- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
-
Allah iyiliğini versin ya.Konudan tek anladığım BMW.
bu kadın hem çirkin hem de yaşlı
hala arıyor açmıyorum telefonu açtım 8 kere aramış şimdi yine aradım tlfnu yine kapattım biraz tavır alayım yani dimi
evet ama bence telefonu aç aradığında söylemek istediklerini söyle
bu kadın hem çirkin hem de yaşlı
hmm anladım canım aman neyse akşam olan olur zatentatlım sana demedim özür dilerim yanlış alıntılamışım o sarışın kadına dedim:18::18:
yüz yüze konuşmak istiyorum ve şu an çok gergin olduğum için kırıcı olabilirim kedimi toparlamam lazım
Dipleri simsiyah gelmiş çakma sarışın bir ablamızmış baktım şimdi. Yavrum sen bunun güzelliğini kıskanma büyük yanlış olur. Kocana gelince onu o çok sevdiği BMW'nin arkasına bağlayıp bu diyardan sürebilirsin.
hmm anladım canım aman neyse akşam olan olur zaten
ya çok abartmada yani senden korksa nolucakki gene yapıcak olsa daha temkinli davranır konuş sadece hani çok öfkelenmenin bir anlamı yok
bu ismi hiç duymamıştım, ilk defa bu konuda duydum. ben de aratıp baktım. o ne öyle yaa, k.ş..r bişey. bence böle bi kadını aratıp bir de nerde oturuyor yaşı kaç öğlen ne yiyor minvalinden aratması hiç de hoş değil bak ünlü birisi olsa belki bunlar sorun olmaz ama böyle bir kadını ayrıntılı sorgulatması beni de çılgına çevirirdi. ayrıca öyle profesyonel BMW kullandığını falan da hiççç zannetmiyorum. sadece kendini pazarlama yöntemi bu diye düşünüyorum. niye bu erkekler böyle kşr tiplere bayılırlar bilmiyorumki. evindeki karısı gayet güzel namuslu gül gibi gitmiş kşrlarla uğraşıyor
aynen eve gelene kadar kendini toparla sakinleş geldiğinde güzelce konuşun bu arada kadında çok çirkin şimdi baktım kızlarında dediği gibi abisinin haylazlığı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?