Çok mu imkansız şeyler istiyorum?

İnşallah istediklerinize kavuşursunuz ne diyelim. Ama en önemlisi en büyük hazine olan dürüstlükten ve doğruluktan ayrılmadan kavuşursunuz inşallah.
Şimdi gönderinizi okurken niyeyse aklıma bir fıkra geldi. yazmakta tereddüt ettim çünkü biraz uygunsuz bir şey ama belki bu stresli gündemimizde iyi gelebilir diye herkesin hoşgörüsüne sığınarak anlatayım.
Temel bir gün kendine bir omlet yapmak için yumurta kırmış. Poff içinden cin çıkmış "ben yumurta ciniyim beni özgürlüğüme kavuşturdun. Şimdi sana 6 yumurta hediye edeceğim bunlarla 6 dilek hakkın var. yumurtayı kırıp ilk ne dilersen olacak demiş" Temel pek mutlu olmuş. Sonra düşünmüş 6 yumurta bana fazla bencillik etmeyim 3 tanesini de canım arkadaşım İdrise vereyim bari o da dileklerine kavuşsun demiş. İdrise gitmiş anlatmış 3 yumurtayı da ona vermiş Sonra eve gelip ilk yumurtayı kırmış "dünyanın en zengin adamı olayım, bir sürü param olsun demiş, birden evi malikaneye dönmüş ve her yerden altınlar paralar çıkmış. Bir süre sonra ikinciyi kırıp bir sürü kadın istemiş, yine evin içi birbirinden güzel kadınlarla dolmuş, üçüncüde "ünlü olayım tüm dünya beni konuşsun" demiş evin içi gazeteciler, televizyoncularla dolmuş taşmış. Aradan zaman geçmiş "İdris ne yaptı acaba?" diye merak edip gitmiş idrisin yanına. Bir de ne görsün İdris fakirhanesinin önünde kırık bir taburede oturuyor "İdris ne yaptın sen ya bak ben lüks içinde yüzüyorum?" demiş İdris "sorma be kardeş. Tam eve geldim yumurtaların birini düşürdüm kırıldı "has..tir" dedim birden bire evin içi bir sürü s... ile doldu. Ama her yerdeler çekmecelerden tut tüm odalar tavana kadar doldu. Ne yapacağım bunları dedim mecburen ikinci yumurtayı kırıp evdeki tum s...ler yok olsun" dedim ama bu sefer bir baktım benimki de yok olmuş, üçüncü yumurtayı da benimki geri gelsin diye kırdım" demiş.

Kısa yol için Şans doğru insanlarla birliktelik(!) ve tabi ki güzellik malum bahsettiğin hayatı yaşayan kadın Ve erkek oyuncularımızın(!) yüzde doksanı ölü balık gibi bakıyor artık

Mune Mune bir üye vardı sizde yorum yapmıştınız ya ünlü olmak ya da emirateste hostes olmak istiyordu hani üniversite okuyamam boşuna diyordu şu 6 ay kursa gidip ingilizce bildiğini sanan arkadaşımız 🤣 o gelmiş yeni üye alıp bilginiz olsun.
O kadar insan sana tavsiyelerde bulundu yine aynı konuyu açmanın mantığı nedir peki ??? Bence sen git once ingilizce çalış ki emirates için sadece ingilizce de yetmiyor biliyorsun başka diller de lazım anadil seviyesinde. Buralarda takılman hep vakit kaybi senin icin 🤣🤣

Zaten oyunculuk eğitimide alıyorum 2 yıldır özel bir kurs'ta. Bu yaz şu korona işi bi çözüme ulaşırsa yada azalırsa İstanbula taşıncam.
Corona “işi”nin çözüme ulaşmasını, İstanbul’a taşınıp, dolayısıyla sizi ev, araba ve istediğiniz her şeye ulaştıracağını düşündüğünüz ünlülüğe kavuşmak amacıyla bekliyor olmanız insanlık dersi veriyor hepimize 😏 Duyardan ve kasanlardan ben de hoşlanmam ama bu kadar da değil yani.

Mune Mune bir üye vardı sizde yorum yapmıştınız ya ünlü olmak ya da emirateste hostes olmak istiyordu hani üniversite okuyamam boşuna diyordu şu 6 ay kursa gidip ingilizce bildiğini sanan arkadaşımız 🤣 o gelmiş yeni üye alıp bilginiz olsun.
O kadar insan sana tavsiyelerde bulundu yine aynı konuyu açmanın mantığı nedir peki ??? Bence sen git once ingilizce çalış ki emirates için sadece ingilizce de yetmiyor biliyorsun başka diller de lazım anadil seviyesinde. Buralarda takılman hep vakit kaybi senin icin 🤣🤣
Emirates ne alaka bişey anlamadım.

Bende 2.5 yaşındaki kızım artık kendi kendine yatağına gidip uyusun istiyorum diye kendimi çok fazla şey isteyen insan ilan etmiştim.

Emirates ne alaka bişey anlamadım.

Al ben sana hatırlatayım 🤣 ya sabır diyorum ve susuyorum
Mune Mune

Ünlü olmak istiyorum sadece bana ait bir evim arabam olmasını istiyorum istediğim her şeye sahip olabilmek istiyorum 20 yaşındayım ve bunları yaşlı olunca değil en kısa zamanda istiyorum gençken yaşamak istiyorum hayatımı oyunculuk eğitimi alıyorum 2 yıldır açık lise okuyorum dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum çok mu imkansız bir şey istediklerim?
Haftaya kalmaz artizim anneee 😄

Son düzenleme:
Ünlü olmak istiyorum sadece bana ait bir evim arabam olmasını istiyorum istediğim her şeye sahip olabilmek istiyorum 20 yaşındayım ve bunları yaşlı olunca değil en kısa zamanda istiyorum gençken yaşamak istiyorum hayatımı oyunculuk eğitimi alıyorum 2 yıldır açık lise okuyorum dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum çok mu imkansız bir şey istediklerim?
İlerleyen zamanlarda bu istediklerin sadece hayalde kalacak , artık istemeyeceksin bişeyleri kabullenip yoluna devam edeceksin kylie jenner gibi aile desteğin yoksa zengin değilsen veyahut bi çevre , güzel bir vücut yüz yetenek en önemlisi şansın yoksa ünlü olmak zordur ama tiktok instagram gibi yerlerde saçmalayarak çok ünlü olanıda gördüm. Kısacası şans meselesi ama anlık yazmışsın ileride nasılsa kararın değişir daha kaç yaşındayız ileride bizi neler bekliyor bilemeyiz herşeyin hayırlısı olması dileğiyle umarım yolunuz açık ve güzel olur :)

Sadece fizik ve dış görünüşle de olmuyor. Ona göre iletişim de kurmanız lazım.
Güvenilir ajanslara başvurmaktan öte elinizden ne gelir bilemem.

Ev araba almak için ünlü mü olmak lazım sadece? Okuyup meslek sahibi olmak istiyorum diye yor o güzel kafanı. Daha 20 yaşındasın,ünlüde olsan okumamış geliştirmemişsen kendini bomboş birisin.
Oku,çalış.. istediğin yerde evinde,arabanda olur zaten. Bunlar artık neredeyse herkesin ulaşabildiği şeyler..

Back
X