• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu hızlıyım?

Bakin , o arabada icme sarhos olma vs yi ben univesitede yaptim. Gezme tozna flort etmeyi de univesitede yaptim. Ama siz cevre baskisi yuzunden yapamamissiniz. Yapsaydiniz, bunlar zaten icinizde kalmazdi. Icinizde kalan cilgin hayat istegi ozgur kalinca ortaya cikmis. Benim 20 yasimda yasadiklarimi siz simdi yasiyorsunuz.

Herkesin hizli yasayip duruldugu bir donem oluyor. Siz daha once bu donemi yasamadiysaniz simdi yasamaniz normal, kendinize cok yuklenmeyin derim.
bencede çok haklısınız teşekkür ederim

hayır sadece antidepresan vermekle yetindi
kullandım da nispeten etkili oldu ama bu defa da iş ve okul hayatımı kötü etkiledi.Herzaman bir baygınlık hali uyuşukluk en nihayetinde tedaviyi yarım bıraktım.
Teyzem de böyle aniden değişti
sizinki gibi travmatik bir olaydan sonra ..bir daha başka bi doktora gdin bence
bana onu hatırlattınız

Unutmadan hizli hayat konusunda tavsiye de vermek isterim:)))

Mesela benim kuralim haftada 2 gun disari cikmakti , cuma cumartesi , o yetiyor zaten. Hafta ici disari cikcaksam da kafeye giderdim mesela arkadaslarimla kendimi cok yormazdim. Neyse, cuma gece klubune giderdim. Cumartesi gun ici gezdikten sonra raki baliga. Iciceksem cuma icerdim zira pazar uyanip ders calismak icin cumartesi ayik olmakta fayda var:))

Demeye calustigim su ki, hizli yasama, gezme isini de duzgun ve programli bir sekilde yapabilursiniz. Hem kafaniz hem vucudunuz daha az yorulur, hem de dagitmazsiniz.Ozgurlugun tadini cikarmak icin ille de yozumaniza gerek yok.

Gezmek istihorsaniz gezin tabi ama bunu tozumadan ve dagitmadan yapmak ruh ve beden sagligi acisindan daha iyi diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
aslında geçmişte yapamadıklarınızın acısını çıkartıyorsunuz...
ama artık dur demenin vakti geldi..çünkü epey yanlış yapmışsın...
artık yaptıklarının farkındasın ve birdaha böyle şeyler yapma...

Beraberlik yaşadığımı yazdım önce ki yorumlarım da
ayrıldıktan sonra duygusal bir boşluktaydım sanırım bana en yakın olan herşeyimi paylaştığım arkadaşımla yaşadım bunu üstelik bana hep evleneceğini söylemesine,ilerisi olmayacağını tembihlemesine rağmen..
sonrasında evlendi ve bu defa kendimi kullanılmış gibi hissettim oysa ki bende istemiştim bunun üzerine zaten bozuk olan psikolojim iyice bozuldu sonra art arda olaylar taciz edildim , ailemle aram bozuldu vs. derken unutmak,uyuşmak için çözümü alkolde buldum..
şimdi de alkolik olmaktan korkuyorum.
sanki vücudum ihtiyaç duyuyor buna
hergün içmiyorum ama fırsatını bulsam hergün içeceğim o derece yani :(

türbanı çıkarmayı emin olun istiyorum çünkü onu layıkıyla taşımıyorum ama bu konuda çevre baskısı var
ailem çevrem kimseye bunu kabul ettiremem
başka şehire taşınma imkanım olsa bunu en çok ben isterim :(

Bayan bunca zaman muhafazakar devre baskisinda yasamissiniz , ondan bunalmissinizdir. Ozgur kalinca dagitmissiniz, belki de gercekten yapmak isteyip yapamadiklarinizi yaptiniz. Belki karakteriniz cidden cilgin ama mahalle baskisi yuzunden yasayamadiniz. Belki kafesten cikinca saga sola saldiran kus psikolojisindesiniz bilmiyorum.

Sonuca geleyim ben yaptiklarinizda yanlis bir sey goremedim. Cinsel acidan verimli yastasiniz, farkli insanlari deneyimlemek istediyseniz eyvallah. Bunda yanlis bir sey yok.

Icki seviyorsaniz icin lakin yalniz basina icmek saglikli degil tehlikeli. alkolizmle sonuclanabilir dikkat. Ben disari ciktigimda arkadaslarim da iciyorsa sarap icmeyi severim ama evime almam mesela.

Bir de bence siz turbani da kendi istediginile giymiyorsunuz, cevre baskisi diye dusundum.

Sonuca geleyim gunubirlik yasamak isteyip bir muddet yasamissiniz, caniniza degsin. Tozuyup bunu butun hayat boyu surdurmediginiz surece problem yok bence. Kendinize cok yuklenmeyin derim.

Duzgun biriyle de tanismissiniz, onunla mutlu olmaya bakin derim.

Bir de ufak bir tavsiyem var, cevrenizi degistirin. Siz muhafazakar cevreden bunalmissiniz. Sizjn yerinizde olsam baska bir sehre tasinirdim, turban da giymezdim.

Unutmadan hizli hayat konusunda tavsiye de vermek isterim:)))

Mesela benim kuralim haftada 2 gun disari cikmakti , cuma cumartesi , o yetiyor zaten. Hafta ici disari cikcaksam da kafeye giderdim mesela arkadaslarimla kendimi cok yormazdim. Neyse, cuma gece klubune giderdim. Cumartesi gun ici gezdikten sonra raki baliga. Iciceksem cuma icerdim zira pazar uyanip ders calismak icin cumartesi ayik olmakta fayda var:))

Demeye calustigim su ki, hizli yasama, gezme isini de duzgun ve programli bir sekilde yapabilursiniz. Hem kafaniz hem vucudunuz daha az yorulur, hem de dagitmazsiniz.Ozgurlugun tadini cikarmak icin ille de yozumaniza gerek yok.

Gezmek istihorsaniz gezin tabi ama bunu tozumadan ve dagitmadan yapmak ruh ve beden sagligi acisindan daha iyi diye dusunuyorum.

her zamanki gibi hislerime tercüman olunmuş =))

konu sahibi bence hızlı değilsin gençliğinin tadına varıyosun sadece

hayata bir kere geliyoruz dilediğin gibi yaşa

düzenli durağan yaşamları hep sıkıcı bulmuşumdur zaten

türbanı çıkarmayı emin olun istiyorum çünkü onu layıkıyla taşımıyorum ama bu konuda çevre baskısı var
başka şehire taşınma imkanım olsa bunu en çok ben isterim :KK43:

tesettürü cikarmak yerine ona uygun yasamaya baslamalisin, battikca batarsin ,kendine gelmelisin, ne demek elinde olsa hergün icersin. durumun vahim...yeniden düzgün mutlu bir hayat kurmak icin bi adim atmalisin,cözüm alkolde degil ,sagligini da ayni zamanda tehlikeye atiyorsun..

önemli olan yaptığın yanlışlardan ders almış olmak ki, sen bunu başarmış gibisin.umarım bundan sonraki hayatında bu hataları yapmaz ve kendine iyi bir hayat kurarsın.

Şu zaten çoğu şeyi özetliyor. Bu kadar yıl yaşamak istemediğiniz şekilde yaşamışsınız, şimdi biraz imkan bulunca köküne kadar kullanıyorsunuz.
Türbanlıyken olmak istediğiniz insan değilsiniz, şu halde de değilsiniz. Arasını bulmanız lazım.

ayrıldıktan sonra duygusal bir boşluktaydım sanırım bana en yakın olan herşeyimi paylaştığım arkadaşımla yaşadım bunu üstelik bana hep evleneceğini söylemesine,ilerisi olmayacağını tembihlemesine rağmen..
sonrasında evlendi ve bu defa kendimi kullanılmış gibi hissettim oysa ki bende istemiştim bunun üzerine zaten bozuk olan psikolojim iyice bozuldu sonra art arda olaylar taciz edildim , ailemle aram bozuldu vs. derken unutmak,uyuşmak için çözümü alkolde buldum..
hergün içmiyorum ama fırsatını bulsam hergün içeceğim o derece yani :KK43:

Bakın ben de genele göre sık alkol tüketirim, güzel de içerim. Severim de. Ama bunu istediğim kadehte bırakabilecek kadar ve zevk için yapıyorum, ihtiyacım olduğu için değil.

Tehlikeli bir çizgidesiniz.

Eve alkol almayın bir süre.

Bakın ben de genele göre sık alkol tüketirim, güzel de içerim. Severim de. Ama bunu istediğim kadehte bırakabilecek kadar ve zevk için yapıyorum, ihtiyacım olduğu için değil.

eve alkol almayınca dışarıda içiyorum arkadaşlarımla bu daha tehlikeli geliyor
netice de uzun zamandır tanıdığım insanlarda değil bunlar :(

Buna ben de katiliyorum. Alkole ihtiyac duymak ya da siginmak cok yanlis.

Kardes toplum baskisindan baska derdin yok ki, niye siginacaksin?? Bak ne guzel seni seven bir herif de var, hayatjn gayet guzel. Ben 28im evde kalma senfonisi caliyorum, sen alkolik olacaksan ben oleyim:)))

başörtünü çıkar bastırılmış olan neyin varsa yaşa
ama o türbanı ve onu edebiyle kullanan insanları bu şekilde temsil etme.
herkes hata yapar ve her hatanın telafisi mutlaka olur,merak etme.

ya kendine gel ya basindakini cikart... bir gurubun adini zedelediginin farkina var. Allah yardimcin olsun.
başörtüyü çıkarmak... bencede.. istemediğin şeyi yapma.. yapmamalısın.. insanlar sarhoş bir başörtülü görünce herkesi zan altında bırakmayı kolay buyuruyorlar.. canımız yanıyor..
hergün içmiyorum ama fırsatını bulsam hergün içeceğim o derece yani :KK43:

zordasın çok zorda.. ailenle ciddi ciddi konuş annem görmesin diye uğraşacağına en çok annenden destek alsan.. seni yargılamadan sevecek ondan başkasının olduğuna inanmıyorum çünkü..
cinsellik yaşamışsın.. evet yaşayabilirsin bu sadece senin vereceğin bir karar.. ama ama amaki.. sen sadece o anlık güven sevilme beğenilme duygusundan yapmışsın ama karşıdaki daha çoook alçalmış bence başkasıyla evleneceği halde aldatmış ve sen buna alet olmuşsun... en çok öbür kıza üzüldüm..
ve sana.. nasıl yaşamak istediğini bilmem ama kendine gel nolur.. birilerinden destek al ama bu kişi seni gerçekten seven biri olsun yani ailenden biri.. yoksa daha zor şeyler yaşarsın

Eve icki alma ve yalniz basina icmeyi birak derim.

Icme arkadasi onemli bir kavram hem guvendigin, sevdigin insanlar olmali, hem de muhabbetleri guzel olmali derim.

Cok tanimadigin insanlarin yaninda sarhos olmak tehlikeli.

başörtüyü çıkarmak... bencede.. istemediğin şeyi yapma.. yapmamalısın.. insanlar sarhoş bir başörtülü görünce herkesi zan altında bırakmayı kolay buyuruyorlar.. canımız yanıyor..

zordasın çok zorda.. ailenle ciddi ciddi konuş annem görmesin diye uğraşacağına en çok annenden destek alsan.. seni yargılamadan sevecek ondan başkasının olduğuna inanmıyorum çünkü..
cinsellik yaşamışsın.. evet yaşayabilirsin bu sadece senin vereceğin bir karar.. ama ama amaki.. sen sadece o anlık güven sevilme beğenilme duygusundan yapmışsın ama karşıdaki daha çoook alçalmış bence başkasıyla evleneceği halde aldatmış ve sen buna alet olmuşsun... en çok öbür kıza üzüldüm..
ve sana.. nasıl yaşamak istediğini bilmem ama kendine gel nolur.. birilerinden destek al ama bu kişi seni gerçekten seven biri olsun yani ailenden biri.. yoksa daha zor şeyler yaşarsın
ailemle hiç anlaşamıyorum hoş anlatsam da bu defa belki iş hayatıma da okul hayatıma da engel olacak,arkadaşlarımla görüşmemi istemeyip evden çıkarmayacaklar.O nedenle hiç bilmemeleri daha iyi..
aslında beni çok düşünüp üzerime düşüyorlar.
ama sanki hayatım da kötü giden herşeyden onlar sorumluymuş gibi tahammül edemiyorum onlara anneme babama kardeşlerime..
annemi bazen günlerce aramıyorum,yanına gitmiyorum yakın olmamıza rağmen çünkü beni didikliyor.Bende buna tahammül edemiyorum.
Ben onunla bunu yaşarken evleneceğini bilmiyordum meğer benimle görüşürken evlilik hazırlığı yapıyormuş.

Back
X