- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
merhaba arkadaşlar
Belki size basit gelecek buna mı taktın diyeceksin ama hassas biriyim sanırım..
Şimdi benim ailemde ; örneğin babamla alışverişe gittik eve dönüyoruz bir çok poşet var..
babam alabileceği kadarını alır bana bi kaç poşet kalır kardeşim de öyle ağır taşıtılmaz kadınlara. Yani 10 poşet varsa 2-3 tane hafiflerden verilir anneme kızlardeşime ya da bana
Sonuçta erkekler daha ağır taşıyabiliyor yapıları gereği.
Ama eşim sanki tam tersi.. mesela bi yerden dönüyoruz eşit paylaştırıyor .
Mesela bebek arabasını çıkarıcaz bagajdan. Ben çıkarıyım sen puseti yerleştir diyor yani her şey eşit olacak. Ben onları çıkarıp yerleştirirken sen bakıcak mısın diyor.
ama mesela erkek kardeşim elimde bi poşet olsa alır.. centilmenliktir bu yanlış mı düşünüyorum.
çevremde görüyorum o tarz işleri erkekler yapıyor hep. Eşimin ailesi de öyle.
Ya da arabayla bi yere bırakılacak kv mi hiç bırakmaz kp. Otobüslerle gider kadın.
Babam mesela evde ve işi yoksa otobüse bindirmez annemi.
Eşim de hiç sevmiyor öyle almayı falan mesela arkadaşıma gidiyorum dönerken ben gelmeden dön diyor o kadar yoldan gelip beni mi alcakmış.. yani otobüslerle zorlanma falan demiyor hiç.
Bunda bi gariplik yok mu?
Belki size basit gelecek buna mı taktın diyeceksin ama hassas biriyim sanırım..
Şimdi benim ailemde ; örneğin babamla alışverişe gittik eve dönüyoruz bir çok poşet var..
babam alabileceği kadarını alır bana bi kaç poşet kalır kardeşim de öyle ağır taşıtılmaz kadınlara. Yani 10 poşet varsa 2-3 tane hafiflerden verilir anneme kızlardeşime ya da bana
Sonuçta erkekler daha ağır taşıyabiliyor yapıları gereği.
Ama eşim sanki tam tersi.. mesela bi yerden dönüyoruz eşit paylaştırıyor .
Mesela bebek arabasını çıkarıcaz bagajdan. Ben çıkarıyım sen puseti yerleştir diyor yani her şey eşit olacak. Ben onları çıkarıp yerleştirirken sen bakıcak mısın diyor.
ama mesela erkek kardeşim elimde bi poşet olsa alır.. centilmenliktir bu yanlış mı düşünüyorum.
çevremde görüyorum o tarz işleri erkekler yapıyor hep. Eşimin ailesi de öyle.
Ya da arabayla bi yere bırakılacak kv mi hiç bırakmaz kp. Otobüslerle gider kadın.
Babam mesela evde ve işi yoksa otobüse bindirmez annemi.
Eşim de hiç sevmiyor öyle almayı falan mesela arkadaşıma gidiyorum dönerken ben gelmeden dön diyor o kadar yoldan gelip beni mi alcakmış.. yani otobüslerle zorlanma falan demiyor hiç.
Bunda bi gariplik yok mu?