Çok mu kıskancım

Eymenimpinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
515
1.624
113
Eşimi herşeyden kıskanıorum aklıma saçma sapan şeyler gelip aslında bugüne kadar benim güvenini sarsıcak hiçbişe yapmadı ama nedense biturlu tam güvenemıorum çok kıskancım işte elimde olmuo çok kötü şeyler duyup okuyorum şeytan işte insanın aklına hep kötüsü gelip napıyım

Kendine zarar verirsin... Ortada bişey yokken yapma psikolojine yazık...

Eşimi herşeyden kıskanıorum aklıma saçma sapan şeyler gelip aslında bugüne kadar benim güvenini sarsıcak hiçbişe yapmadı ama nedense biturlu tam güvenemıorum çok kıskancım işte elimde olmuo çok kötü şeyler duyup okuyorum şeytan işte insanın aklına hep kötüsü gelip napıyım

Içiniz fesat olabilir mi?

Veya özgüven eksikliği yaşıyorsunuz.

Aklıma başka seçenek gelmedi.

Yerinizde olsam kendime oyalayıcı işler bulurdum.

Eşini çok sevip kıskanman gayet normal ama bunu onu çok boğmadan içinde yaşa Çünkü Ada'm seni kıskandıracak veya güvenini sarsacak şeyler yapmıyormuş . Bende senin gibiyim malesef:( annesinden ablasından yeğenlerinden herkesten kıskanıyorum kısacası :halay:ama işte bu duyguları biraz törpülemek lazım orası ayrı :işsiz:

ilk evlendiğimizde ben de böyleydım
düşünüp düşünüp kendımı yerdım
sonra kendılıgınden gectı ben de rahatladım

biz ne desek boş
bu sizin elinizde olan bir durum

İçinde olan insan her zaman yapar . .
İstemekle alakalı . .
Güven kaybedecek bir durum yoksa ,
Evham yapmayın. .
Mutluluğunuza bakın . .

Hoppa

Özgüven eksikliğiniz var eşiniz eğer öyle bir şey yaparsa ve bunu fark ederseniz ondan vazgeçecek irade lmalı lazı m öncelikle ayrıca kendinizi önemsiz mi hissediyorsunuz. Durup dururken kıskanmak yerine eşinizle güzel vakitler geçirin

Evet sanırım kendi duygularımı törpülemem gerekıo aslında ugrasıcagm hayatımda büyük bile var 18 aylık bebeğim var sanırım çok fazla ayrıntılara takılıyorm

bu şekilde kendinizi yıpratırsınız canım

Back
X