Ateş lazım size.
Hayır canımO çok fazla sorun yapmıyor. Ben 19 yaşımdayım eşim 28 acaba ondan mı diye düşünüyorum. Hormonlardan kaynaklı bişey olabilir mi acaba benim daha fazla düşünmem.
Neyini anlamadın ateşli bi ortam lazım diyorum. Renklendirin monotona dökmeyinAnlayamadım?
İnan yapmadığım şey kalmadı zaten cilveli biri sayılırım ona rağmen böyle ben çaba göstermesin belki daha uzun süre geçerdiNeyini anlamadın ateşli bi ortam lazım diyorum. Renklendirin monotona dökmeyin
Son zamanlarda kötü ciddi bi olay yaşadımı bir yakınını kaybetmek gibi. O dönemdede erkekler ilgisizleşiyor cinselliğeİnan yapmadığım şey kalmadı zaten cilveli biri sayılırım ona rağmen böyle ben çaba göstermesin belki daha uzun süre geçerdi
Hayır canım. evliliğin ilk zamanlarında hafta da 2 sonra 1 şimdide 10 günde 1 oluyor. bu konunun dışında çok iyi anlaşıyoruz dışarıdan görenler bile birbirinize aşkla bakıyorsunuz diyorSon zamanlarda kötü ciddi bi olay yaşadımı bir yakınını kaybetmek gibi. O dönemdede erkekler ilgisizleşiyor cinselliğe
Öncelikle çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp uzun uzun yazdığın içinNiye kötü hissediyorsunuz ki sevdiginiz adamı arzulamaniz gurur oksayiici bile olmalı onun için. Yani bazı insanlar çok Cinsellige düşkün değillerdir ama yeni evlisiniz en baştan beri böyleyse bilemedim ki. Belki onu biraz heyecanlandirirsaniz daha çok üstünüze düşecektir kendinizi kötü hissederek yaklasiyorsaniz biraz pasif duruyorsunuz gibi geldi kocaniz o sizin her zaman onun gelmesini beklemeyin siz gidin birkaç kere sürprizler yapın hoşuna gidebilecek şeyler düşünün yaşınız genç biraz utangaçlık olabilir çekingen yaklaşanız da araştırın yapın bir dünya şey vardır İnternette üzülmeyin biraz atak davranın kimi erkek masum çekingen kadınlardan hoşlansa da o işin olması için kadının da biraz nasıl desem dişli olması lazım diye düşünüyorum
Öncelikle çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp uzun uzun yazdığın içinama inanki o konuda hiç çekinmem gider alırım hatta o bana bi adım gelsin ben ona koşarım ama fayda etmiyor sanmıyorum benim kadar kimse çabalamış mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?