Bazen insan kendine engel olamıyor tepkilerini sınırlayamıyor ...
Ama zaten daha çok yeni herşey .. Her söylenin gerçekliğini sorgulama bence . .Aynı yoğunlukta olmayabilir cümleler, duygular .. Zamana bırak .. O ilgisizse sen de ilgisiz ol .. Bekle bir kaç gün izle .. İlk arayan soran sen olma .. Her görüşelim dediğinde görüşme .. Senin de kendi hayatın olduğunu hissettir karşındakine .. Elde bir olma .. Erkeklere doğal yaklaşmak yaramıyor maalesef .. Kurallarını yaşatarak çizmelisin .. Konuşarak değil .. Bu evlilikte bile böyle emin ol ..
En iyi taktik '' Kaçan kovalanır '' :))Aynısını yapmayı düşünüyorum hatta ilk adım dün mesaj attı tatlım naber diye hiçbirşey olmamış gibi cevap atmadım biraz uzak durmak en iysi yazdığında cevap vermicem isterse arar
En iyi taktik '' Kaçan kovalanır '' :))
ne işi yapıyormuş bu kadar yoğun merak ettim,kaldı ki çalışanda değil koskoca patron adam ya komik olmasın
Hakkında hayırlısı olsun inşallahHelcin hep bu taktiği uygulardım inan ama bu sefer karşımda net olmayan biri olunca bende koç burcuyum kaçanı kovalıyorum o bana bunu yaptı
Ben adını hallederiz turnam koydum. Tek cevap o, hallederiz turnam haklısın turnam tamam söz turnam..Ben yapamıyorum sanırım hani sürekli ilgilensin de demiyorum ama nebilim bu kadar odunluk olurmu pankart açıp derdimi söyledim adam hala haklısın
Ben adını hallederiz turnam koydum. Tek cevap o, hallederiz turnam haklısın turnam tamam söz turnam..
Alıştım bende artık arayınca panik oluyorm
Evli filan çıkmasın
Burda bi konuda sonunda evli çıkmıştı adamın biri , az öz tenhalarda yazışıyodu kızla
Önceden böyle değildi canım ilk zamanlar ilgiye boğdu imzayı attı bikaç ay sonra iş bittiBen sanırım ilk kez bukadar çok haklısın lafını duydum ne diyorsam haklısın dedi daha da asabi oldumSizi de çok takdir ettim benim ya alışma süreci ya da bitip gitme
Ne kadar miniciksiniz meselaBenden zaten bir yaş küçük okulu vs var araştırdım minicik evli değil gibi ama belki de sevgilisi vardır buna da şaşırmam artık belki ondan arta kalan zamanda benle o yüzden aramıyordur olabilir valla
Önceden böyle değildi canım ilk zamanlar ilgiye boğdu imzayı attı bikaç ay sonra iş bitti
Biz birlikte çalışıyoduk yoğunluğunu biliyorum o yüzden çok takmıyorum artık. İyi olsun yeter bana
Ne kadar miniciksiniz mesela
Evham yaptırmak istemem ama olmayacak iş değil yani bu forumda okumuştum admaın teki evli çıkmıştıİçime kurt düştü senaryolar yazdım bileBen 24 o 23 yaş.Ama hala okul vs durumu var birkaç arkadaşıyla tanıştım hala ergen konuşmalar falan ama aklıma şu geldi benle whatsappta yazısıyodu sadece belki sevgilisi vardır o kızla mesajlaşıp araşıyorduk ve beni de boşluğunda arasaydı kız şuphelenebilirdi nebilim olur da olur bekliyorum artık herşey
Evham yaptırmak istemem ama olmayacak iş değil yani bu forumda okumuştum admaın teki evli çıkmıştı
Sende çok kurma ama ayık ol
Fazlada minicik değilmişsiniz bu arada
Ararsa senindir aramazsa hiç senin olmamıştır zatenGözlerim şuan açıldı ciddenBakalım ben hiç yazmıcam aranmasına önem veririm demiştim istiyorsa arar aramıyorsa da yolumuz açık olsun
Erkekler boyle seylerden hoslanmaz canim sende hic yazma bak bakalim tepkisi ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?