Çok mu geç kaldım

Nasıl ya cok mu boş kaldın canım... Ben 35 yaşındayım, daha yeni yeni cocuk düşünüyoruz...
Evleniyorsun sonuçta eşinle oturur karar verirsiniz... Oda istiyorsa sende istiyorsan imkanlarda el verirse yaparsın... Kafaya takmaya ne gerek var...

ne alaka geç kalmak. evliliği yaşamadan yap çocuk ardından anlaşamayıp boşanınca olan çocuğa olsun

Hayir niye gec kalmis olasiniz simdi durumlar boyle oluyo okuyup is kurma falan filan anca yani.Ben 91 dogumluyum 2 yasinda bebegim var ikinciye hamileyim siz gec kalmadiniz tam vaktinde yapıyorsunuz herseyi ben cok erken davrandim sadece sizden kucuklere bakıp gec kalmis gibi gormeyin kendinizi

Geç kalmak mı Ben 27 ye girdim 1 buçuk senelik evliyim bıraksalar 3-4 sene daha düşünmem acelemiz nedir

Siz kadinlar neden hemcinslerinize kadar bu kadar gaddarsiniz. Ne yani sizin isteğinize göre konumu kapattiriyorsunuz. Komiksiniz

Ha ha ha. Hangi yoruma evet haklisiniz dedin peki? Herkes emek verip yaziyor burda demi. Zamanimizi bosa caliyorsunuz ya.

Arkadas bu forumda nasil bir dengesizlik var ya. Konuyu acarlar sonra millet aksine yorum yapinca yok yok inadina dedigini savunurlar sonrada dayanamayan 'Siz Kadinlar' diye baslayan cumlelerden skldm haa.! Baslarim sizin derdinizede sizede.

Allaaahin gec kalmis nenesi.

30undan önce evlilik bana evcilik gibi geliyor. Bırak 26-27sinde cocuk sahibi olmayı. Zaten milletin lafıyla düğün erteletiyorsanız o işten de hayır gelmez boşverin.

28 yasinda evlendim. Ilk cocugumu kucagima 31 yasinda aliyorum. Hic birseye gec kaldigimi da dusunmuyorum. Sen de gec kalmadin tabi. Sendeki yine dugun oncesi psikolojik baski. Rahat ol. Gununu yasamaya bak. Yine senin kararin tabi ama ilk bikac sene cocuk zaten dusunme, kari koca rahat yasamanin tadini alin once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…