- 23 Kasım 2014
- 306
- 87
- 298
- 34
Merhaba arkadaşlar. 25 yasindayim bu haziran sonu düğümün olucak inşallah o zaman 26 yaşıma girmiş olucam. Çevremde ki tüm arkadaslarim ya evli ya da çocuklu benim gibi bir iki kişi kaldı sadece. Bu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim. Geçen yıl beni çok olumsuz etkileyen bir tanıdığımız vardı. Bana evlenme evlilik çok kötü diyerek beni evlilikten sogutmustu. Bende çok ağır depresyona girip düğünü ertelemistim. Şimdi de pişmanım ama pişmanlık fayda etmiyor.
Normalde iki yıl falan çocuk düşünmeyiz gezeriz diye düşünüyordum ama bu gidişle çok geç kalicam diye düşünüyorum. En azından 1 yıl sonra olur onunda garantisi yok tabiki. Kısacası şuan hayata geç kaldığımı düşünüyorum. yaşlı anne ve baba olmak istemiyorum. Benim durumum da olan yada benim yaşlarımda benzer durum yaşayanlar var mı?
Normalde iki yıl falan çocuk düşünmeyiz gezeriz diye düşünüyordum ama bu gidişle çok geç kalicam diye düşünüyorum. En azından 1 yıl sonra olur onunda garantisi yok tabiki. Kısacası şuan hayata geç kaldığımı düşünüyorum. yaşlı anne ve baba olmak istemiyorum. Benim durumum da olan yada benim yaşlarımda benzer durum yaşayanlar var mı?