çok mu kıskancım çok mu abartıyorum offff offff

ben çok mu çirkinim yaaaaaaa

Eklentiler

• $941435_10200683721149142_104452506_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
Dipleri simsiyah gelmiş çakma sarışın bir ablamızmış baktım şimdi. Yavrum sen bunun güzelliğini kıskanma büyük yanlış olur. Kocana gelince onu o çok sevdiği BMW'nin arkasına bağlayıp bu diyardan sürebilirsin.

yüz yüze konuşmak istiyorum ve şu an çok gergin olduğum için kırıcı olabilirim kedimi toparlamam lazım

aynen eve gelene kadar kendini toparla sakinleş geldiğinde güzelce konuşun bu arada kadında çok çirkin şimdi baktım kızlarında dediği gibi abisinin haylazlığı olabilir

Son düzenleme:
bu ismi hiç duymamıştım, ilk defa bu konuda duydum. ben de aratıp baktım. o ne öyle yaa, k.ş..r bişey. bence böle bi kadını aratıp bir de nerde oturuyor yaşı kaç öğlen ne yiyor minvalinden aratması hiç de hoş değil bak ünlü birisi olsa belki bunlar sorun olmaz ama böyle bir kadını ayrıntılı sorgulatması beni de çılgına çevirirdi. ayrıca öyle profesyonel BMW kullandığını falan da hiççç zannetmiyorum. sadece kendini pazarlama yöntemi bu diye düşünüyorum. niye bu erkekler böyle kşr tiplere bayılırlar bilmiyorumki. evindeki karısı gayet güzel namuslu gül gibi gitmiş kşrlarla uğraşıyor

ya çok abartmada yani senden korksa nolucakki gene yapıcak olsa daha temkinli davranır konuş sadece hani çok öfkelenmenin bir anlamı yok

ama tavrımı koymam lazım dediğin gibi yapacak olan yine yapar ama nasıl olsa bişey demiyor yapacağımı yapayım diye düşünmesin ona bu izlenimi vermek istemiyorum

aynen sana katılıyorum ama akşam ona diyeceklerimi biliyorum ben bakalım ne cevap verecek öncelikle empati kursun bakalım ben böyle bişey yapsam ne tepki verir haaa bide diyelimki o tarz kadınlardan hoşlanıyor bende öyle olsam buna izin verecekmi tabiki hayır o zaman böylelerinede bakmıcak arkadaşım yaaaa ben Gökhan özen hastasıyım çocukluğumdan beri ama bir gün nete giripte nerde oturuyor diye bakmışlığım yoktur hadi ünlü olsa boşvericem ama dediğin gibi k.ş.r tipli biri olması delirtiyor öyle ünlü falanda değil yani bende bilmiyordum kocam sayesinde öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…