- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi QueenDenizz
Hanımlar hepinize merhabalar öncelikle.
Size danışmak istedigim ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica edeceğim bir konu var. Evde oturmaktan midir bilinmez bu konu bana baya baya dert oldu.
Şimdi şöyle ki ben 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep bir ensturman çalmak istemişimdir. Keman çalmak içimde kalan bir uktedir.
Ama sadece istedim maalesef herhangi bir girişimde bulunmadım hayat telaşından.
Ama artık ertelemek istemiyorum bu hayali. Keman çalmayı öğrenmek istiyorum şimdi.
Etrafımdaki insanlara keman dersi almak istediğimi falan söyleyince deliymişim gibi bakıyorlar. Yaşımın müsait olmadığını söylüyorlar bana. Onların yorumları keman çalma istediğimi asla baltalamıyor ama kendime olan güvenimi baltalıyor.
Sizce ben bu yaşımda keman çalmayı öğrenebilir miyim?
Aranızda bu konuda tecrübesi olan var mı?
Ensturman çalmanın yaşı var mı?
Yorumlarınızı benden esirgemezseniz çok mutlu olurum.
Size danışmak istedigim ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica edeceğim bir konu var. Evde oturmaktan midir bilinmez bu konu bana baya baya dert oldu.
Şimdi şöyle ki ben 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep bir ensturman çalmak istemişimdir. Keman çalmak içimde kalan bir uktedir.
Ama sadece istedim maalesef herhangi bir girişimde bulunmadım hayat telaşından.
Ama artık ertelemek istemiyorum bu hayali. Keman çalmayı öğrenmek istiyorum şimdi.
Etrafımdaki insanlara keman dersi almak istediğimi falan söyleyince deliymişim gibi bakıyorlar. Yaşımın müsait olmadığını söylüyorlar bana. Onların yorumları keman çalma istediğimi asla baltalamıyor ama kendime olan güvenimi baltalıyor.
Sizce ben bu yaşımda keman çalmayı öğrenebilir miyim?
Aranızda bu konuda tecrübesi olan var mı?
Ensturman çalmanın yaşı var mı?
Yorumlarınızı benden esirgemezseniz çok mutlu olurum.