Çok mu hızlıyım :(

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlarrr

Bir önceki konumda biriyle tanıştığımı söylemiştim size.Kısaca özetlemem gerekirse biz tanıştık yüzyüze bayağı eğlenceli geçti.Sorun şu ki işyeri kendisinin ve çok yoğun olduğu için sabah bir günaydın akşam da geç saatten sonra konuşuyorduk.Bende vaktini çalmim ben senin demiştim konuşmayalım diye o da hayır senle vakit geçirmek hoşuma gidiyor bunlar çözümlenicek şeyler demişti.

Şimdi sonrasında biz tekrar buluştuk gayet sıcak sevimli eve geldim yine sıcak konusuyoruz ama sonra ertesi gün yine başa döndük.Bende yine ikinci kez aynı konuyu açtım.İşin ilginci cocuk hiç telefonda konuşalım demedi şuana kadar bende telefonda konuşmak istedim.Aradı ve ben bu konuları açtım kızlar dedim ki zamanla düzelcem diyorsun bu zaman ne kadar sürecek falan dedim.Oda sürekli ilgilenmemi istiyorsun ama yoğunum dedi.Bende hayır dedim hiç mi sabahtan akşama kadar bir saniyelik yazıcak vaktin olmuyor ben seni böyle tanıyamam ki dedim.Ne diyorsam sadece haklısın diyor yani buda aldığın kararı uygula demek.Aradan saatler geçiyor ve bana naber tatlım yazıyor bir de .Bende hiçbir cevap vermedim.

Sizce ben mi haksızım

Dipnot : Yoğunluktan ölen çocuk bugün arkadasının yanına gidiyor şehirdışına.

hayat sizin etrafınızda dönmüyor.. sürekli sizinle ilgilenmesini beklemeyin..sizin dışınızda da bir hayatı var..
ayrıca, plan yapmıştır vakit ayırmıştır şehir dışına gitmek için..
çok yoğun insan diye hiçbir yere gitmesin mi.. gerekirse sinemaya da gider arkadaşlarıyla kafeye de..

Senelerdir beraber olsanız neyse de daha yeni tanışmışsınız. İşi gücü yoğunluğu bahane edip seninle daha az vakit geçirmesi saçma. Belki bencillik ama benim için uğraş vermeyen adamla işim olmaz. Ayrıca benimle ilgilenmiyorsun havası da verme,kendi içinden gelmesi lazımdı

Ben de problem var sanırım hani karşımdaki insanın net olmasını istiyorum dün okadar konuşmaya rağmen cevap beklememe rağmen haklısın diyip kestirip attı

Çok haklısınız ama benim vurgulamak istediğim konu şuydu gitsin vakit ayırsın kafa dağıtsın ama bunlara vakit varken beni bir arayıp sormak için mi vakit yoktu sinemaya gidelim vs demişti bu boşlukta ona da plan yapabilirdik diye düşünmüştüm.

İşte bende bu düşüncedeyim sonuçta önemsiyorum diyor ve karşında yeni keşfedeceği biri varken ne bu umursamaz tavırlar ardından ilgili görünmek tezatlık ben net olmasını istemiştim ama üstüne düşmüş oldum cidden

Haklısınız ben hani çok özledim falan diyip bunu yapınca çeliştim ondan üsteledim

Bazen insan kendine engel olamıyor tepkilerini sınırlayamıyor ...
Ama zaten daha çok yeni herşey .. Her söylenin gerçekliğini sorgulama bence . .Aynı yoğunlukta olmayabilir cümleler, duygular .. Zamana bırak .. O ilgisizse sen de ilgisiz ol .. Bekle bir kaç gün izle .. İlk arayan soran sen olma .. Her görüşelim dediğinde görüşme .. Senin de kendi hayatın olduğunu hissettir karşındakine .. Elde bir olma .. Erkeklere doğal yaklaşmak yaramıyor maalesef .. Kurallarını yaşatarak çizmelisin .. Konuşarak değil .. Bu evlilikte bile böyle emin ol ..

İlerisini düşünüyorsan bu çocukla, şimdi düzelsede ilerde böyle devam edicek. Aynı modelden bendede var ondan biliyorum

Ben yapamıyorum sanırım hani sürekli ilgilensin de demiyorum ama nebilim bu kadar odunluk olurmu pankart açıp derdimi söyledim adam hala haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…