Evet hızlısın.
Daha yolun başında onun davranışlarını yönetmek yerine, akışına bırakıp gözlem yapman daha doğru değil mi?
Bırak sana olduğu gibi gözüksün ..
İşine gelirse devam edersin, yok ben bunla yapamam dersen yol verirsin..
biraz onun çabalamasına müsade et bence...arama her buluşalım dediğinde buluşma...
Bence bu tarz konuları konuşarak çözemezsin .. Senin söylemenle mi sana ilgi gösterip arayıp soracak ..
Zamana bırakmalısın .
hayat sizin etrafınızda dönmüyor.. sürekli sizinle ilgilenmesini beklemeyin..sizin dışınızda da bir hayatı var..
ayrıca, plan yapmıştır vakit ayırmıştır şehir dışına gitmek için..
çok yoğun insan diye hiçbir yere gitmesin mi.. gerekirse sinemaya da gider arkadaşlarıyla kafeye de..
Biraz kendını gerı çek . Bu kadar üstüne gitmeeee
Senelerdir beraber olsanız neyse de daha yeni tanışmışsınız. İşi gücü yoğunluğu bahane edip seninle daha az vakit geçirmesi saçma. Belki bencillik ama benim için uğraş vermeyen adamla işim olmaz. Ayrıca benimle ilgilenmiyorsun havası da verme,kendi içinden gelmesi lazımdı
Biraz sakin evet hızlısın.Adama izin ver seni düşünsün,özlesin.
Cevap ver de atlama hemen :)Bugün de sessiz kalıp yazdıklarına cevap vermicem bolca düşüncek vakti olsun buna rağmen sesi çıkmıyorsa zaten uğraşmaya değmez
Haklısınız ben hani çok özledim falan diyip bunu yapınca çeliştim ondan üsteledim
İlerisini düşünüyorsan bu çocukla, şimdi düzelsede ilerde böyle devam edicek. Aynı modelden bendede var ondan biliyorum
Cevap ver de atlama hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?