Çok mu kilo aldım

Çok kilo almamışsın gayet normal kilon en fazla 15 kilo alırsın oda çok normal. Kadın bi şey dememiş karnına ağrılar girecek kadar biraz güçlü ol çok kilo aldın dedi diye fenalaşırsan işin var bu hayatta. Allah bağışlasın bebeğini hayırlı doğumlar

canım gayet iyisin , ben çırpının tekiydım ama 18 kılo almıştım. hem ona ne ya ona ne ?

Ay cnm sen ne takıyorsun ya
Her bunye aynı degıl
Hamıleyken kılo almamak marıfet degıl
Herkes ne cok bılıyor
Banada bu gebelıgınde karnın cok buyuk dıyolar
Dıyınce ne oluyor? Belkı ben rahatsız oluyrm
Hamıle bırınj ya da bebek sahıbı bırını gorunce yorum yapma ıhtıyacı hıssedıyorlar
Sen takılma bunlara
Ben hıc takılmıyrm
Hele kı cok kaale almayacagın insanlar

9 kilo gayet normal..

ki normal bir kilo almamış bile olsanız sizi bu şekilde yargılamaya hakkı yok..

takmayın ya da fazla görüşmeyin, bitti gitti...

Çocuğum saglikli olsun da benim kilo önemsiz diyorum ben. Şükür bende balık etliydim çoook korkuyordum hamilelikten. İlk 5 ay 10 kg verince şimdi ilk kılma yakinim ama o günleri yasayacagima kilo alaydim keşke. Öyle zor öyle kabustu ki hergün kusmalar her gün hastanelerde olmalar bayilma lar. Size ve cocuğunuza sagliklar diliyorum o seylede görüşmeyi kesin denk gelirseniz çocuğunu katmadan laf soyleyin

Ben 23 kilo aldim.. 83 kilo gittim doguma :) kiznkardesim 30 kilo aldi.. simdi ikimiz de 38 bedeniz :) cok kilo alsan da uzulme, gidiyor hepsi.. moralini bozan herkesten de uzak dur :)

Hepinizin yorumları gerçekten o kadar moral verdiki çok teşekkür ederim evet mesele aslında kilo almak değil ben aldigim kilodan gocunmuyorum ama işte rencide eder gibi insanların içinde ikide bi konuyu benim kiloma getirmesi göbeğimin büyük olmasına getirmesi canımı sıktı doğuma giderken bile senin kadar karnim yoktu falan diye bi dünya güldü belki cook cook kafama takmamam lazımdı ama hem sanırım hamileligin verdiği hassasiyet hemde artık etraftan bişeyler duymaktan yoruldum benden başka herkes benim hakkımda fikir sahibi He deyip geçmek bile yordu beni artık .

Normal bir gebelik geçiriyor olsanız ve keyiften habire yeseniz başka, ama zaten sıkıntılarınız varmış; bir de kiloyu dert edinmeyin. Dert ettirenlerle de görüşmeyin.. Sağlığınız için dikkat edin yeter...

Benim ablamında rahimdeki boşluk yüzünden düşük tehlikesi vardı aferdersin kabızlık bile yasaktı sadece tuvalete izşn vardı ve 9 ay yattı tam 40 kg aldı düşünün şükür bebeğimiz oldu bence o komşunuz patavatsızca konuşmuş ben olsam görüşmeyi keserdim

Ben 15 kg aldım ilk iki haftada 10 kg herhalde su idi gitti sonra emzirme olayı sütüm olsun derken 10 kg geri aldım, misler gibi çocuğumu doya doya emzirdimr, evladım emdikce ben daha çok mutlu oldum hiç pişman değilim, şimdi yavaş yavaş zayıflıyorum.
Arkadaşımsa hamileliğin 10 kg zayıfladı, doğumdan sonra vücudu çok güzeldi fakat bünyesi süt üretmesi, , mecbur yemeye başladı hamileliğin de alamadığı kiloyu aldı bebeğine yetebilmek için, şimdi güzel güzel emziriyorum, tabi bebek mama içtiği için onuda istiyor maalesef ama arkadaşım inatla emziriyor, şifa olsun diye. Seni anlıyorum ama senin bebeğin senden önce geliyor bunu unutma! Kilo bu alınırda verilirde, Allah başka dert vermesin, o gereksiz insanı ve hadsizligini unut!!

Attığımda kötü bi resim de değil hamile elbisesi göğüs ten oturtmali boydan elbiseyle resmim ona bile laf etti eşin nasıl izin veriyo falan dedi benimde dilim tutuldu sanki atla gibi cevap bile vermedim
O bence size bu lafları söylemek için hazırlık yapmış ve o anı yakalamış söylemiş sanırım kendisi ile sorunları var öfkeyi sizden çıkarmış

bacım ben 18 kilo aldım. 9 kilo çoookkk normal yahu. Sıkma canını zaten 5 kilosu doğumdan sonra otomatik gidecek. Hiç canını sıktığına değer mi? münasebetsizin teki bir laf etmiş gül geç.

Ben 33 kilo aldım ..birisi de çıkıp demedi ki ne çok kilo almışsın gerçi yiyerek almadığım biliniyordu fakat ben yine de Huzursuz oluyordum . Doğumdan sonra bütün bu hisler ve kilolar gidecek ,üzülme ! O kendini bilmez komşulardan da uzak dur ..

bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ..

Ohoo 9 kilo nedir ki ne guzel az almissin. Ben 18 kilo aldim simdiden ve oyle asiri yiyen sagliksiz beslenen biri de degilim benim de metabolizmam kendi aldi elimde olan bir sey degil. Ayrica ne kadar salak komsun var hamile bir bayana asla soylenmemesi gereken seyler soylemis densiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…