Canım senın bu soruna cevap vermek o kdr zor kı
Senı denıyor dıyemem cunku o kısı nasıl bırı bılmıyorum
Senı ıstemıyorda dııyemem bunuda bılımyoruz ama bu tarz tavırlar bana kalırsa soguyan bır erkegın gostergesi ya da bası cok dolu olan bır erkegın ...
sen bi de kii bana bi yerden kısmet çıkmışş
annem de bi gelsinler görüşün diyo dee
adam bi şöyle olsunnn :1shok:
belki niyetinde ki gelişmeleri biraz hızlandırır
yada derdi neyse biraz renk verir tatlımm delikafadulden
o sana ewlilik düşüncesiyle geldiğinde ama sen ona daha war okulum bi bitsin zamanı geldiğinde düşünürüz derken ondan soğuduğun içinmi diodun cnm?? bide bu yönden düşün yerimseniben
kıslar bence sogudugundan deildir çünkü aynı şeyi bende yasadım daha 2. sınıftayken evelnelim vs. lafları etmeye basladı tmm bunlar cok gzl şeyler ama daha okulun varken sorumlulukların vrken bu tür konusmalraı duymak istemiosun çünkü derslerini etkilie bilio o yüzden benden 2 sene bana artık bu konuyu acma dsie restimi çektim aten sonrasında herşey yoluna girdi bi daha hiç açmadı ama okulumun bitmesine yakın birlikte pturup nasıl yapsak die konustuk bu onun soguklugunu göstermez sadece okurken bööle ciddi bi konunun altına etkisine girmek istememedindenir onu cok ii anlıorum ama sen biras bekle bence hemen konusup da tepkide cekme belki işlerinş yoluna girmesini bekliodr ama deiğim gibi biras kednini cek bööölelikle hem sana karsı tavrını anlarsın hemde sorunun cevabını bulabilirsin ama kesin olarak bişey diewmem tabkide zaten bi sırun vrsa yakında cıkr merak etme bence
cnm yanlış anlaşıldı sanırım, bende soğuduğunu düşünmüorum, oyüzden diorumki sen soğuduğun içinmi erteliodunda bu konuşmaları, onunda öle yaptığını düşünüosun anlamında söledim yerimseniben
erkekler askerlikten gelince herşeyin daha ii farkına warıolar, yaşamın zorluğunu görüolar, bence işleri biraz daha yoluna koyup emin adımlarla ewliliğe doğru ilerlemeyi düşünüodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?