• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu geç kaldım

Nerozey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
306
87
298
34
Merhaba arkadaşlar. 25 yasindayim bu haziran sonu düğümün olucak inşallah o zaman 26 yaşıma girmiş olucam. Çevremde ki tüm arkadaslarim ya evli ya da çocuklu benim gibi bir iki kişi kaldı sadece. Bu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim. Geçen yıl beni çok olumsuz etkileyen bir tanıdığımız vardı. Bana evlenme evlilik çok kötü diyerek beni evlilikten sogutmustu. Bende çok ağır depresyona girip düğünü ertelemistim. Şimdi de pişmanım ama pişmanlık fayda etmiyor.
Normalde iki yıl falan çocuk düşünmeyiz gezeriz diye düşünüyordum ama bu gidişle çok geç kalicam diye düşünüyorum. En azından 1 yıl sonra olur onunda garantisi yok tabiki. Kısacası şuan hayata geç kaldığımı düşünüyorum. yaşlı anne ve baba olmak istemiyorum. Benim durumum da olan yada benim yaşlarımda benzer durum yaşayanlar var mı?

72 yaşında anne olanı gördükten sonra,niye nereye geç kalasınız.
35 yaşına girdim,çocuk istemiyorum,istersem ileride aman yaşım vs diye bahane uydurmam yaparım seve seve.Kuralı kaidesi yok ki bu işin.
2 yıl gezmek vs istiyorsunuz eşinizle.Yapamazsanız o çocuk size hep batar,şikayet edersiniz.Çocuk var evden çıkamam,gezemiyorum vs vs bi sürü şey.
Ayrıca çocuğunuz hemen olmayabilir de.
Hayırlı olanı versin Rabbim.

Merhaba arkadaşlar. 25 yasindayim bu haziran sonu düğümün olucak inşallah o zaman 26 yaşıma girmiş olucam. Çevremde ki tüm arkadaslarim ya evli ya da çocuklu benim gibi bir iki kişi kaldı sadece. Bu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim. Geçen yıl beni çok olumsuz etkileyen bir tanıdığımız vardı. Bana evlenme evlilik çok kötü diyerek beni evlilikten sogutmustu. Bende çok ağır depresyona girip düğünü ertelemistim. Şimdi de pişmanım ama pişmanlık fayda etmiyor.
Normalde iki yıl falan çocuk düşünmeyiz gezeriz diye düşünüyordum ama bu gidişle çok geç kalicam diye düşünüyorum. En azından 1 yıl sonra olur onunda garantisi yok tabiki. Kısacası şuan hayata geç kaldığımı düşünüyorum. yaşlı anne ve baba olmak istemiyorum. Benim durumum da olan yada benim yaşlarımda benzer durum yaşayanlar var mı?

toplumun sana dayattığı değer yargıları ile mi yaşamak istiyorsun yoksa kendi mutluluğunu yakalayacağın bir hayat mı istiyorsun?
kime göre neye göre geç?

Ben :KK45:ama depresyonsuz:halay:90 Ağustos doğumluyum 2016 şubatta evlendim.geç kalmış görmedim kendimi çok.okuyunca biraz çalışınca bu yaşı buluyor insan.benm de iki çocuklu 3.yü düşünen arkadaşlarım var.Ben lise sondayken onlar evleniyordu :skandal:
İnşallah hayırlı zamanda da çocuk sahibi olursunuz

Dur canım daha yeni yaşıyorsun gençliğini :)

25 yaş mı geç ? Millet artık ilk çocuğunu 30 dan sonra doğuruyor. Eski zamanla şimdi ki zaman bir degil. Eskiden 17 18 yaşında genç anne iken günümüzde artık 25 26 genç anne yaşı.

Geç kalmışsın. Seneye menopoza girersin zaten. Sen ilk geceden çocuğu yapmaya çalış. Yoksa anne olmayı rüyanda görürsün.
Seforaaa cok fenasinnn kiz :halay:

Bazi seyler kendi elinde bazilarida takdir Allahtan. Ben mesela 24 yasinda evlendim 4 senedir evliyim. Bilerek cocuk yapmadik daha rahat gezelim edelim felan filan diye. Pismanda degilim. Simdi yavas yavas dusunuyoruz Allahta verirse insallah. Akisina biraktik yani. Sende akisina birak kuzum. :KK66: Abartma.

bende 91 doğumluyum 1 senelık evliyim. 2 yıl dolmadan dusunmuyorum. benimde yaşıtlarımda da 2ye yapanlar var. ben daha evliliğe yeni adapte oldum çoçuk şuanda beni aşar. hayatımın en güzel yılları çocuk cok fazla sorumluluk geliyor artık bana ya.

Seninle ayni yasta evlendim.9 sene oldu.3cocugum var.ben de bu taraftan bakinca erken mi evlendim ya hu diyorum:)
Herkes kendi hayatini yasar.evlilik oncesi kapilma bu kuruntulara.hazirliklarin tadini cikar.kapa kulaklarini olumsuzluklara.huzurlu olmaya bak.

Gerçekten çok geç kalmışsın ya. hemen çocuk yap, hemennnnnnn. düğünü falan bekleme sakın.

Daha erken canım dur bakalım bi evlen,evliliginin tadını çıkar,sonra Allahin izniyle olursa olur.olmayanlar napsin

Ben de 25 yaşımda evlendim ama hiç geç kalmamışım aksine tam zamanında evlenmişim bende.
5 sene beraberdik eşimle o yüzden daha uzatmak istemedim ama uzatsam bile sorun olmazmış çünkü evlensek diye hayal kurarken o günlerin tanıdı çıkaramamışım.
Şimdiki aklım olsa o günlerin tadını çıkarırdım hatta :)
Ama evlilik kötü değil, doğru insanla yapıldıysa...

çevrenin söylediklerine, dayatmalarına çok önem veriyorsun etkileniyorsun anlaşılan.
işin zor. hayat zor geçer böyle.

Back
X