Çok mu kilo aldım

Bende 75le başladım ve su an 92 kiloyum 36+3 haftalik hamileyim. Ilk 4 ay hic kilo almadim sonra massalah 3er 5er aldim :) ama 3-4 haftadir ayni kilodayim kilo almam durdu cok sukur ama ben 95i gozden cikardim :)

Etrafimdakiler kollarin bacaklarin falan zayif diyor. Eee o kadar kiloyu sadece gobegime mi aldim anlamadim ki :) Allahtan uzun boyluyum o yüzden toparlak olmadim :)

Valla hicte kafama takmiyorum hamileligin zorlugu kadar ( bende cok sık hastalandim ve kac kutu serum yedim) prenses muamelesi goruyorum :) aman dikkat et aman yorulma etrafimdakiler ustume titriyor eminim seninde oyledir.

Hamisliginin keyfini çıkarmaya bak. Kilo dedigin nedir ki verilir :) Arti olarakta hamilelikte sadece yağ olarak kilo almiyorsun. Vucunun sıvı tutma orani kan hacmin bebek hepsi dahil bu kiloya.

Takma o densizi bebisini kucağına alacagin güne odaklan :)

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için . Zaten erken dogum riskim var ve son haftalari goremeyecegim daha kac hafta bu şekil dayanıriz bebegimle bilmiyorum hiç değilse 35 görsek yine raziyim

Eşim ailem ve eşimin aileside çok üstüme titriyor ve herkes o kadar hevesli ki bebek için ki annem ablalar im abim ve eşim ozellikle sürekli bana moral oluyorlar ama böyle bi kaç densiz cikiyo arada bi inşaallah sağ salim geçer bu günler hepimiz sağlıkla kavuşuruz evlatlarimiza :)

Ben 60 kiloyla hamile kalmistim doguma giderken 93 kiloydum hastaydim kilo almışsın diyenleri hic duymadim cok şükür ki doğumum risksiz gecti 2 sene hic diyet yapmadim oglumu emzirdim bir ara 70 kiloya düştüm simdide 80 kiloyum ama hastayim elimde olarak kilo almiyorum yani o yüzden kilo almışsın diyenlere beni seven böyle seviyor diyorum esimin tek isteği benim iyi olmam kilom değil o yüzden boşverin

9 kilocuğuna bunu dediyse doğuracağın çocuğa ne kulp takar bilmem artık. Uzak dur o kıskanç tavuktan.

Ahaha onada laf etti hiç merak etme önden gidiyo dedim salak gibi bana ne dese begenirsin çok yeme süt içme süt iciyosun çocuk kilo aliyo o yüzden tahin yeme pekmez yeme ahahaha

Hamilesiniz hormonlardan.Ne olur kafaniza takmayin.Agzi olan konusur bosverin.Ben de ogrenciyim.13 kilo birden aldim bu sene.Tepeleme ye ne olur.Onune gelen kilom hakkinda konuşuyor.Gecen enistem Lcd nin onune gecmisim ben.Biraz daha kilo alsan full televizyonu kaplayacaksin diyip guldu ben ne yapayım?

Rabbim sifa versin inşaallah size insanlar hiç susmuyo malesef zayıf olsak onada takarlardi eminim çok zayıfsin diye

Ilk hamileligimde 10kg almistim toplamda. Bunda suan 14 kilo almis bulunmaktayim. Hic dert etme gayet ideal aliyorsun kilonu sadece sismemeye bak. Onemli olan odem toplamamak. Rabbim saglikla vaktinde kavustursun insAllah.

bende normalde kilomla barışık biriyim ama hamile olunca bide irdeleye irdeleye sürekli dile getirince insanın zorunda gidiyo .
Bende yatılı okurken falan kilo almıştım baya öğrencilikte öyle oluyor ders çalışırken sürekli bişeyler yerim hepsi kilo olarak geri dönerdi

Ilk hamileligimde 10kg almistim toplamda. Bunda suan 14 kilo almis bulunmaktayim. Hic dert etme gayet ideal aliyorsun kilonu sadece sismemeye bak. Onemli olan odem toplamamak. Rabbim saglikla vaktinde kavustursun insAllah.

Amin Rabbim cumlemize sağlıkla kavusmayi nasip etsin ben dert etmedim aslında ama komşum a çok dert olmuş aldigim 9 kilo

9 ne ki ya. Bebek var su var plasenta var.
Ben de çok kilo almışsın diyenlere sinir oluyorum alınacak tabi hamilelik bu şimdi alınmayacak da ne zaman alınacakmış bu insanlar saçmalıyor iyice.
Boş ver canım takma sen hiç zaten zor bir hamilelğin varmış.

Hiç sorma böyle anlayissiz fesat insanlarda tuz biber oluyor hangi birine kulak tikayacagimi sasiriyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…