Çok mu hızlıyım :(

Ozaman dediğiniz gibi bende her fırsatta yazdığında aradığında değil de müsait olduğumda cevaplar alıcak evlilikte zor cidden bunları düşündükçe ben biraz kendimi eğitmeliyim

Aynısını yapmayı düşünüyorum hatta ilk adım dün mesaj attı tatlım naber diye hiçbirşey olmamış gibi cevap atmadım biraz uzak durmak en iysi yazdığında cevap vermicem isterse arar
En iyi taktik '' Kaçan kovalanır '' :))

ne işi yapıyormuş bu kadar yoğun merak ettim,kaldı ki çalışanda değil koskoca patron adam ya komik olmasın

ne işi yapıyormuş bu kadar yoğun merak ettim,kaldı ki çalışanda değil koskoca patron adam ya komik olmasın

İnşaat üzerine bana da komik geliyor bizde kendi işimizi yapıyoruz ve ben zaman ayırmak istediğimde zaman buluyorum bahane bildiğin bunu görmezden gelmeyip kurcaladığımda üstüne düşmüş oldum

Ben yapamıyorum sanırım hani sürekli ilgilensin de demiyorum ama nebilim bu kadar odunluk olurmu pankart açıp derdimi söyledim adam hala haklısın
Ben adını hallederiz turnam koydum. Tek cevap o, hallederiz turnam haklısın turnam tamam söz turnam..
Alıştım bende artık arayınca panik oluyorm

Evli filan çıkmasın
Burda bi konuda sonunda evli çıkmıştı adamın biri , az öz tenhalarda yazışıyodu kızla

Ben adını hallederiz turnam koydum. Tek cevap o, hallederiz turnam haklısın turnam tamam söz turnam..
Alıştım bende artık arayınca panik oluyorm

Ben sanırım ilk kez bukadar çok haklısın lafını duydum ne diyorsam haklısın dedi daha da asabi oldum Sizi de çok takdir ettim benim ya alışma süreci ya da bitip gitme

Evli filan çıkmasın
Burda bi konuda sonunda evli çıkmıştı adamın biri , az öz tenhalarda yazışıyodu kızla

Benden zaten bir yaş küçük okulu vs var araştırdım minicik evli değil gibi ama belki de sevgilisi vardır buna da şaşırmam artık belki ondan arta kalan zamanda benle o yüzden aramıyordur olabilir valla

Ben sanırım ilk kez bukadar çok haklısın lafını duydum ne diyorsam haklısın dedi daha da asabi oldum Sizi de çok takdir ettim benim ya alışma süreci ya da bitip gitme
Önceden böyle değildi canım ilk zamanlar ilgiye boğdu imzayı attı bikaç ay sonra iş bitti
Biz birlikte çalışıyoduk yoğunluğunu biliyorum o yüzden çok takmıyorum artık. İyi olsun yeter bana

Benden zaten bir yaş küçük okulu vs var araştırdım minicik evli değil gibi ama belki de sevgilisi vardır buna da şaşırmam artık belki ondan arta kalan zamanda benle o yüzden aramıyordur olabilir valla
Ne kadar miniciksiniz mesela

Önceden böyle değildi canım ilk zamanlar ilgiye boğdu imzayı attı bikaç ay sonra iş bitti
Biz birlikte çalışıyoduk yoğunluğunu biliyorum o yüzden çok takmıyorum artık. İyi olsun yeter bana

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım Sizinki çaba vermiş en baştan Ben şuana kadar hep ilgiye alakaya alıştım bu böyle davranınca tokat gibi oldu

Ne kadar miniciksiniz mesela

İçime kurt düştü senaryolar yazdım bile Ben 24 o 23 yaş.Ama hala okul vs durumu var birkaç arkadaşıyla tanıştım hala ergen konuşmalar falan ama aklıma şu geldi benle whatsappta yazısıyodu sadece belki sevgilisi vardır o kızla mesajlaşıp araşıyorduk ve beni de boşluğunda arasaydı kız şuphelenebilirdi nebilim olur da olur bekliyorum artık herşey

Evham yaptırmak istemem ama olmayacak iş değil yani bu forumda okumuştum admaın teki evli çıkmıştı
Sende çok kurma ama ayık ol
Fazlada minicik değilmişsiniz bu arada

Evham yaptırmak istemem ama olmayacak iş değil yani bu forumda okumuştum admaın teki evli çıkmıştı
Sende çok kurma ama ayık ol
Fazlada minicik değilmişsiniz bu arada

Gözlerim şuan açıldı cidden Bakalım ben hiç yazmıcam aranmasına önem veririm demiştim istiyorsa arar aramıyorsa da yolumuz açık olsun

Erkekler boyle seylerden hoslanmaz canim sende hic yazma bak bakalim tepkisi ne olacak.

Bende öyle yapıcam canım hatasını anlaması için dün yazdı okudum cevap vermedim bugün de yazarsa cevap vermicem isterse çabalar istemiyorsa belli olmuş olur bu tavırlardan sonra Şuanki erkekler zaten bizden nazlı çıkıyor anlıyamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…