Çok mu gerekli yoksa ben mi bencilim

Gece gece güldürdün valla
Gece gece güldürdün valla şey diye düşünmüştüm aslında hamile olursam inşallah çocuğuma adarım kendimi hiç düşünmeye vaktim olmaz bende sorun etmem diye ama tavsiyenizi düşüneceğim

Kız sen deli misin ne çocuğu tadını çıkar daha genceciksin. Hem düşünmem ne demek bence evliliğin bel kemiklerinden bu konu kaç ailede huzursuzluk oluyor. Kaldı ki en doğal hakkınız kocalik vazifesini yerine getirmedi diye bosanabiliyor bile insanlar. Gece gece felaket tellallığı yapmıyim bence siz önce bu sorunu çözün çocuk olduktan sonra daha da zorlaşır ier

Guldurduysem ne mutlu valla ben de kendi dertlerimi unutmaya giriyorum buraya başkalarının derdine ortak olmak iyi geliyor sen bu yöntemi de dene bakalım hayırlisiyla yola gelir seninki insallah

Aynen öyle bende içimde kalmasın dökeyim dedim başka ciddi bi sorunum yok elhamdülillah. Bunu da atlatırsam inşallah daha mutlu bi yuvam olabilir belki boşanmaya gitmeden. Çok teşekkür ederim tekrardan bu saatte benim derdimle uğraştığın için Rabbim gönlüne göre versin inşallah iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…