelıyor şimdi evlılık basit bıseu degıl oyle

29 yaşında evlendim 32 yaşındayım hala çocuk yok ben ölem bari yaaa

26 yaşındayım aday adayı bile yok ben taşı taragi topluyorum o zaman

Hemen hemen aynı yaşlardayız.
Yazın evlendim bende.
Ve kendimi geç kalmış hissetmedim hiç bir zaman.
Bence bunu kafana takma ve oluruna bırak.

21 yaşında evlendim şuan 29 bitiyor.şimdiki aklım olsa ya şuan yada hiç evlenmezdim:)boşuna üzülme yani.

Ben 26 yaşına kadar hayatımda ciddi ilişki bile düşünmüyordum.
Bir sorun olmazsa da 30 yaşında anne olacağım.
Bunu bile erken mi diye sorguluyorum.
20li yaşlar gezmek eğlenmek içindir, ağır sorumluluklar için değil. :)
Gençlik bir kere yaşanıyor.

Bence çocuk yapma yaşı 30-35 arası
Ve not olarak çocuk evlilikten daha büyük sorumluluk...çok uyu iyi beslen sinir yapma sessizliği derin derin hisset zira bir kaç yıl yok sana bu lüks :)))

Nereye geç kaldınız ? Nereye yetişeceksiniz ? Herkes evlenecek , herkes çocuk sahibi olacak diye birşey yok. Sanki bir görevmiş gibi anlatmışsınız. Boşverin hayatınızı yaşayın.

Bir insanın lafıyla ağır depresyona girecek kadar zayıf bir psikolojiye sahip olan,26 yaşında evlenip 2 yıl sonra çocuk yapmayı,yani 29-30 yaşında anne olmayı yaşlı geç kalmışlık olarak gören biri evlenmesin yaa.

çok geç kalmışsın bu yaştan sonra evlenme bence
ne olur şaka yaptım de,
2 yıl sonra yaşlı anne baba olmak geç kalmak falan dedin devreler yandı bende
yaşım nerdeyse 35, belki bir 5 sene sonra bir tane daha doğururum diyorum ve hiç yaşlı anne olur muyum kaygım yok, yaşlanmama çooook var daha...
bu arada 23 yaşımda evlendim 30 da anne oldum, bırak yaşlı anne olmayı gayet genç bir anneyim bence

+1
ayni düsüncedeyim ama agir konusmak istemedim

26 27 annelik için çok uygun bir yaş bir yıl sonra yaparsın millete bakarsan oooo annem benim yaşımdayken 6 çocuğu vardı benim bir 30 yasindayim rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur herşey

Ben genç yaşta evlenip anne olan biri olarak yirmili yaşlarımı hiç yaşamamış gibiyim onun için hiç üzülmeye deymez bu günler bir daha gelmez yaşa tadını çıkar bence annelik her yaşta güzel yeterki rabbim nasip etsin

30 lu yaşlarda evlene kızlar olarak biz ne yapalım o zaman ölelim mi?? saçma düşünceler bunlar.

19'da evlenip 20'de anne oldum 25'de iki çocuklu anne oldum ama bunun için üstün hizmet madalyası da almadım
Genç anne olmanın hava atmak dışında da bi faydasını henüz görmedim ..

35 desen anlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…