- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Hay maşallah büyütmussunuz bile.
Amin teşekkür ederim
Bu arada konu sahibine de diyeceğim var. Hiiicccc kafana takma. 16 kilo aldığım gebeligimde sezeryan oldum ve hastaneden çıkar çıkmaz tartildim tam 12 kilo gitmişti doğumda. Hiç açıp bakmadin mi internetten. Mesela benim şu an ortalama bebek ,plasenta ,suyu ve rahim hepsi toplam 6 kilo civarı yapıyor. E bir de vücut sıvı ve fazladan kan tutuyor vücutta. 9 kilo bence çok az. Yani iyi demek istedim. Çünkü son haftalar az kilo alınıyor hatta son bir iki hafta ortalama 2 kilo zayıflaniyor . Doğum egitimine gittiysen bilirsin zaten. Hayırlı doğum diliyorum.
Çok konuşma seni de yerim deseydin!
Bende 75le başladım ve su an 92 kiloyum 36+3 haftalik hamileyim. Ilk 4 ay hic kilo almadim sonra massalah 3er 5er aldim :) ama 3-4 haftadir ayni kilodayim kilo almam durdu cok sukur ama ben 95i gozden cikardim :)
Etrafimdakiler kollarin bacaklarin falan zayif diyor. Eee o kadar kiloyu sadece gobegime mi aldim anlamadim ki :) Allahtan uzun boyluyum o yüzden toparlak olmadim :)
Valla hicte kafama takmiyorum hamileligin zorlugu kadar ( bende cok sık hastalandim ve kac kutu serum yedim) prenses muamelesi goruyorum :) aman dikkat et aman yorulma etrafimdakiler ustume titriyor eminim seninde oyledir.
Hamisliginin keyfini çıkarmaya bak. Kilo dedigin nedir ki verilir :) Arti olarakta hamilelikte sadece yağ olarak kilo almiyorsun. Vucunun sıvı tutma orani kan hacmin bebek hepsi dahil bu kiloya.
Takma o densizi bebisini kucağına alacagin güne odaklan :)
Artı 9 kilodan sana doğum sonrası birşey kalmaz. Artı son haftalar kilo almıyor anne. Üzme kendini bebek hissediyor.
Ben 60 kiloyla hamile kalmistim doguma giderken 93 kiloydum hastaydim kilo almışsın diyenleri hic duymadim cok şükür ki doğumum risksiz gecti 2 sene hic diyet yapmadim oglumu emzirdim bir ara 70 kiloya düştüm simdide 80 kiloyum ama hastayim elimde olarak kilo almiyorum yani o yüzden kilo almışsın diyenlere beni seven böyle seviyor diyorum esimin tek isteği benim iyi olmam kilom değil o yüzden boşverinMerhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
Ee gelsin yani moralin.komsu icin moral bozmus oturup bide : ))
9 kilocuğuna bunu dediyse doğuracağın çocuğa ne kulp takar bilmem artık. Uzak dur o kıskanç tavuktan.
Hamilesiniz hormonlardan.Ne olur kafaniza takmayin.Agzi olan konusur bosverin.Ben de ogrenciyim.13 kilo birden aldim bu sene.Tepeleme ye ne olur.Onune gelen kilom hakkinda konuşuyor.Gecen enistem Lcd nin onune gecmisim ben.Biraz daha kilo alsan full televizyonu kaplayacaksin diyip guldu ben ne yapayım?Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
Ben 60 kiloyla hamile kalmistim doguma giderken 93 kiloydum hastaydim kilo almışsın diyenleri hic duymadim cok şükür ki doğumum risksiz gecti 2 sene hic diyet yapmadim oglumu emzirdim bir ara 70 kiloya düştüm simdide 80 kiloyum ama hastayim elimde olarak kilo almiyorum yani o yüzden kilo almışsın diyenlere beni seven böyle seviyor diyorum esimin tek isteği benim iyi olmam kilom değil o yüzden boşverin
Hamilesiniz hormonlardan.Ne olur kafaniza takmayin.Agzi olan konusur bosverin.Ben de ogrenciyim.13 kilo birden aldim bu sene.Tepeleme ye ne olur.Onune gelen kilom hakkinda konuşuyor.Gecen enistem Lcd nin onune gecmisim ben.Biraz daha kilo alsan full televizyonu kaplayacaksin diyip guldu ben ne yapayım?
Ilk hamileligimde 10kg almistim toplamda. Bunda suan 14 kilo almis bulunmaktayim. Hic dert etme gayet ideal aliyorsun kilonu sadece sismemeye bak. Onemli olan odem toplamamak. Rabbim saglikla vaktinde kavustursun insAllah.
53 kiloykende cok zayifsin diyorlardı boşver o yüzdenRabbim sifa versin inşaallah size insanlar hiç susmuyo malesef zayıf olsak onada takarlardi eminim çok zayıfsin diye
53 kiloykende cok zayifsin diyorlardı boşver o yüzden
9 ne ki ya. Bebek var su var plasenta var.
Ben de çok kilo almışsın diyenlere sinir oluyorum alınacak tabi hamilelik bu şimdi alınmayacak da ne zaman alınacakmış bu insanlar saçmalıyor iyice.
Boş ver canım takma sen hiç zaten zor bir hamilelğin varmış.
Ha ha o 25 kilo alanlardanim9 kilo nolcak ayol 25 kilo alan var gitme bi daha görme o kadını herkes bir mi yahu senin bebeğinin sağlığından senden önemlimi niye üzüyorsun kendini
İnşallah canimben hiç o zayifligimla irdelenemedim inşaallah o günleri de görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?