Çok mu gerekli yoksa ben mi bencilim

Aye_1453

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
13
4
1
Merhaba hanımlar benim sıkıntım eşim..( yeni üyeyim umarım doğru yere konu açmışımdır)1,5 yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz. her konuda olmasa da anlaşıyoruz..mutluyum ama iş cinselliğe gelince çok mutsuzum kendimi yiyip bitiriyorum evliliğin ilk haftasından beri konuşuyorum fayda etmiyor kabullendim artık bu durumu. Ama aklımda hep bu konu her yeni evliyi görünce imreniyorum. 10 günde bir birliktelik oluyor onda da pişmanlık duymaya başladım işe geç kalacak keşke yapmasaydım diye vicdan azabı çekiyorum .. Cinselliği fazla düşünmemek için ne yapmalıyım? Lütfen cinselliğin herşey olmadığını söyleyin teselliye ihtiyacım var..

Esin ne diyor bu 10 günde bi olmasına senin pişmanlik duymana?

Konuşmaktan çok yoruldum haklısın diyor yine aynen devam..

Evlilikte cinsellik önemlidir hele yeni evliyseniz
Problemlerden kaçarak kurtulamazsınız
Oturun konuşun problem nerde halledin gerekirse yardım alın
Şimdi kaçarsanız başka bir şekilde karşınıza daha büyük bir sorun olarak çıkar

Eşiniz mi 10 günde bir istiyor siz daha mi sık olsun istiyorsunuz o kısmı anlayamadım

O çok fazla sorun yapmıyor. Ben 19 yaşımdayım eşim 28 acaba ondan mı diye düşünüyorum. Hormonlardan kaynaklı bişey olabilir mi acaba benim daha fazla düşünmem.

Canım nasıl bir düşünce bu sabah işe geç kalacak ve pişmanlık
Bunu takıntı haline getirmissin
Esinin seni bu konuda rahatlatmasi lazım yani işe geç kalmam fln diye

Yada çok çok sorun ediyorsan psikolojik yardım al
Yeni evlilikte 10gun çok uzun bir süre ayda üç kez fln

O çok fazla sorun yapmıyor. Ben 19 yaşımdayım eşim 28 acaba ondan mı diye düşünüyorum. Hormonlardan kaynaklı bişey olabilir mi acaba benim daha fazla düşünmem.
Hayır canım
Haftada iki üç kez normali

Kendimi hep eksik hissediyorum bu konuda. cinsellik konusu açıldığında derin bi nefes alıyorum kimseye anlatmadım hiç bir zaman beni eksik görürler diye acındırmak istemedim. bi yarım eksik gibi ama ne yapsam boş malesef o kadar da kendime bakarım olmayınca olmuyor. Sizden böyle de mutlu olabileceğimi duymak istiyorum belki işe yarar

Neyini anlamadın ateşli bi ortam lazım diyorum. Renklendirin monotona dökmeyin
İnan yapmadığım şey kalmadı zaten cilveli biri sayılırım ona rağmen böyle ben çaba göstermesin belki daha uzun süre geçerdi

Esin 10 gunde bir olmasini normal olarak tarif ediyor heralde sana sende sucluluk hissediyorsun?

İnan yapmadığım şey kalmadı zaten cilveli biri sayılırım ona rağmen böyle ben çaba göstermesin belki daha uzun süre geçerdi
Son zamanlarda kötü ciddi bi olay yaşadımı bir yakınını kaybetmek gibi. O dönemdede erkekler ilgisizleşiyor cinselliğe

Niye kötü hissediyorsunuz ki sevdiginiz adamı arzulamaniz gurur oksayiici bile olmalı onun için. Yani bazı insanlar çok Cinsellige düşkün değillerdir ama yeni evlisiniz en baştan beri böyleyse bilemedim ki. Belki onu biraz heyecanlandirirsaniz daha çok üstünüze düşecektir kendinizi kötü hissederek yaklasiyorsaniz biraz pasif duruyorsunuz gibi geldi kocaniz o sizin her zaman onun gelmesini beklemeyin siz gidin birkaç kere sürprizler yapın hoşuna gidebilecek şeyler düşünün yaşınız genç biraz utangaçlık olabilir çekingen yaklaşanız da araştırın yapın bir dünya şey vardır İnternette üzülmeyin biraz atak davranın kimi erkek masum çekingen kadınlardan hoşlansa da o işin olması için kadının da biraz nasıl desem dişli olması lazım diye düşünüyorum

Son zamanlarda kötü ciddi bi olay yaşadımı bir yakınını kaybetmek gibi. O dönemdede erkekler ilgisizleşiyor cinselliğe
Hayır canım. evliliğin ilk zamanlarında hafta da 2 sonra 1 şimdide 10 günde 1 oluyor. bu konunun dışında çok iyi anlaşıyoruz dışarıdan görenler bile birbirinize aşkla bakıyorsunuz diyor

Öncelikle çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp uzun uzun yazdığın için ama inanki o konuda hiç çekinmem gider alırım hatta o bana bi adım gelsin ben ona koşarım ama fayda etmiyor sanmıyorum benim kadar kimse çabalamış mıdır?

Valla canım sen ona koşuyorsan o yine sana gelmiyorsa bence bir danismandan yardım alabilirsin belki altında başka bir şey de yatu
Iyordur adamın. Hoş 19 yaşında tazecik karısı var 10 gün nedir çok afedersiniz ben dayanamazdim herhalde :/ bunu çok kafaya takarsan bir süre sonra kendini iyice yetersiz görursun sen de soğumaya başlarsın İyice kopar aman sakın öyle yapma. Nasıl çabaladigini en iyi sen bilirsin ama biraz daha farklı şeyler denemeye çalış derim bi ihtimal.

Benim bi arkadaşım hamileliginin sonlarina doğru kocasının suyuna şap katmıştı sen de tam tersini yap onu harekete geçirecek seyler yedir içir olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…